Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vermemesi lazım klavye System e dahil olan bisi çünkü :/ yeniden eski romu yükleyince klavye ye ait herşeyin silinmesi lazım... Neden böyle bişi oldu anlamadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

4.9 çıktı :)
    http://dorimanx.shine.sk/LG/

Bir kaç gündür kullanıyorum zaten onu bir kaç sürümdür alışkanlık haline geldi ufak hatalardan dolayı hemen ara sürüm kernel yapmak zorunda kalıyor denesinler biraz yarın yüklerim bende romu ben yüklerim 4.9.1 çıkarır kanser eder beni sonra :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    data yi da wipelamam gerekli mi? dalvik system ve cache i wipeladim sadece sonra da usbden romu flaslamistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

4.9 çıktı :)
    http://dorimanx.shine.sk/LG/

Bir kaç gündür kullanıyorum zaten onu bir kaç sürümdür alışkanlık haline geldi ufak hatalardan dolayı hemen ara sürüm kernel yapmak zorunda kalıyor denesinler biraz yarın yüklerim bende romu ben yüklerim 4.9.1 çıkarır kanser eder beni sonra :)

Evet .1 ler adet oldu artık kuçuk hatalardan dolayı hep düzeltmeler çıkarıyor onunda hoşuna gitmiyordur artık test etmek lazım geç olsun problemsiz olsun

• kfd K kullanıcısına yanıt
    Data yı wipe larsan uygulama verilerin gider ama resim müzik gibi şeyler gitmez...

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Bi sorununu bulamadım şimdilik tek sıkıntısi stweaks profil seçtikten sonra yeniden başlamıyor cloudy Flex 2.4 ve supersu 1.99 da o kadar, eski kalıntıları da sildim fayda etmedi, bi de twrp bu Rom da cache leri wipe layamiyor nedense :/ ilk defa başıma böyle bişi geldi paylaşma gereği duydum... Ama artık beyaz Arayuz lu bir roma geçme zamanı geldi. Yeni pardus u merak ile bekliyo idim, umarım Bluetooth eşleşme sorunu da ortadan kalkmıştır, Sadece Flex ve vdt romunda bu sorun yoktu diğer tüm beyaz Arayuz lu rom larda vardı :) bi el at eğer atmadı isen :)

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    datayi silince oldu tesekkur ettim. bi kavyeden neler geldi basima. flaslamaya korkuyorum simdi klavyeyi :))

• quote:

pil ayarlarında
    G2 telefonumda kullandığım lenovo'nun müzik çalarını paylaşıyorum.. telefonumda sorunsuz kullanıyorum ve müziğin keyfini çıkarıyorum.. yüklemek isteyenler için

indirme linki :http://en.miui.com/thread-15737-1-1.html

not : apk dosyasıdır.. apk yükler gibi telefonunuza kurabilirsiniz

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

G2 telefonumda kullandığım lenovo'nun müzik çalarını paylaşıyorum.. telefonumda sorunsuz kullanıyorum ve müziğin keyfini çıkarıyorum.. yüklemek isteyenler için

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    Telefonu rootladım, g3 klavye yükledim, dedim bir de rom yükleyeyim beceremedim vazgeçtim, daha sonra navbarı küçültmek için şunu flashladım sonra telefon lg ekranında takılıp kaldı, araştırdım download moda alıyorum, stock rom yüklemeye çalışıyorum bu seferde yüklerken WPARAM_UPGRADE_ERROR hatası veriyor. Anlayacağınız telefon şu anda açılmıyor bile, ne yapacağımı şaşırdım. S3'e de root atayım derken, iyice bozmuştum, ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

Telefonu rootladım, g3 klavye yükledim, dedim bir de rom yükleyeyim beceremedim vazgeçtim, daha sonra navbarı küçültmek için şunu flashladım sonra telefon lg ekranında takılıp kaldı, araştırdım download moda alıyorum, stock rom yüklemeye çalışıyorum bu seferde yüklerken WPARAM_UPGRADE_ERROR hatası veriyor. Anlayacağınız telefon şu anda açılmıyor bile, ne yapacağımı şaşırdım. S3'e de root atayım derken, iyice bozmuştum, ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=92607266

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

indirme linki :Lenovo Music Player -2.7.25

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bu cloudyflex2.4 te hangi romun tabsnını kullanmışlar çoğu şey çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Bu cloudyflex2.4 te hangi romun tabsnını kullanmışlar çoğu şey çalışmıyor
    lg g3 klavye cok guzel ama turkce tahminlerde biraz kotu
  • Cf 2.4 çok fazla tatmin etmedi. Cloudy pro II 2.2 den çok memnundum. Galiba geri döncem. Sizin önereceğiniz başka bir rom var mı kullandığınız, stabil, pil ömrü uzun olan? Her türlü öneriye açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Cf 2.4 çok fazla tatmin etmedi. Cloudy pro II 2.2 den çok memnundum. Galiba geri döncem. Sizin önereceğiniz başka bir rom var mı kullandığınız, stabil, pil ömrü uzun olan? Her türlü öneriye açığım.

Optimus 4.4 + dorimanx 4.8 (yanlis olabilir) yuklu suan bende. Ondemand governorda 5 saat ekran, darknesste 6saat,Conservative de 7 saat ekran görüyorum.stabilitede sikinti yaşamadım. Kendi kendine yeniden başlatma da olmadi henuz 4.4u ciktigi zaman flashladim hala kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Cf 2.4 çok fazla tatmin etmedi. Cloudy pro II 2.2 den çok memnundum. Galiba geri döncem. Sizin önereceğiniz başka bir rom var mı kullandığınız, stabil, pil ömrü uzun olan? Her türlü öneriye açığım.

Optimus 4.4 + dorimanx 4.8 (yanlis olabilir) yuklu suan bende. Ondemand governorda 5 saat ekran, darknesste 6saat,Conservative de 7 saat ekran görüyorum.stabilitede sikinti yaşamadım. Kendi kendine yeniden başlatma da olmadi henuz 4.4u ciktigi zaman flashladim hala kullaniyorum

Bende optimus 4.4 e geri dondüm. Knok code kullanmiyorum sarji uzub gitsin performansta onemli degil bana hangi kerneli onerirsiniz ustalar..?

• quote:

Orijinalden alıntı: badboyua

arkadaşlar rootlu telefona güncelleme gelmez mi gelse bile güncelleme yapılmaz mı?

yok mu cevap verecek bir arkadaş
  • ByCaRizMa kullanıcısına yanıt
    O zmn 4.3 gec optimus 4.3

• Stock roma root atarsan gelir fakat güncelleme yaparsan brick olur cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Stock roma root atarsan gelir fakat güncelleme yaparsan brick olur cihaz

root'u bozup güncelleme yapabilirim o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.