Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.684.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    doktor civanım gelmıs

hg tokturum
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Arkadaşlar cloudyflex 2.4 de geçtim ama bi sorunum var. Usbye bağlayıp lg yazılımını seçip ayarlardan yazılım bilgisine tıkladığım an program versiyonuna bilinmiyor yazıyor ve telefon kafayı yiyor sizdede böyle bi sıkıntı varmı (rom u 2 kez wipe yapıp tekrar yükledim durum aynı).

Evet bende de bu şekilde

Ben şu on-screen denilen özelliği denemek için tesadüfen bug ı buldum neyse 2.5 de duzeltir Cloudyfa.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cloudyflex 2.4 de geçtim ama bi sorunum var. Usbye bağlayıp lg yazılımını seçip ayarlardan yazılım bilgisine tıkladığım an program versiyonuna bilinmiyor yazıyor ve telefon kafayı yiyor sizdede böyle bi sıkıntı varmı (rom u 2 kez wipe yapıp tekrar yükledim durum aynı).

Evet bende de bu şekilde

Ben şu on-screen denilen özelliği denemek için tesadüfen bug ı buldum neyse 2.5 de duzeltir Cloudyfa.

Orjinal sayfada sorunu yazdım düzeltilir sanıyorum ben de

• bende yükledim suan birazdan inceleyeceğim ama alt tuşlar kücülmuyosa ek programlar sıkıntı olur benim için.belki diğer ek özellikler görmezdengelmemi sağlar ama bakalım nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergenrvx

bende yükledim suan birazdan inceleyeceğim ama alt tuşlar kücülmuyosa ek programlar sıkıntı olur benim için.belki diğer ek özellikler görmezdengelmemi sağlar ama bakalım nasılmış

Cloudy Flex'ten bahsediyorsanız alt tuşlar Rom aracılığıyla küçültülemiyor ama stok roma göre biraz küçülmüş durumda fakat ayarlarda tuşları istenen uygulamalarda kapatma var en güzeli de bu
  • quote:

quote:

bende yükledim suan birazdan inceleyeceğim ama alt tuşlar kücülmuyosa ek programlar sıkıntı olur benim için.belki diğer ek özellikler görmezdengelmemi sağlar ama bakalım nasılmış

Cloudy Flex'ten bahsediyorsanız alt tuşlar Rom aracılığıyla küçültülemiyor ama stok roma göre biraz küçülmüş durumda fakat ayarlarda tuşları istenen uygulamalarda kapatma var en güzeli de bu

alt tusların dpi ayarını değitiriyordum diğer tüm romlarda.cm11 yüklüydü az önce onda 24 dpi + 320yada 340 dpi ekran kullanıyodum bakalım eger bunada uğgulayabilirsem güzel olur benim için ama klavye ve kilit ekranı çok hoşmuş gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergenrvx -- 30 Mayıs 2014; 17:23:50 >

• root kalkıyormu
  • quote:

quote:

quote:

alt tusların dpi ayarını değitiriyordum diğer tüm romlarda.cm11 yüklüydü az önce onda 24 dpi + 320yada 340 dpi ekran kullanıyodum bakalım eger bunada uğgulayabilirsem güzel olur benim için ama klavye ve kilit ekranı çok hoşmuş gerçekten

genel dpi ve alt tus dpi ayarlarını yaptım hiç bi sıkıntı yok arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

genel dpi ve alt tus dpi ayarlarını yaptım hiç bi sıkıntı yok arkadaşlar

Genel Dpi degisimini hangi yazilimla ve nasil yaptigini anlatabilir misiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, Hid3rs FlatUI muhabbetini nasıl hallettiniz ? iconlarda iyiymiş bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Flex 2.4 olmuş gibi arkadaşlar.. 2.2 ye geri dönüş planları yapıyordum.. Ama onu unutturabilir..
    Klavye çok tatlı olmuş.. Ön kamera düzelmiş.. 2.3 te iğrençti.. (Arka kamera da sorun yok)
    qwindow saat düzelmiş..

Birde aklıma gelmişken bu lanet kumandanın yedeği alınmıyormu ya.. her seferinde unutuyorum onu.. kumandanın data kısmını alabilirdik sanırım

kumanda data yedegi icin bir bilgi bulamadim ben olsa iyi olurdu. flexe ota guncellemede gelse keske.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    G2 tweakbox da o seçenek mevcut olmadı LGsystemui yi parçalayıp kopyala yapıştır ile de yapılabilir :)
    ikonlara gelirsek de
    Nova Launcher+BlackMoonshine icon pack

http://apkgalaxy.com/
    http://apkpro.net/
    http://www.papktop.com/
    http://appxg.com/list/1_1.html

buralardan ihtiyacın olan şeyleri bulabilirsin :(

• beyler yazılım sürümü d80220c kernel 3.4.0 cihaz stok haldeydi cihazı rootladım twrp kurdum herşey yolunda yalnız şuan ekranı çift tıkla açamıyorum, çift tıkla ekranı kapatmadaysa sorun yok sizce neden olabilir? cihazı sıfırladım nafile tekrar stok kernel atsam düzelir mi?
  • doktor telefonu download moda almadan da stok rom yuklenıyormus :) az once stok roma doneyım dedım download moda gırmeyı unutmusum ıslemlerı yaptım sımdı yukleme yapıo ne dıon bu ıse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 30 Mayıs 2014; 18:42:55 >
    kendisi otomatik alıp yüklüyordu ama hiç girmeden yükleyebiliyor mu bilmiyorum :/ bende senin gibi almamıştım kendisi otomatik girip yükleyip işini halledip çıkmıştı :)
  • Arama ekranından(dialer)
    3845 kare yıldız 802 kare
    Settings
    update touch firmware
    10 sn bekle
    tamamdır :)
    sakın bir daha hard reset falan atmayın bilgilerin gitmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Arkadaşlar root'u belirtilen şekilde yaptım.Superuser uygulamasıda geldi ama set cpu programına girince cihazınız rootlu değil diyor.Cihazı kapattım açtım falan ama olmadı..

edit: İlk sayfadaki yöntem 4 2 2 içinmş benim sürüm 4.4.2 kitkat. Kitkatı nasıl rootlayacağız??

Kitkat icin Root var manuel olanda hic sorun cikmadi yinede yedek alip root yapin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    yanı kendısı otomatık yaptı sımdı hard reset attım root + recovery kuruyorum
    ben en son ne zaman stok rom yüklediğimi ya da root yaptığımı hatırlamıyorum
    en az 2 ay olmuştur :(
    Tecrübeli bilgili olmak böle bişi herhalde
  • 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.