Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cyborgx

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

2 gündür rom seçemedim kendime. Beyaz teması yüzünden cloudy pro istemiyorum ama artı yönü de navigation bar'a recents key ekleyebiliyorum... Cloudy Flex'te de bu recents key olmadığı için yüklemek istemiyorum. iki arada bir derede kaldım.

2-3 gündür CM'11 deyim ama kendi romu gibi güzel değil. Bir çok yönden özelliği eksik kalıyor... Ne yapacağımı şaşırdım

Derdini çok iyi anlıyorum. Benim az önce paylaştığım karşılaştırmalı romlara bak.

CloudyStock burada en güzeli.

Flex tema yükleyebilirsin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385

LG Weather Themes:

Uninstall or remove your current weather theme.
    Install this and Flex Theme from MultiHome Themes

Optimus + Flex

Alıntıları Göster
    @bgunduz biliyorum ama ben gelenekçi biriyim. Sırasını değiştiremediğim için tweaksbox kullanmıyorum. :)

@Cyborgx hocam baktım zaten, tek sevdiğim rom flex rom. Beyaz teması yüzünden diğer romları çok uzun kullanamıyorum.

• quote:

quote:

2 gündür rom seçemedim kendime. Beyaz teması yüzünden cloudy pro istemiyorum ama artı yönü de navigation bar'a recents key ekleyebiliyorum... Cloudy Flex'te de bu recents key olmadığı için yüklemek istemiyorum. iki arada bir derede kaldım.

2-3 gündür CM'11 deyim ama kendi romu gibi güzel değil. Bir çok yönden özelliği eksik kalıyor... Ne yapacağımı şaşırdım

Derdini çok iyi anlıyorum. Benim az önce paylaştığım karşılaştırmalı romlara bak.

CloudyStock burada en güzeli.

Flex tema yükleyebilirsin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575385

LG Weather Themes:

Uninstall or remove your current weather theme.
    Install this and Flex Theme from MultiHome Themes

Optimus + Flex

Alıntıları Göster
    Yalnız LG Weather Themes'da belirtilen önce Uninstall or remove your current weather theme olayını unuttum ve kurdum. bu yüzden çakıştı. Nasıl bunu bulup kaldıracağım bilen var mı ?

• quote:

Yalnız LG Weather Themes'da belirtilen önce Uninstall or remove your current weather theme olayını unuttum ve kurdum. bu yüzden çakıştı. Nasıl bunu bulup kaldıracağım bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    LG Flex weather'i CloydStock Rom'a flashlama şansımız var mı? Bunun icin bir dosya mevcut mu?
  • quote:

LG Flex weather'i CloydStock Rom'a flashlama şansımız var mı? Bunun icin bir dosya mevcut mu?

Alıntıları Göster
    Ayrıntılı Flex 2.2 Batarya Durumu..

Tüm bağlantılar açık .. Mobil veri (3g), Bluetooth, Gps

Ekran %50 otomatik ekran parlaklığında (büyük çoğunluğu açık havada)

Bir kaç kez kısa telefon görüşmesi..

45 dk gps kullanımı (spor programı için)

56 dk Müzik ( Bluetooth kulaklık üzerinden dinlenilmiştir..)

1 saate yakın wifi 'dan internet kullanımı..

Son durum %53

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM-LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM-LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    --
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM-LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 2 Mayıs 2014; 14:19:59 >

• Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Flex 2.2 Batarya Durumu..

BENCE BİR DORİNMAX DEĞİL AMA :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 2 Mayıs 2014; 14:24:54 >
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Evet..

Ayrıca not: her kurulum yaptığımdaki gibi bu kezde hangouts, calendar, felan gibi (17-18 tane) hiç işiminin olmadığı google uygulamalarını sildim..

Sizden de ayrıntıları alalım o zaman :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 2 Mayıs 2014; 14:25:52 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    D802|Pardus HD RoM™ Classic 6.1 romu yüklemeye karar verdim. buradaki ( ilk sayfadaki ) kurulumu ve kendi sayfasındaki kurulumu okudum. bir farklılık dikkatimi çekti. ( jb den KK ya geçerken ).

kendi sayfasında : KK Baseband önce ... sonrasında rom yükle diyor.
    burada ise tam tersi ...

hagisi en doğrusudur acaba ? ...

