Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.683.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

asıl bomba alt bara istediğin tuşu atayabilmen bence :) tahminler mükemmel zaten, kopyala yapıştırı çok kullanan biri isen benim gibi direk oraya onu ata derim :)

O yapıştırma nasil oluyor ve tahmin gerçekten cok iyi

Yani yerini buldumda yapistir butonu yok orda :)

Edit buldum tamamdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 30 Mayıs 2014; 19:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    ayarları atayınca allta 3 seçenek daha çıkıyor
    kağıt gibi olan olacak :)
    video up ediyorum birazdan gelir :)

http://www.youtube.com/watch?v=zxLuvjSFr-c

yüzde 50 de şuan, yayınlanınca izlersin :(

edit : Tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 30 Mayıs 2014; 19:57:02 >

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    tek sorun
    telefonu bilgisayara pc suite modunda bağlayıp
    ayarlar da telefon hakkında kısmındaki yazılım bilgileri ekranına girersen telefonun nevri dönüyor reboot etmek gerekiyor çözüm olarak...
    Ki ben bu işlemi aylardır yapmadım yapsam da ayarlara girmem zaten, o yüzden sorun yok kesinlikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

G2 tweakbox da o seçenek mevcut olmadı LGsystemui yi parçalayıp kopyala yapıştır ile de yapılabilir :)
    ikonlara gelirsek de
    Nova Launcher+BlackMoonshine icon pack

http://apkgalaxy.com/
    http://apkpro.net/
    http://www.papktop.com/
    http://appxg.com/list/1_1.html

buralardan ihtiyacın olan şeyleri bulabilirsin :(

Hocam öncelikle hoş geldiniz.

Ben Cloudy stock 2.2 ve apex launcher (full) + apex notifier kullanıyorum, yalnız pil daha çabuk bitiyor. Nova da böyle bir sorun var mı?

Teşekkür ederim şimdiden...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    oda güzel nası keşfettin bu sorunu valla teli hiç pc ye pc suite modunda bağlamadım ihtiyacım olmadı hiç o yüzden problem olmayacak benim için :D cloudystock 2.2 den çok memnundum ama custom rom işi bağımlılık olduğu için yerimde duramıyorum gerçi bu işe bulaşan herkes benim gibide :D
  • Nova da benzer bir launcher şarj yönünden bir farkı olacağını zannetmiyorum, pil kullanan uygulamalar içinde apex var mı ? varsa direk nova ya geçin derim ben hiç orada görmedim çünkü :)
    link vereyim :)
    hem bunda whatsapp dan gelen mesaj sayısı da gözüküyor :)
    https://www.mediafire.com/?eeer4xe6uhia1wi
  • Beyler dün CloudyPro+Dorimanx ile daha önce hiç almadığım bir sonuç aldım telefon da yoğun olarak CrossMe isimli bulmaca tarzı bir oyun oynadım tabi internette takılma vs. de mevcut.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 30 Mayıs 2014; 20:15:19 >

hem buradan hem de xda dan bir kaç kişi yazınca ben de denedim bende de oldu :) yoksa telefonu ya mtp ya da şarj etme modundan başka bağlamyorum zaten :) hatta uzun süredir hiç bağladım, ya otg ya da wireless ile hallediyorum dosya aktarımlarını kat be kat kolay, hızlı ve sorunsuz oluyor...
    Wireless storage dan bıkan arkadaşlar X-plore Donate yüklesinler çok daha işlevsel ve pratik, her türlü tarayıcıdan ulaşabiliyorsunuz telefonun içeriğine, kota vs. de yok...
    bnde ya kablosuz depolama yada otg kullanıyorum daha pratık bı ıgo var yüksek boyut her rom yüklemede yeniden atmak gerekiyor onu atıyom kabloyla sadece :D G3 klavyesi güzelmiş fakat tek sorun yada eksik diyelim tüm Türkçe karekterlerin klavyeye tuş olarak eklenmemesi bence büyük eksiklik Xperia klavye çok güzel bu açıdan verdiği değeri göstermiş Xperia, Lg eksik bu konuda
  • Hocam Cloudyflex 2.4 indiriyorum . İndirme bitince TWRP'den flashlamam yetiyor değil mi ?
    ben otomatik tahmin ile yazdığım için tr karakter olsa bile kaldırıyorum daha fazla alan kalsın tuşlar daha büyük olsun diye :) ama seçenek olsa iyi olurdu ikisi arasında tabi ki de :)
  • Reckless46 kullanıcısına yanıt
    Twrp
    Wipe
    advanced wipe
    Cache/dalvik cache/data/system
    sonra install edip d802 yi seçip yükle tamam ekstra bişiye gerek yok
    g2 stock klavyenin tahmini berbettı bunun nasıl bilmiyorum iyisi tabikide kullanırım ama doğru seçenek olsa çok iyi olurdu bence ilerde olur belki :D
  • G3 klavye port.Cloudyfa tarafından recovery zip mod olarak düzenlenmiş.Konu linkihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocankurt -- 30 Mayıs 2014; 20:37:23 >
    Evet hocam, ilk kurduğumda bir kaç gün pil kullanan programlar arasında görünüyordu (%5-6 civarı). Şimdi ise bazen listeye giriyor bazen kayboluyor. Bir de verdiğiniz novayı kurayım bakalım durum ne olacak. Tşk.
  • Cloudy Flexte O rt boş ram. Durumu nasıl arkadaşlar

• Cloudy Flex 2.4'te, XDA'da nav-bar issue var demişler; ama bu söylediğiniz xposed'un status bar harici diğer yerlere değişiklik yapmaması mı

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı modullerde rom da değil :) Yani senin dediğinden ):
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    konunun ilk sayfasında mevcut texdroider_dpi denen uygulamayla.anlatımıda orda var eğer halledemessen tekrar yaz baştan sona anlatıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

bende yükledim suan birazdan inceleyeceğim ama alt tuşlar kücülmuyosa ek programlar sıkıntı olur benim için.belki diğer ek özellikler görmezdengelmemi sağlar ama bakalım nasılmış

Cloudy Flex'ten bahsediyorsanız alt tuşlar Rom aracılığıyla küçültülemiyor ama stok roma göre biraz küçülmüş durumda fakat ayarlarda tuşları istenen uygulamalarda kapatma var en güzeli de bu

alt tusların dpi ayarını değitiriyordum diğer tüm romlarda.cm11 yüklüydü az önce onda 24 dpi + 320yada 340 dpi ekran kullanıyodum bakalım eger bunada uğgulayabilirsem güzel olur benim için ama klavye ve kilit ekranı çok hoşmuş gerçekten

genel dpi ve alt tus dpi ayarlarını yaptım hiç bi sıkıntı yok arkadaşlar

Genel Dpi degisimini hangi yazilimla ve nasil yaptigini anlatabilir misiniz acaba

konunun ilk sayfasında mevcut texdroider_dpi denen uygulamayla.anlatımıda orda var eğer halledemessen tekrar yaz baştan sona anlatıyım

• 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.