Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

...

Pendroz hocam rom çok harika olmuş ellerine sağlık yalnız simgeleri büyütmek istenildiğinde durduruldu uyarısı çıkıyor haberin varmı hocam

Evet Launcher şimdilik bu kadar uyumlu G2 ile Rocketsauce ile göürüşüyorum çözüm bulabilir diye umuyoruz....

işallah hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

quote:

quote:

cf 2.4 te g2 tweaks çalışmadıktan sonra 2.4 kullanmanın mantığı yok benim gözümde.kaç kere system.ıu hatası aldım. 2.3 e dönüyorum. pardus 7.2 çıkınca eğer not defteri eklenirse ona geçerim

LG NoteBook mu Tasks mı Lg Memo mu ?

yanlış olmasın diye ss aldım.bahsettiğim bu.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Sanırım bunlar normal apk olarak kurup deneyebilirsiniz...

http://d-h.st/QP1

http://d-h.st/Wdz

7.2 inmeye başladı bakalım hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cf 2.4 te g2 tweaks çalışmadıktan sonra 2.4 kullanmanın mantığı yok benim gözümde.kaç kere system.ıu hatası aldım. 2.3 e dönüyorum. pardus 7.2 çıkınca eğer not defteri eklenirse ona geçerim

LG NoteBook mu Tasks mı Lg Memo mu ?

yanlış olmasın diye ss aldım.bahsettiğim bu.

Sanırım bunlar normal apk olarak kurup deneyebilirsiniz...

http://d-h.st/QP1

http://d-h.st/Wdz

7.2 inmeye başladı bakalım hocam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pardus yüklemek için g2802.20D kit kat yüklü cihazımı düzgünce rootladım
    sonrada philz 2.7 custom recovery kurmak için ilgili dosyayı indirdim yönergelere uygun şekilde
    hareket ettim ancak windows komut ekranında shell@g2:// diye takılıp kalıyor
    recovery moda girincede hata verip donuyor o modda bende yeniden stok kdz rom atmak
    zorunda kalıyorum, twrp custom romda da benzeri bir sorun oluyor acaba neyi yanlış yapıyorum
    bi bilen arkadaşımız tarif etse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physiecho -- 1 Haziran 2014; 23:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: physiecho

arkadaşlar pardus yüklemek için g2802.20D kit kat yüklü cihazımı düzgünce rootladım
    sonrada philz 2.7 custom recovery kurmak için ilgili dosyayı indirdim yönergelere uygun şekilde
    hareket ettim ancak windows komut ekranında
    shell@g2:/
    diye takılıp kalıyor
    recovery moda girincede hata verip donuyor o modda bende yeniden stok kdz rom atmak
    zorunda kalıyorum, twrp custom romda da benzeri bir sorun oluyor acaba neyi yanlış yapıyorum

TWRP yi Auto REC ile kurmak daha kolay tavisye ederim linkteki apk yı kurup çalıştırın ileri ileri yaparak kurun

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963

• quote:

hareket ettim ancak windows komut ekranında shell@g2:// diye takılıp kalıyor

Recovery i nasıl kuruyorsunuz bilgisayardan mı kurmaya çalışıyorsunuz?

Kitkatta AutoRec ile recovery kuruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 2 Haziran 2014; 0:05:01 >

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    bu apk kendisi TWRP dosyasını indirip kuruyormu hocam?
  • evet hocam aynen
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Hocam hava durumu ile ilgili sorun var sanirim guncelleme merkezine gidin diyor ama bi numara yok wigdet yok ekrana koyamiyorum hava durumunu 7.2??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Hocam hava durumu ile ilgili sorun var sanirim guncelleme merkezine gidin diyor ama bi numara yok wigdet yok ekrana koyamiyorum hava durumunu 7.2??

Widget ta sorun yok sizde weather theme uygulamasında sorun olmuştur full wipe yaptınız mı kurulum öncesi

• Yaptım vallah

• hocam size birşey sormak istiyorum. g2 nin stok rom unda telefon uygulaması görev yoneticisinde
    görünmüyorken yani açık halde değilken ilk açtığımızda ve sekme değiştirdiğimizde bir takılma oluyor
    sonrasında ise olmuyor ve home tuşuna basıp ana ekrana gelip tekrar açtığımızda yine takılma olmuyor
    yani görev yöneticisinde çalışır haldeyken... sizde gözlemlemişsinizdir belki, g2 gibi güçlü bir cihaz
    için oldukça göz tırmalayıcı bir ayrıntı. acaba pardus 7 de böyle şeyleride hallettinizmi acaba?
    mesela xperia z ye filen baktım bu tarz bi tırtıklayarak geçiş yok, zaten olmasıda saçma
  • Pardus 7.2 hakkında ilk görüşler lutfen.

PendroZ üstad bu kadar beklediyse illaki olmuştur ama insan yine de değişiklik yapacağı zaman fikir sahibi olmak istiyor önceden.

• İndirdim çoktan ama bu saate üşeniyorum romu kurmaya.

• Cloudyflex 2.4'ten sonra ilac gibi geldi Pardus 7.2 :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Cloudyflex 2.4'ten sonra ilac gibi geldi Pardus 7.2 :))
    Pardus 7.2 güzel olmuş. Ancak sanırım Launcher dan kaynaklı olarak bazı G2 Tweaksleri çalışmamakta.
  • quote:

hocam size birşey sormak istiyorum. g2 nin stok rom unda telefon uygulaması görev yoneticisinde
    görünmüyorken yani açık halde değilken ilk açtığımızda ve sekme değiştirdiğimizde bir takılma oluyor
    sonrasında ise olmuyor ve home tuşuna basıp ana ekrana gelip tekrar açtığımızda yine takılma olmuyor
    yani görev yöneticisinde çalışır haldeyken... sizde gözlemlemişsinizdir belki, g2 gibi güçlü bir cihaz
    için oldukça göz tırmalayıcı bir ayrıntı. acaba pardus 7 de böyle şeyleride hallettinizmi acaba?
    mesela xperia z ye filen baktım bu tarz bi tırtıklayarak geçiş yok, zaten olmasıda saçma

Tam olarak anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

İndirdim çoktan ama bu saate üşeniyorum romu kurmaya.
    pardus 7.2 inmeye başladım 1.3 mbit te :)

inşallah sorunsuz çıkar.. 7.1 iyiydi..inşalah bu da iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Cloudyflex 2.4'ten sonra ilac gibi geldi Pardus 7.2 :))
    Çift ekran neden yookkk ...... Bide arkadaslar bi soru sorucamm clousypro 2 kullaniyorumm bu bildirim ekranini degistiren hib3rs flat ui icin hangii dosyayi kurmaliyimm ..flex mi g pro 2 mi stock based mi...tesekkurler
  • hangi kısmını hocam?
  • Arkadaslar. Pardus ta Kilit ekranindaki hava animasyonlari Calisiyor mu ??

• 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.