Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amerika-vietnam savaşı patlak verdi desene :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

amerika-vietnam savaşı patlak verdi desene :D
    [ROM][D802][GPE] Nexus 5 Google Play Edition FENA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2714420

bu eleman cloudyfa nın çalışmalarını izinsiz kullanmış, o da atarlanmış elemana, elamanda topları ağır biri olduğu için sonuç bu noktaya gelmiş :/

Elemanın konuyu da moderator kapatmış demek ki o kadarda sağlam değilmiş cloudyfa yi ikna ederlerse iyi olur ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bak su hırsızın yaptıgına bı de uste cıkmıs. yazık oldu umarım doner cloudyfa tekrardan... duzgun 1 kac romdan 1 ısını yapıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bak su hırsızın yaptıgına bı de uste cıkmıs. yazık oldu umarım doner cloudyfa tekrardan... duzgun 1 kac romdan 1 ısını yapıyordu..
    Bu kadar sevildiğini bilse kosa kosa gelir :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Adam bide yüzsüz pm me cevap ver diyor cevap vermiyor benim çalışmam bu portladigim uygulamayı çalmisin diyor lg uygulaması ne alakası var gibi şeyler söylüyor

Kötü olmuş evet.Emeğinizin başkaları tarafından yürütülmesi kadar kötü birşey yok gerçekten.Kendimden biliyorum affedilemez bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bu kadar sevildiğini bilse kosa kosa gelir :=)

Alıntıları Göster
    Konuşuyorum bakalım ne yapabilirim bırakmaz geliştirmeyi bu iş hastalıktır azcık naz yapıcak o kadar
  • Eğer yanlış hatırlamıyor isem rzyry de gayet iyi bi geliştirici ondan devam ederiz bundan sonra eğer orjinal ryzry ise eleman cloudyfa yi abartmayın fazla

• PendroZ kullanıcısına yanıt
    Rakiplerin tek tek azalıyor hocam, senin yerinde olsam para ile satarım romları

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Fena diyorsun iyi güzelde OTG çalışmıyormuş. Nerede kaldı fenalığı
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Sokunce telefonun nevri şaşıyor daha stabil bi cm çıkmadan geçilmez saf Android e...

• yok hocam versiyon dusurmeye gerek yok, ayrica 2.0 ' a gecmeyede gerek yok gibi olumsuz yorumlar var

• quote:

Rakiplerin tek tek azalıyor hocam, senin yerinde olsam para ile satarım romları

Para için yapılıcak iş değil bu gerçekten gitmemesi lazım cihaz geliştiricisi ne kadar azalırsa o kadar çabuk unutulur cihaz keşke 50 kişi olsak :)
    Aynen, aniden benzini bitmiş araba misali tekliyor sürekli. Nasıl halledemiyorlar şu en basit şeyi aklım almıyor.

Kernelden ama kim neden ilgilenmez çok enteresan. Sırf bunun için gidip bu işlere başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Arkadaslar CyanogenMod da Google Search Bari kaldirmanin bir yolu yokmu ya ? Cok sinir bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Konuşuyorum bakalım ne yapabilirim bırakmaz geliştirmeyi bu iş hastalıktır azcık naz yapıcak o kadar

Bu kadar emekten sonra bırakmasın zaten ikna edilebilirse iyi olur bundan sonra ne yapacağı değil önemli olan bu zamana kadar yaptıklarıdir. Bu çalışmalar kolay çıkmıyor ortaya. Emeğine saygı duyanlara duyarsız kalmaz herhalde

• quote:

Eğer yanlış hatırlamıyor isem rzyry de gayet iyi bi geliştirici ondan devam ederiz bundan sonra eğer orjinal ryzry ise eleman cloudyfa yi abartmayın fazla

O benim çırak daha dur bakalım zaman var ona ben destekliyorum onu hava durumu ve adv. power menu verdik ona deodex taban için

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710173&page=12

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Aynen, aniden benzini bitmiş araba misali tekliyor sürekli. Nasıl halledemiyorlar şu en basit şeyi aklım almıyor.

Kernelden ama kim neden ilgilenmez çok enteresan. Sırf bunun için gidip bu işlere başlayacağım
    pendroz hocam elimden tutsa bendende fena geliştirici olmaz ama nerdee
  • quote:

Eğer yanlış hatırlamıyor isem rzyry de gayet iyi bi geliştirici ondan devam ederiz bundan sonra eğer orjinal ryzry ise eleman cloudyfa yi abartmayın fazla

Yoda romun geliştiricisi değil mi o pek tecrübeli gibi durmuyor kendim için yaptığım romu sizinle de paylaşmak istedim falan diyordu ilk versiyonda.

• 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.