Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

http://downloads.codefi.re/savoca/furnace/galbi/stock

cloudy pro da kullanıyorum optimusa da uyması lazım 2.0 ın oclisi de var 2.0.1 de şu an normal var

teşekkür ederim eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Hocam yanımda pc olsaydı hemen kamerayı paylaşırdım.Ancak forumda başka arkadaşlar da sana yardımcı olacaklardır..
    Bu arada dikkatinden birşey kaçmıyor hocam :) @acura07
    Buyrun bir foto daha oğlum ve yeğenim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Allah bagislasin cok tatlar bayagida benziyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Beni hangi ara gördün hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Beni hangi ara gördün hocam?

Yok kuzenleri birbirlerine benzettim

Hahahhahahahhaha

Tabii babası kadar yakışıklı olamıyor o ayrı:) Alem adamsın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 11 Nisan 2014; 23:05:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Anlatımı vs var mı bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

cloudy stock için şeffaf hava durumu var mı acaba
  • zaferaa Z kullanıcısına yanıt
    bulursan haber ver kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

bulursan haber ver kardeş
    arkadaşlar 720p slow motion olayında karanlık çekme sorununu sanırım tüm kamera modlarında yaşadım..

Bazı kurduğum kameralarda karanlık çekme sorunu giderildi gibi şeyler yazıyordu..

ilk ss 720p Slow motion dan alıntı.. 2. ss normal 720p modunda.. bu olay sadece bende mi var genel bir sorun mu?

------ Slow motion mod ------------- ----------------- Normal mod ----------
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM***LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 11 Nisan 2014; 23:41:33 >

hocam bende de üstte ekran parlaklık ayarlama yeri yok. alttaki ses ayarı var ama.
    düzeltme : tamam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 11 Nisan 2014; 23:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

estağfurullah, abartmayalım, ben de tesadüfen farketmiştim cloudy flex 1.4 de dorimanx kernel kullanırken farketmiştim, (onda default/alucard/intelli hotplug driver ları arasında geçiş yapılabiliyordu, kk a böyle bir kernel çıkmadı daha, ama yakında dori kernel çıkaracak büyük ihtimalle pendroz un yardımı eğer xda yanlış görmedi isem)

Doğrudur Dori ile görüşme halindeyiz zaten o benim romu kullanır hep işleri biraz yogun bu sıralar işyerindeki ekip arkadaşı evlenmiş balayına gitmiş :)

Tüm işler başına kalmış zaman ayıramıyor fazla vatandaş dönsün KK çalışmaları hızlanıcak...
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Bir an önce hallolur umarım, sizden de yeni pardus da tuş kombini fazla olan kendinden tuş gizleme olan arama ekranı erken gelen ntfs exfat Bellekleri mount eden bluetooth da verilen otomatik erişimi her zaman hatırlayan bir rom bekliyoruz
    Bu Flex de herşey iyi güzelde siyah arayuze alışmak için mat ekran Koruyucu kullanıyorum :) Bloatware olmayan beyaz arayuzlu arama ekranı erken gelen bir rom çıkmadı daha... Bunda çalışan uygulamalarda incall ui denen bişi var galiba ondan erken geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 12 Nisan 2014; 0:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bir an önce hallolur umarım, sizden de yeni pardus da tuş kombini fazla olan kendinden tuş gizleme olan arama ekranı erken gelen ntfs exfat Bellekleri mount eden bluetooth da verilen otomatik erişimi her zaman hatırlayan bir rom bekliyoruz
    Bu Flex de herşey iyi güzelde siyah arayuze alışmak için mat ekran Koruyucu kullanıyorum :) Bloatware olmayan beyaz arayuzlu arama ekranı erken gelen bir rom çıkmadı daha... Bunda çalışan uygulamalarda incall ui denen bişi var galiba ondan erken geliyor...

Knock code aktif olan tabanı bekliyorum Nisan 2. hafta demişlerdi bakalım çıksın bir hayırlısı ile....
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Peki Üstad, LG umarım bir an önce çıkartır güncellemeyi

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Bu sorun değil yalnız şimdi slow motion çekimde 120 kare \saniye kayıt yapması gerekiyor cihazın yani bu kısaca pozlama süresince 1/120 değerini tutturaması anlamına geliyor.ışık yetersiz olduğu için pozlama süreside düşük olunca sensör yeterli ışığı toplayamıyor şayet yeterli ışık altında böyle bir sıkıntı yaşamadığınızı göreceksiniz . Normal modda düşük ışık altında pozlama süreleri 1sn ye ulaştığı için sensör yeterli ışığı toplayabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Led Zeppelin bana bir link vermiş oradan indirdiğim dosyayı Recovery'den Custom Rom yükler gibi yüklemiştim.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Aslında prof. fotoğrafçılıkla bir süre uğraşmış biri olarak aklıma ilk gelen şey buydu ama sonuçta bu kamerayı g pro 2 'den portladıklarını biliyoruz..G2 de ki lens muhtemelen g pro 2 de kullanılan lensle aynı .. LG g pro 2 de böyle birşeyin olacağına ihtimal vermiyorum..
    Bu arada parlaklığı sona getirince bi nebze iyileşiyor görüntü..
    Gündüz zaten sorun yok.. Ben yazılımla fazlasıyla ilgili bir durum diye düşünüyorum.. Umarım düzeltilir..

Bizim kamera iphone'dan da mı kötü yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 12 Nisan 2014; 3:43:17 >

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam ip5s de diyafram aralığı 1.8 g2 de ise 2.4 5s bariz bir sekilde ışığı daha iyi toparlıyor ayrıca sensör boyutu yanılmıyorsam daha büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Led Zeppelin bana bir link vermiş oradan indirdiğim dosyayı Recovery'den Custom Rom yükler gibi yüklemiştim.
    GFLEX klavye teması
    G Flex keyboard theme

Giagamatrix for CloudyFlex v2.0 from motomoto00
    Giagamatrix
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

TRANSPARAN HAVA DURUMU

transparent-weather for Porting G Pro 2 based rom
    transparent-weather for G2 stock based rom

Samsung uygulamaları (Aroma flashable zip)
    Morning&skechbook

Morning
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

SkechBook For Galaxy
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 12 Nisan 2014; 13:55:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

GFLEX klavye teması
    G Flex keyboard theme

Giagamatrix for CloudyFlex v2.0 from motomoto00
    Giagamatrix

TRANSPARAN HAVA DURUMU

transparent-weather for Porting G Pro 2 based rom
    transparent-weather for G2 stock based rom

Samsung uygulamaları (Aroma flashable zip)
    Morning&skechbook

Morning
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

SkechBook For Galaxy
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Alıntıları Göster
    arkadaşın lg g2 telefonunu yanlışlıkla düşürdüm üst tam köşeden ezilme ve hafif bir açılma oldu ne yapabilirim kasa değişimi felan nasıl olur? yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeLeRay -- 12 Nisan 2014; 2:45:55 >

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.