Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34363437343834393440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foz54

Dorimanx yükle kendi ayarlarından speaker ve in call speaker seviyeleri 3-5 arttir zevkine göre. Efsane batarya süresi de cabası

Hangi sürümü önerirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm13 ile çok güzel anlaşıyoruz ama şu lanet düşük ses seviyesi beni bile delirtiyor artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

cm13 ile çok güzel anlaşıyoruz ama şu lanet düşük ses seviyesi beni bile delirtiyor artık.

RR 5.6.9 kullandım o kadar da kötü değil bence CM MM tabanlı rom gayette güzel gerek stabilite gerekse kişiselleştirme

• Beyler cm13 için ses,ekran acikken cift tik ile kapama fixi ve quick remote var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Beyler cm13 için ses,ekran acikken cift tik ile kapama fixi ve quick remote var mı?
    @NexusElite dorimanx 11 i kullanıyorum memnun olduğum için değiştirmedim son çıkan 11.2 de aynıdır muhtemelen.

@-BraveHeart- quicremote yerine peel smart remote kullan veyahttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/port-lg-quickremote-aosp-mm-t3301931
    ekran acikken cift tik ile kapamak launcher özelliği mesela nova launcherde var, play storda ilgili çok uygulama da var
    ses için /system/etc mixer_paths.html dosyasını açın sayıları yükseltin. neyin ne kadar yüksek olacağı size kalmış deneyerek optimumu bulursunuz veya hazır editlenmiş hali var: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 2 Ağustos 2016; 11:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar cm 12.1 de çalışan hızlı şarj desteği olan bi kernel biliyo musunuz acaba?

Bir fikri olan yok mu arkadaşlar

• quote:

quote:

Arkadaşlar cm 12.1 de çalışan hızlı şarj desteği olan bi kernel biliyo musunuz acaba?

Bir fikri olan yok mu arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar,

G4 kronik dertlerinden dolayı serviste. Ben de G2'mle Rom Rom gezip hasret gideriyorum. Bu arada bu başlığa da bayadır bişey yazmamıştım. Rom arayanlar için 3 tane Rom tavsiyem olacak:

1) BlurOS v2.0-20160626-d802

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Bu kadar özelleştirilebilir, bu kadar güzel tasarımlı, bu kadar stabil çalışan, bu kadar ince düşünülmüş bir ROM görmedim henüz. Üstelik versiyonu da 6.0.1
    G4 gelene kadar bu romdayım. Şiddetle tavsiye ederim.

- Hızlı Şarj
    - Detaylı Kilit Ekranı, Durum Çubuğu, Pil göstergeleri ve NavBar Özelleştirmeleri
    - Hareketler (Gestures)
    - Kamera Sorunsuz
    - Temalar
    - Dolby Ses Eklentisi
    - Özelleştirilebilir Güç Menüsü

- ...daha yüzlerce detaylı özelleştirme..

(Yüklerken Bootstack olayına dikkat edin, zira telefon logoda kalabilir. Bu bootstack dosyası benim işimi gördü:https://yadi.sk/d/YTnX-Vr0s6ALF )

Detaylı bilgi:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-hot-bluros-6-0-1-lg-g2-variants-t3393658

2) MIUI v7
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    S3 kullandığım zamanlardan beri en sevdiğim ROM'lardan biri. Özlemişim. Her zaman tavsiyedir.
    Detaylı Bilgi ve Download:https://forum.donanimhaber.com/m_97648322/tm.htm

3) H-Rom

Bu da oldukça seri ve sorunsuz bir ROM'du. Stock Rom'a yakın bir arayüz var. Kullanacak olanlara tavsiyedir..
    Detaylı Bilgi:http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1165771 (Google Chrome da dil çevirisi ile bakabilirsiniz)
    İndirme Linki:https://goo.gl/UP3gKf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 2 Ağustos 2016; 16:19:24 >

• hayals kullanıcısına yanıt
    bluros ilgimi çekti denediniz mi hızlı şarj gerçekten var mı?
    g2 için cm13 harici 6.0.1 rom yok, bluros da muhtemelen cm13 tabanlıdır ve yavaş şarj için çözüm bulunamadı hala.

bende 2 amperlik şarj aleti var stok romlarda 1.6A çekiyor, dorimanx kernelle 1.8A çekiyor ama denediğim tüm cm romlarda 0.3A çekiyor
  • Arkadaslar cloudy 3.3 de.batarya ve performans icin dengeli denenmis dorimamx kernel ayarlar verebilecek var mi . kernelin kendi profillerinden memnun kalmadim.su an cloudy nin kendi kernelini kullaniyorum.

