Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanya vodafone 20b nin md5 kodu nedir ?

b21cb35a3db158c399957ea2f1318e08 doğru mu ?
  • Kardes 20b stock ile takilcaz bi sure artik cozumu cikar yakinda uzun surmez
  • quote:

Orijinalden alinti: emptychat2

arkadaslar the amazing spiderman 2 nin oyunu cikti deneyen oldumu ben denedimde 20 fps falan tahminimce yeterli akiciligi yakalamadim suan flex romdayim farkli romlardaki akadaslar da deneyebilirmi gerci kernel ayni oldugundan pek bi degisiklik olmaz ama bi ihtimal artik

indirip bakarim zaten kernel ayarlarini test ediyorum gta san andreas oynadynyz my onun standart ayarlaryndaki akycylykla spiderman akycyly?yny kyyaslayabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 19 Nisan 2014; 21:53:43 >
  • arkadaşlar bir şey soracağım telefonum 311 serisi lg türkiye garantili istediğim herhangi bir offical rom ve custom rom kurabilirmiyim 311 serisi ve sonrasında biraz sıkıntılı oluyor diye okumuştum
  • hocam bende defalarca sabahtan beri bir ton rom kuruyorum stock rom, custom rom farketmedi hepsinde aynı sorun bir türlü düzelmedi. Sizin yaşadığınız sorunun aynısını birebir yaşıyorum. Kilitlerken sıkıntı yok ama çift tıklamayla açılmıyor ne saçma iş bu yahu. Az önce flex rom kurdum kitkat basebandda kurdum ama nafile olmuyor ne yazık ki. Yok mu bunun çözümü
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Hangi rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

Orijinalden alinti: emptychat2

arkadaslar the amazing spiderman 2 nin oyunu cikti deneyen oldumu ben denedimde 20 fps falan tahminimce yeterli akiciligi yakalamadim suan flex romdayim farkli romlardaki akadaslar da deneyebilirmi gerci kernel ayni oldugundan pek bi degisiklik olmaz ama bi ihtimal artik

indirip bakarim zaten kernel ayarlarini test ediyorum gta san andreas oynadynyz my onun standart ayarlaryndaki akycylykla spiderman akycyly?yny kyyaslayabilirmisin

kesınlıkle daha dusuk fps hocam youtube da var g2 dekı gameplay vıdeosu aynı oradakı gıbı fakat ısın garıbı galaxy s5 ın de vıdeosu var o daha cok kasıyor hemen her ust duzey telın gameplay vıdeosu var sadece 5s de akıyo oyun

• arkadaslar birsey soracagim telefonum 311 serisi lg türkiye garantili herhangi bir offical rom veya custom rom kurabilirmiyim 311 serisi ve sonrasynda sikintili oluyor diye okumustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 19 Nisan 2014; 22:16:40 >
  • optimusrs rom için flex romda oldugu gibi 24lük navibar eklentisi var mi? flex için olany çaly?yr my acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 19 Nisan 2014; 22:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Hangi rom

hocam nerelerdesiniz gözümüz yollarda kaldı
  • Hocam sen 20b yi kurdun heralde simdi kullaniyon mu yoksa dondun geri custom roma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam sen 20b yi kurdun heralde simdi kullaniyon mu yoksa dondun geri custom roma

Hocam kimden bahsediyorsunuz bana mı bu mesaj alıntı yapın yada cevap olarak gönderirseniz mesajınız ortaya olmaz
  • Forum sapytty resmen byktyrdy artyk düzelene kadar mola
  • Hocam senin mesajini cevapliyom aynen hocam forum cidden sapitti baya yoksa bn alini yapiyom :)
  • quote:

Orijinalden alinti: yasin_92

Hocam senin mesajini cevapliyom aynen hocam forum cidden sapitti baya yoksa bn alini yapiyom :)

custom rom da de?ilim stocktayym ?uan ama sabah custom roma geçmi?tim muhtemelen gece optimus pro ya geçece?im
  • Telefonum 401 serisi, suana kadar birçok rom denedim, herhangi bir sorun yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss miğfer -- 19 Nisan 2014; 22:55:45 >
  • Knock calismiyor hocam basa romda nasi istir bi turlu anlamadim artik knock code tabanli custom romlara bakcaz yada ins bi cozumu cikar ne dileyelim nasi biseydir tot dosyasi mi yuklesem acaba onla gecer mi :)
  • Optimus 4.3 Gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alinti: yasin_92

Knock calismiyor hocam basa romda nasi istir bi turlu anlamadim artik knock code tabanli custom romlara bakcaz yada ins bi cozumu cikar ne dileyelim nasi biseydir tot dosyasi mi yuklesem acaba onla gecer mi :)

olmady en son onu deneyin ama ben flash toola yükleyince problem olmamy?ty gece tekrar denerim sorunu yada çözümü bildiririm

@petro24 benim favorimde optimus ?uanda
  • VDT yi deneyin derim arkadaslar ..
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.