Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33983399340034013402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam doğru fakat RR, CM tabanlı bi rom onu flashlamayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam niye Cm kurmaya çalışıyorsunuz ki? Cm kurduğunuz an G4'ün kamera uygulamasındaki tüm özelleştirmelerden mahrum kalacaksınız.

• iyidebanane13 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir etki yaratmadı. En azından tek hoparlör sorununu çözer dedim ama nafile. Stok kernel var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 4g'deki sorunu bugun farkettim. 2 dis 4g cekerken internette rahat geziliyor ancak gelen cagrilar surekli mesgul caliyor. Arayan ulasamadiktan sonra ne yapayim 4gyi. G2 icin 3g ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 24 Mayıs 2016; 19:59:18 >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda 2,5 yaşından fazla sayılır. Evet gerçekten pil çok fark ediyor garanti bitimine 10 kala servise vermiştim anakartla birlikte bataryayı da değiştirmişler saolsun baya fark ediyor ekran süresi hocam. Tabi kullandığın romda önemli ben cm13 kullanıyorum 2 günde bir koyarsam koyurum şarja

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

30F Open EU çıkmış, Mart Güvenlik Güncellemesi içinde...

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW3EY9H552DYA9NA6059G0J/D80230f_00_0317.kdz

http://www.mediafire.com/download/228mf38ckoni3nh/D80230f_EU_Open.kdz

king root dışında root etme metodu var mı bunlar için acaba? king root baya gereksiz dosya salıyor sisteme.

• Flyme 5 çıkmış hiç haber vermiyorsunuz

• musttro2l M kullanıcısına yanıt
    Beta sürümü hocam whatsapp felan force close veriyor ara sıra

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

30f diye yeni sürüm çıkmış. Facebook da gördüm indirip denemedim. Stock rom kuracak arkadaşların bilgisine.

İzleniminiz nedir?
    Stabil mi?

• xperius kullanıcısına yanıt
    Hocam cloudy bende kullandım ama biraz ağır kalıyordu. Bazen de ana ekranı bile ramdan silip adam çıldırtıyordu. Şuan cm13 kullanıyorum buglar mevcut ama daha hafif rom. Sizde de cloudy ram dan silme çok oluyor mu?

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Valla hiçbir fikrim yok, bende eski one click root var lp rom lar için o kadar, King root kurduktan sonra recovery kurun sonra unroot yapıp tekrar recovery modda supersu flash layın belki işe yarar one click root çalışmaz ise normal koşullarda.... Bu romu ne indirdim ne de kurdum ayrıca belirtmek gerekir ise :)

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç hocam. Ben linki size vermeden bir gün önce kurdum ve baya fark oluştu. Cm13 komple sıfırdan kurmuştum iki gün önce. Ses zipini de flaşladım o zaman. Vaktiniz varsa sıfırdan bi kurulum gerçekleştirin hocam. Bu arada ben nisan snapshot kullanıyorum.

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Bende sırf bu batarya yüzünden yeni cihaz arayışına gitmişim hocam. Vibe P1, GM5 ve G4 arasındaydım. Sonunda lg servisine gittim bataryayı birebir orjinali ile değişirdim. Yeni cihaz almaktan vazgeçtim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Bende sırf bu batarya yüzünden yeni cihaz arayışına gitmişim hocam. Vibe P1, GM5 ve G4 arasındaydım. Sonunda lg servisine gittim bataryayı birebir orjinali ile değişirdim. Yeni cihaz almaktan vazgeçtim :)
    Cloudy'de WP bildirim sorununun hala çözümü yok dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Cloudy'de WP bildirim sorununun hala çözümü yok dimi ?

Alıntıları Göster
    iyi geceler herkese garantili cihaz garanti kapsamında bataryası ücretsiz olarak değişiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaniktr

iyi geceler herkese garantili cihaz garanti kapsamında bataryası ücretsiz olarak değişiyormu

Benim cihazın bataryasını ücretsiz değişmişlerdi.Şengüller teknik servis

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş denemedim demiş

• Hocam rica etsem link verir misiniz? Son zamanlarda cloudyg2 kendiliğinden açılıp kapanıyor ve şebeke sorunu var kimse arayamıyor sürekli offline.
  • Flyme 4.5.4.5 deneyen var mı acaba? Arayüzü gerçekten hoş. Rom ne alemde bilmiyorum ama stabilite açısından. Var mı kullanan eden?

Şimdi gördüm 5.1 sürümü bile çıkmış. Sanırım denemeden edemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 25 Mayıs 2016; 21:00:50 >
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 2 msj önce Led Zeppelin üstat linkleri vermiş.

• 
Sayfa: önceki 33983399340034013402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.