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de 0.3A çekiyor. Sorun bende değilmiş. Benim de ilgimi çekti BlurOS.
  • hayals kullanıcısına yanıt
    BlurOS'de wifi kopması ve usb otg görmeme sorunu var mı?
  • Beyler Cm13 de recovery tuş kombinasyonu nasıldı ?
    Telefonum bootlopda kaldı recovery e giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• The Werptune kullanıcısına yanıt
    Power+ses kısma

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    power+ses kısma logo gelince tekrar power+ses kısma işe yaramıyor.
    Kullandığım recovery 3.0.2-1 ve cafd802 bootstack flaşladım cm13 e geçmeden önce ve ek olarak herhangi bir kernel flaşlamadım.
    Zaten cm13 ü sıkıntısız kullanıyordum supersu yu twrp üzerinden güncelledikten sonra bootlopa girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

power+ses kısma logo gelince tekrar power+ses kısma işe yaramıyor.
    Kullandığım recovery 3.0.2-1 ve cafd802 bootstack flaşladım cm13 e geçmeden önce ve ek olarak herhangi bir kernel flaşlamadım.
    Zaten cm13 ü sıkıntısız kullanıyordum supersu yu twrp üzerinden güncelledikten sonra bootlopa girdi.

Recoverye girmek için
    Power tusuna 10 s basip tamamen kapatiyorsunuz sonra ses kisma+power a basili tutuyorsun logo geldiginde hemen ses kisma+ses artirmaya basili tutuyorsun

Bootloop sorununu custom kernel kurmak cozum olabilir

• Çok sağol yardımın için sayende TWRP'ye girebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

Çok sağol yardımın için sayende TWRP'ye girebildim.
    BlurOS hakkında update:

ROM'da 2. günüm;

- Hızlı şarj denemelerim olumsuz. 750-850 mAh arası şarj oluyor ve ekranda yavaş şarj oluyor yazıyor. 1,5 saat civarı şarj tamamlanıyor ama. Çok sorun değil bence.

- Tek bug yakaladım; Kilit Ekranı ekrana tıklayınca gelsin derseniz, arama geldiğinde kilidi açmanız ya da bildirimi aşağı çekip cevaplamanız gerekiyor. Ciddi hata ama customization menüsünde button a girip, ses açma tuşu ile cevaplayı ayarladım. Sorunu şimdilik böyle çözdüm. Ana foruma da yazdım geribildirim olarak bunu. Heralde bi update ile çözerler.

- Özelleştirmelerde yok yok.. Kurcalamalara devam.. :)

- Rom gayet hızlı, nova ile kullanıyorum. Tık demedi daha :)

Rom denemek isteyenlere ısrarla tavsiye..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayals

BlurOS hakkında update:

ROM'da 2. günüm;

- Hızlı şarj denemelerim olumsuz. 750-850 mAh arası şarj oluyor ve ekranda yavaş şarj oluyor yazıyor. 1,5 saat civarı şarj tamamlanıyor ama. Çok sorun değil bence.

- Tek bug yakaladım; Kilit Ekranı ekrana tıklayınca gelsin derseniz, arama geldiğinde kilidi açmanız ya da bildirimi aşağı çekip cevaplamanız gerekiyor. Ciddi hata ama customization menüsünde button a girip, ses açma tuşu ile cevaplayı ayarladım. Sorunu şimdilik böyle çözdüm. Ana foruma da yazdım geribildirim olarak bunu. Heralde bi update ile çözerler.

- Özelleştirmelerde yok yok.. Kurcalamalara devam.. :)

- Rom gayet hızlı, nova ile kullanıyorum. Tık demedi daha :)

Rom denemek isteyenlere ısrarla tavsiye..

Blur os cidden çok akıcı romda yok yok çok hoşuma gitti ama şu arama gelince ekranın kilitlenmesi sorunu beni deli etti. romu sildim ama harika bir rom.

• Blur os romdan ckoudy 3.3 e nasil done bilirim

• BlurOS tamamen görsellik. Performans namına hiçbir şey yok. Cyanogenmod 12.1 den devam. Cyanogenmod hakkını veriyor cidden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34363437343834393440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.