Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam onda da calisiyormus bnde optimusa gectm tekrardan onda da calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam davetiye kodum olmasına rağmen gönderemiyorum hiç bir yere...
    Sonuç bulunamadı deyip duruyor...
    Kusuruma bakmayın ama isterseniz kendi hesabımın kullanıcı adı ve şifresini verebilirim :) Bir kere söz verdim geri dönmek olmaz şimdi :)
    Arkadaşlar ben CloudyFlex 2.0 romunu kullanıyorum muzik dinlediğimde kendi kulaklığında sol tarafından ilginç sesler geliyor(cızrıtı gibi) benim kendi kulaklığım var creative 630i bunda sorunsuz çalışıyor ama kendi kulaklığını pc ye taktığımda o kulaktıkta sorun gözukmuyor. Bilmem anlata bildimmi yani sorum şu acaba donalımsal bi sorun olabilirmi garatilik bişey bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    youtube dan indirin hocam :)
    Ben hiç türkçe müzik indirmedim netten :) hatta indirmesi kolay diye hep yabancı müzik dinlerim(60 lar 70 ler 80 ler rock-metal )
  • quote:

Jelly bean de iken ikonlar da aynı kalıyor idi stok Launcher da ama kitkat da bu durum değişti, bende sırf bu yüzden Nova Launcher a geçtim ve Stok Launcher dan daha işlevsel ve kullanışlı her yönden, bir de İkon desteği bile geçmek için kafi...

Nova launcherde weather widget çalışmadı. Çalışan bir transparent weather widget biliyormusun kardeş?
  • *President* kullanıcısına yanıt
    xwidget kurup istediğin temayı indirebilirsin
    android weather var sanırsam
    bir de transparent weather diye arat çıkar illaki bişiler

Ben beautiful widget pro kullanıyorum sense saatine meraklı olduğum için :) o yüzden pek bakmadım diğer şeylere...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ben de oyle yapiyorum ama iyi bi kulaklik aldim ondan saglam şarkılara ihtiyacim oldu ya

tamam işte sağlam yabancı müzik dinle :) bende en düşük 320 lik mp3 var, telefona bir ara sürekli format attığım için arşivimi 320 lik mp3 lere çevirdim de yoksa bir ara bayağı bir flac arşivim vardı tabiki yine 30 40 yıllık metal-rock müzikleri idi yine bunlar :)
    Hmmm sen sadece rock mi dinliyordun?

Nickten oturu sormasamiydim?

Genelde metal müzik ama rock da dinlerim kafam dolu olduğunda, onun haricinde tekno-r&b- vs. vs. nefret ederim
    Ben her telden her turden dinlerim. Turkce rock dinlerim, yabanci da ama bazi sanatcilar disinda yabanci sarkilara bulasmam pek.

Ozgun muzik/Turkce rock arsivi olan varsa seve seve gonderebilir cd olarak kargo ucreti benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 14 Nisan 2014; 19:21:47 >
    Doktor bence arada illa ki arabesk dinliyorsundur
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    arabesk dinlese yine iyi arabesk rap dinliyordur
  • @Sümmani. Elimde cidden yok öyle şeyler olsa up ederdim indirirdin sende
    @petro24 Ara sıra türkçe şeyler dinlerim :) Ama inan hiçbiri arabesk değil(mahsuni şerif gibi sanatçılarımızı)
  • Haricimdekilerin resmini atardım da uğraşmayım :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Haricimdekilerin resmini atardım da uğraşmayım :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Dream theater repetance solo der geçerim :)

• Arkadaşlar dünden beri üç rom denedim ama şu şebeke sorununu çözemedim... Telefon çekmez oldu, sadece yalnız gsm dersem normale dönüyor cihaz... wcdma ı açınca ya bir diş yada iki diş çekiyor genelde... diğer telefonlarda sorun yok ki oldukça merkezi bir yerdeyim, ne olabilir sorun...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Sim kartını çıkarıp philz recovery ye gir
    wipe cache
    wipe dalvik cache yap
    KK_baseband ı yükle
    telefonu aç
    sonra kapatıp sim kartını tak

belki düzelir sorunun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Hocam bazı samsunglarda öyle sorun var. Çalıştığım yerde bir kişide de olmuştu öyle bir sorun. Garantisi yoktu cihazın, pil değiştirdi sorun yine devam etti. Geçen hafta da LG G2 aldı o da :)
    imei numarasıyla orjinal rom attım d80210c yi attı zaten ama guncelleme almıyor ne yapmak lazım guncllme alması için arkadslar
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    Daha guncelleme gelmedi ki turkiyeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Daha guncelleme gelmedi ki turkiyeye

hadi canım ciddimisin dalgamı geçiyosun
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.