Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

PARANOID ANDROID Beta 2 çıktı ve indirme linkleri eklendi (3)

Alıntıları Göster

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    VOLUME BOOST bölümü açıldı. Ses yükseltmek isteyen arkadaşlar mutlaka baksınlar. Ana sayfa 1. Bölüm 12. Kısım

-Dorimanx v1.4.1 Sürümüne güncellendi ve indirme linkleri eklendi.

• quote:

Yok bu gece olacak o taktım kafaya.

Eğer bu şekilde olmaz ise 1 kaç yol daha denicez. Onun için telefonun içerisinde olan '' Resim, Müzik vb '' şahsına ait olan dosyaları yedekle eğer var ise.

inş :) yaptım hepsini zaten su anda telefon saf halde rootsuz dosyasız :=) sadece romun inmesi biraz zaman alacak indikten sonra kururp sonuçlarını gece konusuruz inş :)
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • quote:

Tamamdır
    legend hocam ben bu 12. bölümdeki ses yükseltme modunu denedim ama pek bi fark göremedim cwmden flashladım dosyayı ama degişen bişey olmadı bunun programı felan varmı yoksa başka bişeydenmi
  • tron1234 kullanıcısına yanıt
    Rayglobe kullanıyor iseniz zaten onun içerisinde ses mod u gömülü olarak geliyor.
  • quote:

Rayglobe kullanıyor iseniz zaten onun içerisinde ses mod u gömülü olarak geliyor.
    rayglobe kullanmıyorum stock romdayım olmadımı yani bu ses modu şimdi ayar mayar yokmu program felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tron1234

rayglobe kullanmıyorum stock romdayım olmadımı yani bu ses modu şimdi ayar mayar yokmu program felan
    V10 F ve Dorimanx v1.4.1 Stock Kernel kullanıyorum.Güzel bi ikili oldular tavsiye ederim.

• ahme_t A kullanıcısına yanıt

Bu da benimki aynı rom aynı kernelde yapılmış, ama hiç soğutmadan sıcakken yaptım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu da benimki aynı rom aynı kernelde yapılmış, ama hiç soğutmadan sıcakken yaptım...
    10F nasıl hangi ülkenin. Ayrıca TUR 10C den daha mı iyi..

@Led Zeppelin @ahme_t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 18 Ocak 2014; 19:51:55 >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Hollanda hocam ama 16g li dikkat et
    Free ram daha fazla...
    2496 mhz olmasının nedeni dorimanx kernel hocam
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Benimki de 16G problem yok

Diğer özellikleri nasıl kamera fps düşmesi falan varmı. Kısaca bizim zamanında kullandığımız 10B stok rom dan daha iyi dimi ?
  • quote:

İşlem sırası doğru gibi görünüyor. Ama ben tekrar yazayım.

1. Full Wipe
    2. Rom yükleme
    3. Restart

Rayglobe içerisinde AROMA denen bir sistem olduğundan ne kurulacağına veya kurulmayacağına siz karar veriyorsunuz. Bu aşamadaki seçenekler sizin telefonunuza zarar verecek veya açılmasına engel olacak kombinasyonlar bulunmamakta.

Yapmanız gereken,

Wipe bölümünü tekrarlamak ve rom u yüklemek.

Yükleme seçeneklerinden de. Hiç bir şeye dokunmadan devam edin. Ek bir seçme ve ya kaldırma işlemi yapmayın. Bir de öyle deneyin.
    Slimkat rom yüklemiştim dün gece ve saat şuanda 19:51 ve sürekli 3G açık ve whatsapp facebook gibi uygulamalar sürekli aktif olarak şuanda şarj %40 Stock tabanlı rom lardan pek bi farkı yok ram kullanımı çok iyi 1300mb boş hemen hemen ve bi bug la karşılaştım nerede olursam olayım hat sinyali sürekli tek diş de kalıyor ne azalıyor ne artıyor ve gün içinde 1 kere sim kart gitti ve reboot yapana kadar da gelmedi şimdilik gördüğüm farklar bunlar daha olursa eklerim iyi akşamlar

Not : Yazım hataları için özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

Slimkat rom yüklemiştim dün gece ve saat şuanda 19:51 ve sürekli 3G açık ve whatsapp facebook gibi uygulamalar sürekli aktif olarak şuanda şarj %40 Stock tabanlı rom lardan pek bi farkı yok ram kullanımı çok iyi 1300mb boş hemen hemen ve bi bug la karşılaştım nerede olursam olayım hat sinyali sürekli tek diş de kalıyor ne azalıyor ne artıyor ve gün içinde 1 kere sim kart gitti ve reboot yapana kadar da gelmedi şimdilik gördüğüm farklar bunlar daha olursa eklerim iyi akşamlar

Not : Yazım hataları için özür dilerim

Alıntıları Göster
    Teşekkürler yorum için

@BallantinesFinest

Rica ederim hocam değiştiricem şuan rom u hangi rom u önerirsiniz ?
    hocam 91 mb lık video upload ediyorum şuan kendiniz karar verin :)
    sırf mesajlardaki emoji desteği ve free ram miktarı için bile geçilir :D
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Şuan CM 11 kullanıyorum ancak stok 10F geçip + Mod kurup bir şeyler yapmayı planlıyorum ama du bakalım

Ayrıca sana PARANOID ANDROID Beta 2 öneririm eğer bir şeyler denemek istersen. Bende çok merak ediyorum denicem bir ara.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum Video yu

@Led Zeppelin
    Hocam Cm11 favorim ama şarj çok önemli benim için 1 günü rahat çıkarmam lazım ve bug olmayan bi rom olması lazım. Stock rom a dönücem ama bilgileri al root yap twrp yap kernel at falan filan çok uzun iş uğraşmak istemiyorum Şuanda nameless rom indirdim boyuta bakarsak çok özenilmemiş standart cm tabanlı bi rom a benziyor deneyip yazarım hocam
  • quote:

Tamamdır

yükledim hocam linkteki rom u ama maalasef değişen bir sey yok . hafıza yine 16 gb kafayı yedirtecek sonunda
  • PM

@bgunduz26

Tamamdır

@BallantinesFinest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 18 Ocak 2014; 20:17:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.