Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (15 Mobil) - 14 Masaüstü15 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.699.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k0be

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

şu an doriye ince ayar çekiyorum

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Nasil bir ayar yapiyorsunuz acaba , birde hangi rom kullaniyorsunuz şuan vdt13 deyim ben
    adb shell izin verildi diye bildirim gelip duruyo altta onu gızleyebılırmıız

• XxTuNixX kullanıcısına yanıt
    supersu dan bildirimleri kapat
  • quote:

quote:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Nasil bir ayar yapiyorsunuz acaba , birde hangi rom kullaniyorsunuz şuan vdt13 deyim ben

cloudy pro 2 deyim guvernor ayarlarını değiştiriyorum şu an işlemciyi yavaşlatıp optimum ayar bulmaya uğraşıyorum hem arayüzde belirgin bir hız kaybı olmayacak hemde kamera video çekim performansı azalmayacak bişey

• quote:

quote:

quote:

cloudy pro 2 deyim guvernor ayarlarını değiştiriyorum şu an işlemciyi yavaşlatıp optimum ayar bulmaya uğraşıyorum hem arayüzde belirgin bir hız kaybı olmayacak hemde kamera video çekim performansı azalmayacak bişey

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Knock Code ile uyumlu stock kernel buyrun CloudyFlex 2.1 ile sorunsuz çalışıyor.

http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=14195

• macorono34 kullanıcısına yanıt
    eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Arkadaşlar Knock Code ile uyumlu stock kernel buyrun CloudyFlex 2.1 ile sorunsuz çalışıyor.

Vdt 14 romun üzerine flashladım kerneli oldu ekran kapalıyken knock code çalışıyor süperr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Stok bazlı tüm kk larda çalışması lazım zaten :)
    yarına dori de çıkarır bişiler o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Erdi hoşgeldin dostum bu arada yeni farkettim kusura bakma

fazla alışma diyeyim o zaman :)
    pazar yine kaçmayı düşünüyorum forumdan :)
  • quote:

fazla alışma diyeyim o zaman :)
    pazar yine kaçmayı düşünüyorum forumdan :)

:-) sınavlar yoğun desene o zaman

Uzun bir süre sınavım yok ama biraz forumdan soğutmam lazım kendimi :) o yüzden...
  • quote:

Uzun bir süre sınavım yok ama biraz forumdan soğutmam lazım kendimi :) o yüzden...

Niye soğutman lazım sebebi nedir buğrada kayıplarda bayadır yönetimlemi bi sıkıntı var yoksa

• quote:

eyvallah :)

Ne demek dostum:)
    Yok kimse ile sorunum artık büyüdük iyice biraz böyle işleri bırakmak lazım, iyice asosyal oldum çıktım :) eskisi gibi sadece sıcak fırsatları takip ederim o kadar... Bir de 4 yılda sadece 2 kez ceza aldım biri geçenlerdeki karikatür olayı idi diğeri de LİNK dağıtma işine girmiştim 2 yıl önce... Örnek bi FORUM üyesiyim kısaca

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Vdt 14 romun üzerine flashladım kerneli oldu ekran kapalıyken knock code çalışıyor süperr

Evet dostum benimde en çok istediğim özelliklerden biri idi çokta guzel çalışıyor xda dolanırken gördum. Cloudyfa saolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 25 Nisan 2014; 23:11:45 >

• quote:

Lag oluyor mu sizde de sanki kilit ekranı geliyor açılırken ve biraz gecikiyor gibi

@sarac @macorono34
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımdan birinde paylaşmıştım.. ilk resmi oradan aldım.. oldukça kötü.. diğer 2 resim şu anki kameradan

1. Resim önceki kamera 720p slow motion.

2. Resim şu anki kamera 720p slow motion

(her 2 sinde de parlaklığı 2.0 'a getirmiştim)

3. Resim 720p 30fps (parlaklık 0'da)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM-LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM-LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 25 Nisan 2014; 23:15:30 >

• Evet hafif bir geç gelme var, daha ilk demleri biraz süre geçsin custom kernelciler ayar çekerler...
    Uzun süredir ilk defa stok kernel kullandığımdan bana öyle gelmiş diye düşünürken yalnız değilmişim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Lag oluyor mu sizde de sanki kilit ekranı geliyor açılırken ve biraz gecikiyor gibi

@sarac @macorono34

Ewet arada oluyor gibi ama ben youtubeden g pro 2 knock kode videosu izlerken ondada olduğunu gormuştum. Yani bu tele özgu değil bide wipe cache dalvik cache yapmanı öneririm yapmadıysan.
  • quote:

Yok kimse ile sorunum artık büyüdük iyice biraz böyle işleri bırakmak lazım, iyice asosyal oldum çıktım :) eskisi gibi sadece sıcak fırsatları takip ederim o kadar... Bir de 4 yılda sadece 2 kez ceza aldım biri geçenlerdeki karikatür olayı idi diğeri de LİNK dağıtma işine girmiştim 2 yıl önce... Örnek bi FORUM üyesiyim kısaca

Anlıyorum dostum çokta asosyal olma tabi ama burda bi dünya arkadaşlar var senin gibi tercübeli kişilerin yardımına ihtiyaç duyacak çokta yalnız bırakmayın bence

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.