Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hotspot shield veya hideman uygulamasini indir hocam. Oyle cok rahat giriliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

şu an şöyle ilginç bi sorunum var. telefonun iki yanından tutunca zaman zaman quick window moduna geçiyor. neden oluyor bi' türlü anlamadım.
    [ROM][Apr 15] -=- CloudyPro II 2.0 -=- [All Variants]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 15 Nisan 2014; 7:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

iyi akşama gene bi uğraş çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

deneyen var mi ben bi fark goremedim ozellik tablosunda

• quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

quote:

deneyen var mi ben bi fark goremedim ozellik tablosunda

Alıntıları Göster
    ilave bişeysi yok deniyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Cloudy Flex 2'de AdAway'i güncelleyemiyorum.

Siz de durum nedir?

önce host dosyasını sıfırla.Orada Reset var ya onu kullan.Sifirladiktan sonra telefonu restart et,tekrar çalıştır ad away ı ve yeni host dosyalarını indirip uygulat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 15 Nisan 2014; 9:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Cloudy Flex 2'de AdAway'i güncelleyemiyorum.

Siz de durum nedir?

önce host dosyasını sıfırla.Orada Reset var ya onu kullan.Sifirladiktan sonra telefonu restart et,tekrar çalıştır ad away ı ve yeni host dosyalarını indirip uygulat.

Alıntıları Göster
    Aynen üstünden geçmiş sadece romun. öyle yazmış kendisi de.

Telefon görüşmelerinde seste boğukluk oluyordu sanırım hala devam ediyor o, bir şey değiştirmediğine göre. Niye sürüm güncellediyse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Aynen üstünden geçmiş sadece romun. öyle yazmış kendisi de.

Telefon görüşmelerinde seste boğukluk oluyordu sanırım hala devam ediyor o, bir şey değiştirmediğine göre. Niye sürüm güncellediyse artık
    cloudyflex mi daha iyi yoksa cloudypro mu size gore?
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Beyler optimusa gecin bnde cloudypro kullaniyordum ama ses boguklugu isinma durduk yere reset atmadan bikmistim optimusa gectim suan rahatim cloudy flex yada optimus 4.3 e gecin rahat edin

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben şu an flexteyim zaten. Optimusu flashladığımda 1-2 sorun oldu sanırım telefon kendi kendine kasılıp duruyordu. Flexle iyi şu an. Şarj kalibrasyonu henüz olmadı ama iyi gidiyor yine de :)
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Full wipe clean install new rom yap optimusu kur ardindan baseband kur sorun olmaz kardes basebandi her rom yuklemede kullanmak kalibrasyon sorunununa birebir

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam davetiye kodum olmasına rağmen gönderemiyorum hiç bir yere...
    Sonuç bulunamadı deyip duruyor...
    Kusuruma bakmayın ama isterseniz kendi hesabımın kullanıcı adı ve şifresini verebilirim :) Bir kere söz verdim geri dönmek olmaz şimdi :)

Canınız sağolsun. Ne kusuru. Düşünmeniz bile yeter.
    Şu an herhangi bir ihtiyacım yok. Hazır yeri gelmişken elimin altında bulunsun diye istemiştim. Malum lazım olduğunda hiçbir aradığımızı bulamıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

cloudyflex mi daha iyi yoksa cloudypro mu size gore?

Bana sorarsanız flex iyi. şarj durumu bana göre iyi. 5-6 saat alamıyorum ben ama 2.5 saat civarı ekran süresi var. (3g,senk,int,wifi,günlük 2 saat kadar tether(bu ara muonline sardım:) ] kablosuz depolama çalışıyor. (2 senedir airdroid kullanıyordum kablosuz depolamayı keşfettikten sonra airdroide gerek kalmadı. tether ve depolamayı açıp bilgisayardan klasöre girer gibi her işimi hallediyorum.)

Flex hem görünüş hemde stabilite olarak bana göre tercih edilesi
    bir rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam davetiye kodum olmasına rağmen gönderemiyorum hiç bir yere...
    Sonuç bulunamadı deyip duruyor...
    Kusuruma bakmayın ama isterseniz kendi hesabımın kullanıcı adı ve şifresini verebilirim :) Bir kere söz verdim geri dönmek olmaz şimdi :)

Canınız sağolsun. Ne kusuru. Düşünmeniz bile yeter.
    Şu an herhangi bir ihtiyacım yok. Hazır yeri gelmişken elimin altında bulunsun diye istemiştim. Malum lazım olduğunda hiçbir aradığımızı bulamıyoruz.

Alıntıları Göster
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ön dokunmatik tuşları gizle yi neden bulamıyorum acaba :D

JB deydim ondada yoktu KK ye geçtim yine yok yanlış olan ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mywsKy -- 15 Nisan 2014; 10:48:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyksel06

arkadaşlar şu an cloudy flex 2 kullanıyorum, kablosuz depolama ozellıgı ile telefona baglanmak ıstıyorum fakat, baglanmak icin tarayıcya //192.168.1.105/ yazıyorm HATA sayfa bulunamadı diyor neden acaba bilen var mı ?

Tarayıcıya değil, dosya yöneticise yani Bilgisayarım'ı yada Belgelerim'i açtığınız penceredeki adres satırına yazacaksınız.

• mywsKy kullanıcısına yanıt
    flex romlara özel bir menü o malesef. flex roma geçin yada xposed kurduktan sonra app setting den immersive modunu seçerek gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    1 saat kadar bende uğraşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

flex romlara özel bir menü o malesef. flex roma geçin yada xposed kurduktan sonra app setting den immersive modunu seçerek gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiraybar

1 saat kadar bende uğraşmıştım

Bununla ilgili video da hazırlamıştım ama maalesef herkes Youtuba'a giremiyor. Basit bir Zenmate eklentisi ile Chrome'dan çok rahat girilebiliyor. Teknik konuda birçok videolu anlatım bulabilirsiniz. Girebilenler için video buydu:

• Cloudyflexin biraz gelismesi lazim bnce diger surumlerini bekliyorum suan en stabili optimus 4.3 geldi valla

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.