Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yom hayır recovery uçmuyor.. tek farkı romu nidirip yükledikten sonra kitkat baseband ı da son olarak yükleyeceksin..

Ben twrp 2.7 ile yükledim sorunsuz kurdu. sanada onunla yüklemeni tavsiye ederim..
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    "USB Tethering"i düzeltmelerini bekliyorum. İnşallah yakın zamanda düzeltirler
  • philz den yükleyebileğim twrp ve tam tersi şekilde twrpden flashlayabileceğim philzin linkini verebilecek olan var mı
  • Arkadaşlar optimus rs 4.3 üstüne flex rom teması flash layabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: s333

Arkadaşlar optimus rs 4.3 üstüne flex rom teması flash layabilirmiyiz

romu kurarken aroma da var o secenek zaten istersen flex temaı ırek secip kurabiliyorsun
  • Bu dorminal kernelde navigasyon tuslarını kaydırınca ekran kpanıyor bu yüzden mini ekrana geçemiyorum bi türlü.. bunu engellemenin bir yolu var mıdır :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bu dorminal kernelde navigasyon tuslarını kaydırınca ekran kpanıyor bu yüzden mini ekrana geçemiyorum bi türlü.. bunu engellemenin bir yolu var mıdır :=)

Ekranı küçültmek için iki tuşu kullan
    Çalışıyor o zaman
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Pardus romu yükle listedeki çoğu şey var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

quote:

Bu dorminal kernelde navigasyon tuslarını kaydırınca ekran kpanıyor bu yüzden mini ekrana geçemiyorum bi türlü.. bunu engellemenin bir yolu var mıdır :=)

Çalışıyor o zaman
    Saygılar

stweaks ten sweep2sleep kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

quote:

Çalışıyor o zaman
    Saygılar

süper özellikmiş. nasıl kullanıcaz bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor o zaman
    Saygılar

süper özellikmiş. nasıl kullanıcaz bunu ?

beyler dorimand x kurdum ama superuser gitti neyi flaslicaktıık dosyayı alabilir miyim
    ?

Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Çalışıyor o zaman
    Saygılar

Eyw. Hocam cok faydali oldu

• Pardus kurdum ve foto kalitesi çok kötüydüPro 2 kamerasını da yükledim ancak değişen birşey olmadı.O sebepten Optimus 4.3'e geçtim.
    Optimusta da 2 küçük sorun var şu an:Arama ekranının geç gelmesi ve 3g şebekesine geçerken biraz bekletmesi.

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok beğendim kalitesini yenilendi ya düzelmiş galiba yedek alıp tekrar bakın isterseniz pardusa
  • Hocam rom iyi doğrudur.Ancak kamera benim için önemli olduğu için optimus 4.3 e geçtim.

• Beyler Merhaba ;

CloudyFlex 2.0 kullanıyorum. Dorimandx Kurdum. Şuan Cihaz da ara ara lag oluşuyor. TSF Shell kullanıyorum . menü geçişlerinde hiç yaşamadığım bir olay . tekrar eski kernele dönme durumum nedir ? Yada kernelden değiştirmem gereken yerler var mı ? yada zamanla oturur mu ? yada romu tekrar mı kurayım ? yada başka rom mu kurayım ? *
    Saygılar.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 25 Nisan 2014; 13:58:33 >
  • Knock code lu 20b rom ve kernel için açık kaynak kodları açıklandı arkadaşlar yakında uygun Recovery de çıkar. Knock code lu versiyonları da sorunsuz kullanabiliriz.
  • quote:

Beyler Merhaba ;

CloudyFlex 2.0 kullanıyorum. Dorimandx Kurdum. Şuan Cihaz da ara ara lag oluşuyor. TSF Shell kullanıyorum . menü geçişlerinde hiç yaşamadığım bir olay . tekrar eski kernele dönme durumum nedir ? Yada kernelden değiştirmem gereken yerler var mı ? yada zamanla oturur mu ? yada romu tekrar mı kurayım ? yada başka rom mu kurayım ? *
    Saygılar.
    -

Benim de kullandığım rom.Gayet başarılı.Furnace 2.01 LGD802 KERNEL'i flashlayın birde öyle deneyin.Ben bu kerneli kullanıyorum ve memnunum.
    İndirme linki: http://www.dosya.tc/server29/WQx1HS/furnace-2.0.1-lg_d802KERNEL.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanwake34 -- 25 Nisan 2014; 14:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

quote:

Beyler Merhaba ;

Saygılar.
    -

Benim de kullandığım rom.Gayet başarılı.Furnace 2.01 LGD802 KERNEL'i flashlayın birde öyle deneyin.Ben bu kerneli kullanıyorum ve memnunum.
    İndirme linki: http://www.dosya.tc/server29/WQx1HS/furnace-2.0.1-lg_d802KERNEL.zip.html

Akıcılık geri geldi. Teşekkürler. Ancak Bir sorum Olacak. Stweaks gibi bununda değişiklik yapabileceğimiz bir uygulaması var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Knock code lu 20b rom ve kernel için açık kaynak kodları açıklandı arkadaşlar yakında uygun Recovery de çıkar. Knock code lu versiyonları da sorunsuz kullanabiliriz.

10 gün kadar önce VDT romunu yapan, 26 sında knock code hazır olacak demişti. Bir bildiği varmış.
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.