Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    s2 s3 Note2'den Sonra G2'ye Geçtim Telefon Gerçekten Güzel Fakat Kamera Cidden Sıkıntılı. Ve Yazılımsal Olduğunu Düşünüyorum. S2'nin Kamerası Daha mı İyi Şimdi G2'den? Zaten Kalitesinde Sıkıntı Yok Kameranın Yazılım İnanılmaz Yavaş. Fotoğraf Çekerken Bile Kamerayı Hareket Ettirince Fps Düşüyor. 4.4 Güncellemesi ile Umarım Çözülür. Peki CM Romlarda Kamera Nasıl? Onlarda Fps Düşüşü Oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktasEntertainment

s2 s3 Note2'den Sonra G2'ye Geçtim Telefon Gerçekten Güzel Fakat Kamera Cidden Sıkıntılı. Ve Yazılımsal Olduğunu Düşünüyorum. S2'nin Kamerası Daha mı İyi Şimdi G2'den? Zaten Kalitesinde Sıkıntı Yok Kameranın Yazılım İnanılmaz Yavaş. Fotoğraf Çekerken Bile Kamerayı Hareket Ettirince Fps Düşüyor. 4.4 Güncellemesi ile Umarım Çözülür. Peki CM Romlarda Kamera Nasıl? Onlarda Fps Düşüşü Oluyor mu?
    CM nin kamerası normal stok ile aynı bence. Ancak ben Jishnu's Camera kurdum o nispeten daha iyi gibi geldi. Ama low fps olmaması için ışık alımı yükseltilmiş buda noise yapıyor biraz. Yani nerden tutsan elinde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

CM nin kamerası normal stok ile aynı bence. Ancak ben Jishnu's Camera kurdum o nispeten daha iyi gibi geldi. Ama low fps olmaması için ışık alımı yükseltilmiş buda noise yapıyor biraz. Yani nerden tutsan elinde kalıyor.

Alıntıları Göster
    Öyle çokta sıkıntılı değil bence kamera , bir test videosu var izleyin lütfen.

http://www.youtube.com/watch?v=9_nKmReEMPw

• quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Kamera Kalitesinden Bahsetmiyorum Hocam Zaten. Kamera Yazılımı İnanılmaz Yavaş. Fps Neredeyse Hep Yerlerde. Dış Ortamda Pek Test edemedim Fakat Bizim Ev Biraz Işıksız ve Kamera Yazılımı Çok Yavaşlıyor. Fotoğraf veya Video Çekmiyorum. Normal Kamerayı Açtığımda Misal Kamerayı Hareket Ettiriyorum ya O Zaman Fps Düşmesi Anlaşılıyor.

Jishnu's Camera Stok Rom a Kuruluyormuş Galiba. Bir Deneyeyim Umarım Çözülür Sıkıntım.

• quote:

quote:

Kamera Kalitesinden Bahsetmiyorum Hocam Zaten. Kamera Yazılımı İnanılmaz Yavaş. Fps Neredeyse Hep Yerlerde. Dış Ortamda Pek Test edemedim Fakat Bizim Ev Biraz Işıksız ve Kamera Yazılımı Çok Yavaşlıyor. Fotoğraf veya Video Çekmiyorum. Normal Kamerayı Açtığımda Misal Kamerayı Hareket Ettiriyorum ya O Zaman Fps Düşmesi Anlaşılıyor.

Jishnu's Camera Stok Rom a Kuruluyormuş Galiba. Bir Deneyeyim Umarım Çözülür Sıkıntım.

Alıntıları Göster
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

Burdan bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 5 Ocak 2014; 23:27:23 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Umarım düzelir , bir ayar vermeleri lazım zaten.

• quote:

Umarım düzelir , bir ayar vermeleri lazım zaten.

Alıntıları Göster
    Ben pek video çeken biri değilim.

Önceki telefonum Samsung GALAXY S2'de bile çektiğim video sanırım toplam 5 taneyi geçmez. Onlar da hep denemeydi; arşivlik yoktur.

Peki Stock uygulama haricindeki uygulamalarda durum nedir? Hiç denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 5 Ocak 2014; 23:45:21 >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Gündüz çekimlerde hiç bir sıkıntı yok. Ama kapalı alan ve az ışıklı ortamda her kamera Mod u sıkıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gündüz çekimlerde hiç bir sıkıntı yok. Ama kapalı alan ve az ışıklı ortamda her kamera Mod u sıkıntılı

MOD'ları demiyorum hocam. Uygulamaları diyorum.

FPS konusunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum.

Ancak odak gecikmesi ve kaybetmesi yazılımsal da olabilir.
    Dostum tam anlamadım hangi stok uygulamalardan bahsettiğini.

• quote:

Dostum tam anlamadım hangi stok uygulamalardan bahsettiğini.

Stock kamera uygulaması ile Google Play'den indirilen kamera uygulamaları arasında fark var mı onu soruyorum.
    Deneme yapmadım ama zannetmiyorum. Sonuç hüsran olur.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben browserlardan memnun değilim romlarda browserlar için bir iyileştirme var mı sırf bu yüzden telefona alışamadım iphone telefonumda tarayıcı çok akıcıydı ama bunda sanki tökezleyerek gidiyor root veya romlarla bir çözüm bulabilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Hocam ben browserlardan memnun değilim romlarda browserlar için bir iyileştirme var mı sırf bu yüzden telefona alışamadım iphone telefonumda tarayıcı çok akıcıydı ama bunda sanki tökezleyerek gidiyor root veya romlarla bir çözüm bulabilir miyim ?
    Chrome kullan ben Chrome kullanyyorum baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 6 Ocak 2014; 2:48:04 >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam şimdi chrome beta indirdim biraz ona bakayım bir de konu için teşekkürler çok yararlı sanırım siz CM11 kullanıyorsunuz memnun musunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litheart kullanıcısına yanıt
    Memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Alfabetik olarak:

1: Chrome BETA
    2: Next Browser
    3: Yandex Browser

Bunları tavsiye ederim.

Ben de iOS'te iOS 7'den sonra memnun değilim. Sitelere sürekli tekrar giriş yapmam gerekiyor, hesabı hatırlamıyor. İstediği kadar akıcı olsun bu yapılan daha büyük hamallıktır.
    Chrome beta nın markette ki Chrome dan farkı var mı?

• quote:

Bildiğim kadarıyla CM Nightly gibi düşün. Daha sık güncelleme alıyor. Diğeri ise mevcut olanın stabili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Bildiğim kadarıyla CM Nightly gibi düşün. Daha sık güncelleme alıyor. Diğeri ise mevcut olanın stabili.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Telefon Boot ekranında kaldı. Hafızadaki Dosylarda Silindiğinden İçinden Romda Kuramıyorum Otg Kablosuda Yok Maalesef. Samsunglarda Bir Program Vardı. Ona Orjinal Rom Dosyasını Gösterip Telefona Kurduruyorduk Download Modda. G2'de Nasıl Rom Kurarım da Düzeltirim Bunu?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.