• eotd kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor. Sonra flashlasanız da olur, önce flashlasanız da.
  • eotd kullanıcısına yanıt
    Romu flashladıktan sonra en son kk_baseband flashlayın. Böyle sorun olmaz.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Başkan nerelerdesin ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AytacFx kullanıcısına yanıt
    kendi yöntemim şudur:

stock rom ( örneğin 20b ) yükledin ve rooted yazıyor ise, telefonu root yap ve recovery yükle. sonrasında full wipe yap ve sıfırdan stock rom yükle telefon açıldığında ayarları vs yapmadan telefonu kapa ve hard reset at. sonrasında teli aç kullan. emin olmak istiyorsan download moda al ve kontrol et "unroot " yazacaktır ... :)
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Abi işler çok yoğun ya, siteyi takip ediyorum ama yorum yazmaya pek fırsatım olmuyor. Arada böyle evrak işi bahanesiyle ofise çıkıp, siteye yorum atıyorum
  • quote:

Abi işler çok yoğun ya, siteyi takip ediyorum ama yorum yazmaya pek fırsatım olmuyor. Arada böyle evrak işi bahanesiyle ofise çıkıp, siteye yorum atıyorum
    cloudyflex 2.1 rom kullanıyorum.G pro 2 kamerasını ses yükseltmeyi hepsini recovery ile flaşladım.Acaba 2.2 sürümü daha mı stabil olur?
    Bir de flex romda hava durumu şeffaf değil bunun için de pro roma geçmeyi de düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

optimus pro2 kurulu hiç kernel yüklemedim. Dorimanx ın 4.4 üstüne kurduğumda sıkıntı çıkarırmı. Uygulama ayarlara felan bi sıkıntı oluyomu arkadaşlar

Hayır bir sorun olmaz sadece wipe cache yapın kafi
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Bu harika ROM için daha ne kadar beklemeliyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eotd

kendi yöntemim şudur:

stock rom ( örneğin 20b ) yükledin ve rooted yazıyor ise, telefonu root yap ve recovery yükle. sonrasında full wipe yap ve sıfırdan stock rom yükle telefon açıldığında ayarları vs yapmadan telefonu kapa ve hard reset at. sonrasında teli aç kullan. emin olmak istiyorsan download moda al ve kontrol et "unroot " yazacaktır ... :)

Dogru hocam bu yontem aklima geldi ama bosver. Her zaman derim, benim urunumun garantisi benim diye :) Kalsin boyle bakalim, 20E gelirse update ederse otodan ozaman duzelir ise duzelir. 20B'den 20D'e atladik duramadim direk update ettim iste. Ciksin yine hemen ederim ama huyumu biliyorum

Tessekkurler guzel fikirleriniz icin

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    hocam bu dosya bütün romlar için olur mu? Pardus 6.1 kullanıyorum, havadurumu, ikonlar falan hep siyah arkaplanlı ondan soruyorum.

Edit : Denedim olmadı, bozulan bişi olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetoa -- 2 Mayıs 2014; 21:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

quote:

Orijinalden alıntı: eotd

kendi yöntemim şudur:

Dogru hocam bu yontem aklima geldi ama bosver. Her zaman derim, benim urunumun garantisi benim diye :) Kalsin boyle bakalim, 20E gelirse update ederse otodan ozaman duzelir ise duzelir. 20B'den 20D'e atladik duramadim direk update ettim iste. Ciksin yine hemen ederim ama huyumu biliyorum

Tessekkurler guzel fikirleriniz icin

Alıntıları Göster
    beyler ben biraz değil bayağı acemiyim ama okumaktan erinmem.

Şimdi ben pardus veya flex 2.2 kurmayı düşünüyorum güç bela root attım kk ya.(Çok kolaymış root atmak bende bir marifet sanıyordum :) ).

Neyse şimdi burda 1.sayfadan baktım okudum pardus rom da diyor ki philz ile yükleyin ama xda da pendroz demiş ki philz veya twrp ile yükleyin.

Ben autorec ile twrp recovery yükledim.Acaba ordan kursam sıkıntı olur mu?

• Excursion 7.3 kullanıcısına yanıt
    Twrp ile de kurabilirsin hocam sıkıntı olmaz.Twrp 2.7.0 recovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Twrp ile de kurabilirsin hocam sıkıntı olmaz.Twrp 2.7.0 recovery

hocam peki kafama takılan bir soru var pardus'u bir TÜRK ün geliştirmesi çok iyi ve rom da gayet akıcı olduğu söyleniyor ama burda son yorumları okudukça flex ve pro II diyenler de fazla sizce hangisi iyi silip yüklemek zor olmasa gerek ama bu benim ilk rom yüklemem o yüzden tecrübeye ihtiyacım var :) bir de bu kernel olayı nedir yüklemek şart mı stabilite için ?
  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.