Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (8 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/ff/df/0d/ffdf0dbd32e334954cbfb43325ce912b.jpg
    Hocam sana da zahmet oluyor
    Edit resimler gene bozuluyor link koyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 1 Haziran 2014; 0:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bende flexin asiri isnmasi olayina katiliyorim biraz kurcalayinca 45 dereceye cikiyor. Optimusa donuyorum bende pardus cikincaya kadar..

Sıfır ısınma kasma ve reboot

• petro24 kullanıcısına yanıt
    valla ben geçtim cflex 2.4 e çok akıcı olmuş kamera müthiş bence şarj konusunda beklemek lazım genel anlamda başarılı g3 klavyesi hoş olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bende flexin asiri isnmasi olayina katiliyorim biraz kurcalayinca 45 dereceye cikiyor. Optimusa donuyorum bende pardus cikincaya kadar..

Sıfır ısınma kasma ve reboot

Reset olmadi ama cok kasiyordu . iki uc defa bastan kurdum full wipe yapip ama care olmadi .. One plus one romuda guzel bu arada

• Bazı arkadaşlarda kamera ile sohbet uygulamalarında sıkıntı olmuş skype/tango vs. de... Ben de bi sıkıntı vermedi... Onun haricinde ondemand governor telefonu ısıtıyor yoksa stok kernelde kalacaktım bende ama iyiki dori ye geçmişim, batarya ömrü stok kernele göre çok çok iyi oldu, saatlerce oyun oynamama rağmen ısınma da yapmadı hiç :)
  • hocam şimdi aynı oldu bendeki ile renginide siyah yaptım otomatik düzeltmeyi agresif seçtim nerdeyse hiç düzeltme yapmadan tr karakter sorunu olmadan yazıyorum bence sorun yok yinede sen bilirsin

• yardimci olacaginiz dusundugum icin yaziyorum. optimus pro rom yuklu cihazda. twrp recovery ile. lg g3 klavyesini flashlamadan apk installer ile yuklemeye calistim. lg logosunda takiliyor yeniden baslatiyor. recovery e girebiliyorum ama hard reset atmadan cozebilir miyim sorunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimsag kullanıcısına yanıt
    Evet hocam alışmak biraz uzun sürer ama değecek bir klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

cf 2.4 te g2 tweaks çalışmadıktan sonra 2.4 kullanmanın mantığı yok benim gözümde.kaç kere system.ıu hatası aldım. 2.3 e dönüyorum. pardus 7.2 çıkınca eğer not defteri eklenirse ona geçerim

LG NoteBook mu Tasks mı Lg Memo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 1 Haziran 2014; 0:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfd

yardimci olacaginiz dusundugum icin yaziyorum. optimus pro rom yuklu cihazda. twrp recovery ile. lg g3 klavyesini flashlamadan apk installer ile yuklemeye calistim. lg logosunda takiliyor yeniden baslatiyor. recovery e girebiliyorum ama hard reset atmadan cozebilir miyim sorunu?

çözemezsin dostum.. ama şöyle bi ihtimal olabilir g3 klavyeyi recovery den flashlayip deneyebilirsin

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 1 Haziran 2014; 1:14:32 >
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    4.9 çıktı :)
    http://dorimanx.shine.sk/LG/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsag

quote:

Orijinalden alıntı: kfd

yardimci olacaginiz dusundugum icin yaziyorum. optimus pro rom yuklu cihazda. twrp recovery ile. lg g3 klavyesini flashlamadan apk installer ile yuklemeye calistim. lg logosunda takiliyor yeniden baslatiyor. recovery e girebiliyorum ama hard reset atmadan cozebilir miyim sorunu?

çözemezsin dostum..

hic bi verimin yedegi yok suan usb otg ile falan da mi recoveryden halledemem?

• smart notice olacak mı yeni romunuzda
  • kfd K kullanıcısına yanıt
    hocam g3 klavyeyi zip olarak flashla önce telefonda yoksa usb otg ile tabiki deneyebilirsin

• kfd K kullanıcısına yanıt
    romun üzerine kirli kurulum yap ya da sadece
    system
    dalvik cache
    cache yi wipe layıp eski romunu üstüne kur
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, daha önce sordum mu hatırlamıyorum; ama sorduysam kusura bakmayın. Bu Cloudy serileri, Pardus ve OptimusPro falan kullandım, LG'nin knock on özelliği vardı bunlarda; ama bunlar LG tabanlı romlar olduğu için mi var yoksa diğer romlarda da hep var mı knock on
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    tesekkur ettim hocam. peki flashlasam g3 klavyeyi tekrar ayni sorunu yasarmiyim?

sağolasın.. bu çok iyi oldu.. yok ki bizimde şöyle 5 mb upload 'ımız :))
    hocam dediklernizi yaptim romu tekrar flashladim durdu ne yazik ki ana ekran uyarisi veriyor surekli

• 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.