Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Art da çalışmıyo diyorlar :/
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam... Şunu soracaktım şu dpi ı azaltınca klavyede küçüldü nasıl büyültebilirim... App settingsten swiftkey i bir 480 yaptım ama olmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

1 ısabetlı sut 0 korner

Drogba'dan hayır gelmeyeceğini dünya alem biliyordu da bir o gerizekalı Mancini anlamadı.Drogbadan midem bulandı bu gece..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Kameraya yarın iyice bakarım ama çokta problem değil açıkçası benim için. Greenify kullanıyorsun, bende fanatiğiyim özellikle uyutmamı önerebileceğin programlar var mıdır? Paylaşabilirsen sevinirim.

Hocam öncelikle kullanıcı uygulamalarının tümünü uyutuyorum. 100 uygulama varsa hepsini de işaretliyorum ki işim bittiğinde geri uykuya dalsınlar :)
    Bildirim alan uygulamaları uyutunca da sıkıntı yaratmıyor (paralı versiyonunda) bildirim gelince anında uyanıyor.

Sistem uygulamalarında ise Google ın birçok uygulamasını uyutup biraz kullanıyorum. Sonra ara ara bakarak hangi uygulama hangi uygulamayı uyandırmış gözüme çarpanların bağlantılarını kesiyorum. Sistemde kararsızlık olmazsa kalıyor öyle. Ama bişeyleri bozarsa geri bağlıyorum.

Bi ara hemen hemen tüm sistem uygulamalarını uyutmayı denedim, sistem kararsızlaştı. Kitkat için daha detaylı işlem yapmadım, ama genel olarak Google uygulamaları, location services, akıllı ekran, smart share, dlna, tak aç vs. gibi ıvır zıvır şeyleri uyutuyorum.

Sürekli açılan, açık kalan uygulamaları zaten program söylüyor ve beklemede/uyutulamıyor gibi bir kategoride görünüyor. İstersen zorla uyutabiliyorsun yine.

Sonuç olarak, para verip aldım ama bugüne kadar çok katkısını gördüm mü bilmiyorum :) Şarj olarak memnunum zaten, ayrıca gece bırakıp sabaha %5-10 gitmiş gibi bir durumum olmadı şimdiye kadar, greenifyın buna yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Sistem uygulamalarında uyutup test ettikçe liste olarak eklerim buraya.

hocam 123 tuşuna basılı tut oradan yeniden boyutlandır gelecek en büyüğünü seç, app settings ile falan büyümüyor maalesef,
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Hocam bildiğim kadarı ile xposed olmadan da çalışıyor... Ayrıca eğer cihazda root yoksa hiç bir ise yaramıyor...

Xposed olmadan çalışıyor ama bahsettiğim otomatik uyku hizmeti sağlıklı çalışmıyor.

Ayrıca root olmadan da pek işe yaramıyor, sadece gücünün yettiği kullanıcı uygulamalarını uyutabiliyor rootsuz :)
  • yaw pendroz hocam rom çok güzel olmuş ellerine sağlık ama önceki romdada yaptığın gibi statüs bar ikonlarını ne diye değişirsen anlamıyorum valla orjinali dursa ne olurduki
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    :):) komık bı aksamdı gercekten
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Yok vermiyor siz programı acana kadar...

Uyarı veriyor hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

@ulisko senin uyuttuğun sistemsel uygulamalar hangileri hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 19 Mart 2014; 0:06:41 >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    LG G2 yi övüp duran Allah ın fakiri
    Hocam Elite cilere bulaşma kafan rahat etsin :) Adamların beyni yok fikri var...
    Hala telefon işini parça toplayıp korsan CD ile windows kurmaya benzetiyorlar...
    Sadece tiye almak için cevap ver, yoksa insanın canını sıkıyorlar fazlası ile...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    ılk tanıttıkları gıbı gelse eyw dıyecem de kırpmıslar bıde 1300 fıyat cekmısler hala savunuyorlar

ıyıkı bı g2 almısız

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

LG G2 yi övüp duran Allah ın fakiri
    Hocam Elite cilere bulaşma kafan rahat etsin :) Adamların beyni yok fikri var...
    Hala telefon işini parça toplayıp korsan CD ile windows kurmaya benzetiyorlar...
    Sadece tiye almak için cevap ver, yoksa insanın canını sıkıyorlar fazlası ile...

led bi ara senin ekranda ios7 statüs bar görmüştüm sanırım nasıl yapmıştın zip v.s bi yardımcı olki şimdi çıkıp gelecem anayurta
  • Mevzu ne hemen rencide edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ılk tanıttıkları gıbı gelse eyw dıyecem de kırpmıslar bıde 1300 fıyat cekmısler hala savunuyorlar

ıyıkı bı g2 almısız

LG G2 1GB ramle düşük işlemciyle gelseydi bile bu incecik çerçeveleri için yine alırdım yine, çok hoşuma gidiyor bu çerçeve olayı :D
  • hocam romu yükledim kablosuz depolamayı bulamdım
  • g2 mını ye belkı gecıs yapabılırım :) ama rom destegı dusunduruyor :) bı tık buyuk gelıyor bana spıgenle

@Legend. yok ya amelenın bırısı 2 gb la 3gb arasındakı farkı donanım olarak cok ustun gordude bıde marıfetmıs gıbı yazıyor :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    16 megolayt kamerası var hocam 3 cigolayt rami var , şuan piyasadaki hiçbir telefon beni öyle heyecanlandırmıyor zaten, G2 ile mutlu huzurluyum... Her türlü yazılımsal desteğe ve müdahaleye açık...
    5.5 inçlik çin malı telefonlara insanlar neden binüçyüz lira verir anlamıyorum... İnsanı kanser eder diye korkmuyorlarda...
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.