Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (10 Mobil) - 6 Masaüstü10 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pardus romu zaten Vodafone 20b üzerine kurulu onda da knock code var ama olmazsa en son vodafone 20b'yi yükleyeceğim, gerçi çoğu kişi kamerası çok kötü diyor birazcık tereddütte kalmadım dersem yalan söylemiş olurum
  • Üstad bir tek galiba o satır komutunu denemedim manuel'i akşam ilk işim onu denemek olacak ancak gerçekten kafam çok karıştı , çok fazla bilgi akışı var ben sana aşağıda ufak bir özet geçsem bana sıralama doğru mu değil mi anlatırsanız memnun olurum.
    Öncelikle manuel olarak root işlemini yapıyoruz,
    Ardından twrp arayüzünü flashlıyoruz
    ardından wipe işlemlerini tamamlayıp romu flashlıyoruz,
    Galiba buraya kadar bir sıkıntı yok ancak bundan sonra supersu flashlıyoruz , kkbaseband dosyası felan birşeyler de flashlıyoruz diye bir bilgi takıldı aklıma sıralama saydığım şekilde mi yoksa daha devamı var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxo45

Üstad bir tek galiba o satır komutunu denemedim manuel'i akşam ilk işim onu denemek olacak ancak gerçekten kafam çok karıştı , çok fazla bilgi akışı var ben sana aşağıda ufak bir özet geçsem bana sıralama doğru mu değil mi anlatırsanız memnun olurum.
    Galiba buraya kadar bir sıkıntı yok ancak bundan sonra supersu flashlıyoruz , kkbaseband dosyası felan birşeyler de flashlıyoruz diye bir bilgi takıldı aklıma sıralama saydığım şekilde mi yoksa daha devamı var mı :)

Öncelikle hangi romdasınız ve hangi roma geçmek istiyorsunuz bunları bilirsem daha kolay olur işler

@espesito bende öyle diyorum zaten manuel olarak root yapın sorun çıkarmıyor

• Ustalar cloudy pro 2 2.0 mi? OptimusRs pro2 mi?

Cloudy pro 2 1.2 kullaniyorim, softkeyleri gizleyemiyorum. Degistirmeyi dusunuyorum romu. Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaa

Ustalar cloudy pro 2 2.0 mi? OptimusRs pro2 mi?

Cloudy pro 2 1.2 kullaniyorim, softkeyleri gizleyemiyorum. Degistirmeyi dusunuyorum romu. Sizce hangisi?
    ben cloudypro 2 den ses kesikliği sorunu yüzünden optimus 2 ye döndüm
  • Pardon onu söylemeyi unutmuşum , Stock Türkiye 20B 16 gb kullanıyorum ve Pardus Classic 6.0'a geçmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Pardon onu söylemeyi unutmuşum , Stock Türkiye 20B 16 gb kullanıyorum ve Pardus Classic 6.0'a geçmek istiyorum
    Arkadaslar 2 gün önce Paranoid yüklemiştim. 2 gündür bir şey yoktu ama bugün öğlen saatlerinde cihaz saçmalamaya başladı ilk önce ekran kilidini cok geç açmaya sonrada programlara bile girmemeye başladı. Whatsapp facebook jewel saga yüklüydü sadece. Wipe yapıp tekrar girmeyi denedim bu sefer Lg yazısında kaldı. Şimdi Ofline Flash Tool ile kurtarmaya çalışıyorum. Benden başka sorun yaşayan varmı acaba Pardus Hd 6.0 da.
  • quote:

Pardon onu söylemeyi unutmuşum , Stock Türkiye 20B 16 gb kullanıyorum ve Pardus Classic 6.0'a geçmek istiyorum

Root yapıyorsunuz önce sonra Autorec le recovery yüklüyorsunuz, bu uygulama twrp 2.7.0 kuruyor zaten değiştirmeye gerek yok. Daha sonra recovery moda alıp full wipe yapıyorsunuz ve romu kuruyorsunuz. başka bir işleme gerek yok.
    Manuel root ve recovery için Autorec ilk mesajda
    http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm

• Çok teşekkür ederim yardımlarınız için kusura bakmayın başınızı ağrıttım , hakkınızı helal edin :)
  • Arkadaşlar Pardus Hd romunu yükledim ama Lg G2 uygulamaları ve not uygulaması gelmiyor var mıdır bunun çözümü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

[ROM]|4.4.2|D802|Pardus HD RoM™ Classic 6.0|Fast|Stable|DeBloat|DeOdexed|21.04.2014|

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398

Üstad,

Rom süper olmuş, bir kez daha harika bir iş çıkartmışsın. Ellerine sağlık. Bir şey sormak istiyorum, telefonun dokunmatik tuş sesleri gelmiyor. Yani telefon numarası çevir ekranında numaralara tuşlayınca ses gelmiyor, alt tuş takımlarından ses gelmiyor. Bir ayar mı söz konusu yada başka bir püf noktası mı var ?

