Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorunsuz1

evet su program ile gizleme https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys&hl=tr GravityBox bu program ilede boyutunu ayarlaya bilirsin

Gravitybox sadece aospde calisiyordu sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunsuz1 S kullanıcısına yanıt
    her seferinde yapmana luzüm yok programı kullanarak da markete erise biliyorsun bende sorunsuz calısıyor
  • quote:

kardes basıam gelen birseyı anlatayım sana belkı aynı hatayı sende yapmıssındır recovery ne kullanıyor ise onunla yedek aldıysan backup ve 1 kac kez almıs isen onları tekrar recovery den silmen lazım yer kaplayan onlardır bence ve recovery programı degıstınmı bilmiyorum ancak degismis isen hangı program ile yedek aldıysan sadece o görür backup dosyasını recovery mod dan delete backup yapmalısın

ondan olduğunu düşünmuyorum . çünkü hafıza 10 gb olarak gorunuyor ve 10 unu da boş . mail attım lg g ye gonder bakalım dediler artık olmadı oyle yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

evet su program ile gizleme https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys&hl=tr GravityBox bu program ilede boyutunu ayarlaya bilirsin

ben kullanıyorum sorunsuz Gravitybox

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

ben kullanıyorum sorunsuz Gravitybox

Vazgectim zaten cm hosuma gidiyor suanlik

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    öyle görünüyor ıse haklısın sorun o değil open g16 rom kursun sanırım sunu denedinmi pekı rom yükler gibi bütün herseyi silip kapat telefonu sonra dowload moda alıp normal romunu kurmayı ?
  • Dostum wipe yapıp tekrar kur problemin düzelecektir. Modeme de bir reset at

@Azil48

Rayglobe olabilir güzel rom. Ayrıca Stok rom da kalarakda modlarla güzelleştirebilirsiniz. GravityBox ile herşey mümkün hiç bir problem yok

@PwaGG

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Dostum wipe yapıp tekrar kur problemin düzelecektir. Modeme de bir reset at

@Azil48

Rayglobe olabilir güzel rom. Ayrıca Stok rom da kalarakda modlarla güzelleştirebilirsiniz. GravityBox ile herşey mümkün hiç bir problem yok

@PwaGG

Dursun simdilik ya kurcalamiyim miui bekliyorum

• quote:

öyle görünüyor ıse haklısın sorun o değil open g16 rom kursun sanırım sunu denedinmi pekı rom yükler gibi bütün herseyi silip kapat telefonu sonra dowload moda alıp normal romunu kurmayı ?

evet yaptım zaten ondan sonra boyle oldu internetten romu indirdim son versiyonunu
    6UR/TURKEY_OPEN_16 V10C LGD802 bunu . işte bunu kurduktan sonra oyle oldu
  • Hocam slimkat rom yükledim ama knock knock u nerden açacagımı bulamadım nereden açıyoruz acaba ?

Not: Xda nın sitesinden baktım hocam status bar dan çalışıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallantinesFinest -- 17 Ocak 2014; 22:00:53 >
    open degiilde digerini indir dene diyecegım ama denedinmi?
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Aynen

Ayrıca alttaki butonlara görev atayarak, çift tıklama ile ekran ı kapatabilirsin
  • Legend Hocam kullanma sürecinde herhangi bir hata ile karşılaştınızmı ve ses özelleştirmeleri pil ömrü nasıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Aynen

Ayrıca alttaki butonlara görev atayarak, çift tıklama ile ekran ı kapatabilirsin

Hocam cevap için teşekkürler ama ben slim rom dan da pek hoşnut kalmadım ve değiştirmek istiyorum ama bana pil durumu çok önemli hangi rom u önerirsiniz ?
  • quote:

open degiilde digerini indir dene diyecegım ama denedinmi?

vallahi denemediğim yol kalmadı . onceden bende turkiye romu vardı onu denedim olmadı o yazdığım romu indirdim kurdum olmadı avrupa romunu indiridim olmadı root atıp bakayım dedim olmadı custom rom yukledim olmadı yine stock rom kurdum olmadı 32 gb lık hafıza düştü 10 gb ta . kafayı yememek elde değil boyle bir sorun yasayanda yok yol göstereck bakalım artık
  • Hiç problem yok stok romdan sonra en iyi rom

@tron1234

Pil olarak şu an en iyi stok tabanlı rom lar. Diğerlerinde umduğunuz pil performansını bulamazsınız malesef

@BallantinesFinest
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1-2 gün slimkat ı test edeyim pil performansını beğenmessem stock rom beni bekler
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Yorumlarını yaz ana sayfaya ekleyelim

@BallantinesFinest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 18 Ocak 2014; 0:45:32 >
  • Yükleleme Talimatınızı Açıklayabilirmisiniz Peki Sırasıyla Siz Nasıl Yüklediyseniz Bende O Şekil yüklim.
    hocam birde telefona 10 gb dan daha fazla dosya atmayı deneyin bilgisayar üzerinden bakalım hata verecek mi belki sadece sayısal bir bug dur
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.