Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: butkuci

Geri sayıma son beş sayfa . G3 olmamış anlaşılan Optimus Pro 4.4 ile yola devam.

Benimde aklımda o var yaa mobilde 1000. Sayfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

Geri sayıma son beş sayfa . G3 olmamış anlaşılan Optimus Pro 4.4 ile yola devam.

Benimde aklımda o var yaa mobilde 1000. Sayfa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar daha önce root atılmamış 4.4.2 telefona nasıl root atılır bilen biri yardım edebilir mi ? İlk sayfada çözümünü bulamadım :(

• butkuci kullanıcısına yanıt
    Mobil sürüm olayını unutursak bir sorun yok
    edit:Xdabbeb'den bir haber var mı G3 için bu port yapacak mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 17 Haziran 2014; 21:16:07 >
  • Beyler telefonu yeni rootladım ve elimde 3 tane rom var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
    1- CloudyPro II 2.2
    2- OptimusPro v4.4
    3- Pardus 7.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Beyler telefonu yeni rootladım ve elimde 3 tane rom var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
    1- CloudyPro II 2.2
    2- OptimusPro v4.4
    3- Pardus 7.1

Kesinlikle optimusRS 4.4 yanında Dori kernel 4.9 kur ohh miss...

• ByCaRizMa kullanıcısına yanıt
    Digerlerinden ayiran nedir bu romu hocam? Neden kesinlikle bunu tavsiye ettiniz? :)

• Dousk kullanıcısına yanıt
    cloudy flex 2.4 + ART runtime + dorimanx 5.2 kernel + stweaks + viper4android fx

çok sayıda rom denedim şuana kadar yakaladığım en akıcı lag olmayan, hele müzikde
    çokda kalite olmayan kendi kulaklığıyla ortalığı birbirine katan bir cihaz oldu G2 im...

tavsiye ederim

G3 port iyice oturmadan kurmayı düşünmüyorum
  • physiecho kullanıcısına yanıt
    Cloudy Flex 2.4 elimde yok dostum ve malesef 1 hafta boyunca indirme sansim yok. Halihazırda elimde olan OptimusPro 4.4 ve dorimanx 4.9 u deneyecegim. Internetim gelene kadar takilirim sonra da senin dedigine bakarim. OptimusPro da Art calisiyor mu?

Hocam viper i hangi müzik player ile kullanıyorsunuz ? kendi müzik playerinda bir etkisi olmuyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Mobil sürüm olayını unutursak bir sorun yok
    edit:Xdabbeb'den bir haber var mı G3 için bu port yapacak mı acaba

Eyvallah.

Harbiden hiç bir yerden haber yok ne optimus ne xdabbed.

Beklemeye devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Hocam viper i hangi müzik player ile kullanıyorsunuz ? kendi müzik playerinda bir etkisi olmuyorda.
    G3 romunu nasil kuruyoruz telefona? Root ve recovery işlemlerini hallettim TWRP yüklü
    n son igo navigasyon ART ile çalışmıyordu şu an çalışıyor mu? Bir çok program uyumsuzdu ART ile durumları ne oldu acaba
  • Telefonu Recovery mod a alip Philz Touch Recovery üzerinden FULL WIPE ( Clean to Install a New ROM ) yapalim.
    - Ilk olarak indirdigimiz ROM dosyasini install edelim daha sonra baseband dosyasini install edelim.
    - Bu 2 islemden sonra telefonu yeniden baslatabilir ve kullanabiliriz.

edit:Rom kurulum ekranında telefon versiyonunu da soruyor D802 seçmen gerekiyor.
    Anasayfa da bulunan anlatımlardan direk kopyaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 17 Haziran 2014; 22:41:54 >
  • Baseband olayi nedir ne icin gereklidir? Bende yeniyim G2 nin illegal işlerinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Baseband olayi nedir ne icin gereklidir? Bende yeniyim G2 nin illegal işlerinde :)

Jellybean den kitkata gecerken lazom oluyor ekran donmesi icin falan kitkattaysaniz gerrk yok zaten

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Eyv. dostum. Benim icin degilmis o zaman

• OptimusRs in g3 romu ne noldu?

• Dostum ben kitkatlıyım zaten basebanda gerek yok değil mi ?

Bir de kernel yüklemek ne işe yarar? Kernel yüklesem telefon hızlanır mı ısınma sorunu çözülür mü ?
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Dostum sorunla alakası yok ama birşey demek istiyorum hazırladığın konu mükemmel olmuş çok emek vermişsin belli çok çok teşekkür ederim allah razı olsun :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Etrafta bomba patlarken adamcağız rom ile mi uğraşsın... Ne kadar pislik bi millet ise şu araplar, tüm dünya ya acı çektirip duruyorlar yüzyıllardır...

• 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.