@pendroz, @legend

Arkadaşlar Pardus romu yükledim, daha öncede dediğim gibi her şey dört dörtlük ancak ufacık minicik bir problemim var

Telefonun uyarı sesleri, örnek vermek gerekirse alarmı ayarlarken çıkan ses, klavye tuş takımı sesleri vb. gibi sesleri alamıyorum. Ayarları kontrol ettim hepsi açık. Nereden kaynaklanır ? Neden olur anlamadım vallahi, destek olursanız sevinirim

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler bu benim işimi görmez anladığım kadarıyla. Bana navibar gizleme lazım. Şu jbde auto hide keys programının yaptığı işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Üstad bir tek galiba o satır komutunu denemedim manuel'i akşam ilk işim onu denemek olacak ancak gerçekten kafam çok karıştı , çok fazla bilgi akışı var ben sana aşağıda ufak bir özet geçsem bana sıralama doğru mu değil mi anlatırsanız memnun olurum.

Öncelikle hangi romdasınız ve hangi roma geçmek istiyorsunuz bunları bilirsem daha kolay olur işler

@espesito bende öyle diyorum zaten manuel olarak root yapın sorun çıkarmıyor

Bunu bilmedigim icin iki gun once jelly beane donemk zorunda kaldim neyse :)simdi de cloudy flex 2.1 gececegim :)

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

[ROM]|4.4.2|D802|Pardus HD RoM™ Classic 6.0|Fast|Stable|DeBloat|DeOdexed|21.04.2014|

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398

Üstad,

Rom süper olmuş, bir kez daha harika bir iş çıkartmışsın. Ellerine sağlık. Bir şey sormak istiyorum, telefonun dokunmatik tuş sesleri gelmiyor. Yani telefon numarası çevir ekranında numaralara tuşlayınca ses gelmiyor, alt tuş takımlarından ses gelmiyor. Bir ayar mı söz konusu yada başka bir püf noktası mı var ?

@pendroz, @legend

Arkadaşlar Pardus romu yükledim, daha öncede dediğim gibi her şey dört dörtlük ancak ufacık minicik bir problemim var

Telefonun uyarı sesleri, örnek vermek gerekirse alarmı ayarlarken çıkan ses, klavye tuş takımı sesleri vb. gibi sesleri alamıyorum. Ayarları kontrol ettim hepsi açık. Nereden kaynaklanır ? Neden olur anlamadım vallahi, destek olursanız sevinirim

Basebandi yenuden flashlamayi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: axXxo

Tekrar jb^ye dönmek değil belki ama şu knock code'yi kullanmak istiyorum birde pardus'un romlarını severim ta s3'ten ilk başladığı günden beri, normalde g2'ye özel rom kurmuyordum çünkü ihtiyaç duymuyordum ancak hazır knock code'yi deneyeceğim pardus romda maşallah döktürmüş hazır yükleyim dedim ancak dünden beri hevesim kursağımda bekliyorum
    Beyler cyanogen ekibinin çıkardığı one plus one telefon bomba gibi geliyor :)

avrupa da satış fiyatları bile belli oldu.. 16 gb ve 64 gb iki model ile fiyatı ve özellikleriyle galiba piyasayı ciddi anlamda sallayacak :)

• çok teşekkür ederim 10 dakikada aldım yedeği.windows üzerinden kopyalama işlemi neden o kadar uzun sürüyo anlamadım. çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

avrupa da satış fiyatları bile belli oldu.. 16 gb ve 64 gb iki model ile fiyatı ve özellikleriyle galiba piyasayı ciddi anlamda sallayacak :)

nexus kullanmış biri olarak stock romlar bana hitap etmiyor çok düz ve sade gelior bana tabii bu benim düşüncem çok da seveni var onlar için bulunmaz bir nimet bu telefon fiyat ve donanım canavarı

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

nexus kullanmış biri olarak stock romlar bana hitap etmiyor çok düz ve sade gelior bana tabii bu benim düşüncem çok da seveni var onlar için bulunmaz bir nimet bu telefon fiyat ve donanım canavarı

Alıntıları Göster
    Gençler benim sınav durumumdan dolayı kendimi tekrar banlamam lazım gerek, herkes sevgi ile kalsın :)
    isteyen buğradan face mi alabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

çok teşekkür ederim 10 dakikada aldım yedeği.windows üzerinden kopyalama işlemi neden o kadar uzun sürüyo anlamadım. çok ilginç.

Usb 2.0 ın maksimum hızı bellidir tabi ki bunda bilgisayarın aktarım hızı da etkilidir. Ancak telefon yedek alırken 4 çekirdeğini ve 2Gb raminin tamamını bu işe harcar. Sonuçta böyle olur doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    rom yüklediğimi root attıgımız zaman sayaç artıyor mu bunları sıfırlamak için ne yapmak gerekiyor ?

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.