Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    problem yok aktarımda :)
    otomatik erişim ver
    bluetooth u aç kapa
    erişim izni her zaman sor oluyor bende :/

sen de yine otomatik erişim olarak mı kalıyor ?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun hocam ***bağlantı erişimini ben otomatik yapsam bile -her zaman sor- a çeviriyor
  • ulisko kullanıcısına yanıt
    neyse sorun bende değilmiş :) sürekli kullandığım bir özellik olunca insanın canını sıkabiliyor :)
  • Beyler benim telefonda da ekran dönmeme sorunu var. Ne whatsapp'ta ne youtube'da dönmüyor. Ekran döndürme aktif ama ne yaptıysam düzelmedi.

G2 Xposed ve texdroider_dpi felan kullanıyorum diye olabilir mi ?

Ekleme : Ana ekranı dikey görüntüleme modunu da kapattım şimdi ama yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 20 Mart 2014; 10:39:33 >
  • @sümmani hocam 4.4 yükleyip geri 4.2 ye mi döndün eğer öyleyse 4.2 için olan baseband ı yuklemen gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    4.4 ten 4.2 ye flashtool ile dönünce baseband,kernel falan komple geri gelmiyor mu?
  • Evet hocam, prokat yükledim ardından da pardus gflex e geçtim...

Şu an flashlasam düzelir mi? Temiz kurulum şartı yok değil mi

Ekleme : custom yükledim sadece. flashtoolla yüklemedim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 20 Mart 2014; 10:44:33 >
  • arkadaşlar hattı avea ya taşıdım 3g yok cihaz desteklemiyor diyo bilginiz varmı ne yapmam gerek
  • @omertalord hocam profile ayarları var stweaks te oradan Extreme battery i pil performansı için Extreme Performance oyunlar için kullanın... Diğer ayarlara dokunmayın...

• @sümmani Custom romlarda oluyor zaten hocam... Recovery den flaslayınca düzeliyor donmeme sorunu... Şu an mobilim link atamıyorum ama led Zeppelin yakın zamanda konuya yazmıştı...

• @press play on tape yok hocam gelmiyor kernel geliyor ama baseband gelmiyor... Yani öyle olmalı ki sorun çıkartıyor...

• @sarac hocam aktif değildir *100# den yada internetten halledebilirsin...

Tamamdır hocam ben de yedekte duruyordu zaten baseband. Mesajınla birlikte flashladım ve sonsuz pardus döngüsüne girdi telefon

Recovery dönmeye çalışayım hele bi

Ekleme: Factory resetle açıldı telefon ama yine aynı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 20 Mart 2014; 11:01:32 >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    aynısı bende de olmuştu
    custom rom gibi wipe atıp üzerine sadece rom kurunca düzelmişti
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Onu da deneyeyim şimdi
  • @sümmani ben de doğrudan hallolmustu hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

@sarac hocam aktif değildir *100# den yada internetten halledebilirsin...

hallettim dostum saol
  • @sümmani eyvallah kardeşim bu arada lg facebook sitesinden duyuru yapmış... Güncellemeden duramayacaksın Nisan da kitkat geliyor diye

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    O zaman flashtool ile 4.2.2 kurmanız lazım.Ama bence factory reset şart böyle geri dönüşlerde.Zaten flash tool ile sürüm düşürünce bootloop oluyor.Sonuç;mecburen hard reset.
    Dostum ben daha önce Vodafone KitKat tan 4.2.2 ye flashtool ile döndüm.Böyle bir sıkıntım olmadı.

Ekleme : Hatta ve hatta Cloudy Stock kurmak için bende KitKat baseband flaşlamıştım.Sonra 4.2.2 ye yine fashtool ile döndüm.Bir süre 4.2.2 kullandım yine olmadı öyle bir şey.Şu an Almanya KitKat tayım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 20 Mart 2014; 12:19:30 >
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.