Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33763377337833793380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rom konusunu çok beğendim ihtiyaç olan herşeyi koymuş, geçen gün cm13 yükledim baktım gapss yok onu indirdim baktim twrp yok cloudy 3.3 e dönüş yaptım uğraşmak istemedim. Burda hepsini vermis gapps supersu vs deneyecegim bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada bir haber paylaşmıştım yalan haber olduğunu @unique5555 @Japan saygıdeğer arkadaşlarımdan öğrendiğim için haberi paylaşımdan kaldırdım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 27 Nisan 2016; 23:55:29 >
  • Dorimanx'de öldürmüş bizi ya. Xceed npr8 kerneli kurdum tamam hızlı sarj falan yok ama cihaz uçuyor

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Yalan haber. Böyle bir şey olsaydı XDA yıkılırdı şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japan

Yalan haber. Böyle bir şey olsaydı XDA yıkılırdı şu an.

bir umut
    O sitenin hiç bişeyine güvenmeyin hocam. Tıklanma alsın diye yalan haber yapıyorlar. ÖmerZEN dediğimiz elemanda o sitenin moderatörü. Ne beklersiniz. Hem site dümen. Hem elemanları hırsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

O sitenin hiç bişeyine güvenmeyin hocam. Tıklanma alsın diye yalan haber yapıyorlar. ÖmerZEN dediğimiz elemanda o sitenin moderatörü. Ne beklersiniz. Hem site dümen. Hem elemanları hırsız.

harbimi bilmiyordum valla bak vay anasını tuzağa düşmüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfncskn

Ek
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

şu rom çok iştah açıçı duruyor çokta şık duruyor kurmak istiyorum ama korkuyorum

• Black hoca rom yapmış/destek olmuş hiç foruma yazmıyor olmuyor ama böyle. Kendisinden güzel bir bilgilendirme tanıtım beklerdim foruma özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Black hoca rom yapmış/destek olmuş hiç foruma yazmıyor olmuyor ama böyle. Kendisinden güzel bir bilgilendirme tanıtım beklerdim foruma özel.

katılıyorum ama şöyle bi durum var roma destek veren isimlerde ismi geçmiyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ama konuyu xdaya açan kendisi roma destek verse ismi yazması gerekmezmiydi daha önce bi kaç romda desteği vardı ve ismide yazıyordu bunda yazmıyor bi açıklama bekliyoruz

Anlamadım hocam valla durumu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Black hoca rom yapmış/destek olmuş hiç foruma yazmıyor olmuyor ama böyle. Kendisinden güzel bir bilgilendirme tanıtım beklerdim foruma özel.

katılıyorum ama şöyle bi durum var roma destek veren isimlerde ismi geçmiyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ama konuyu xdaya açan kendisi roma destek verse ismi yazması gerekmezmiydi daha önce bi kaç romda desteği vardı ve ismide yazıyordu bunda yazmıyor bi açıklama bekliyoruz

Tmm ama NDM roma bak adam rom cikardiginda destek verenler kismnda kendi adini yazmaz ki

• th3_majestik kullanıcısına yanıt
    Yok hocam , hattan bahsediyorsanız düşme yok, yalnız ben Türkcell e geçtim bilginiz olsun..

• quote:

Black hoca uzaklaştırılmış kendi isteğiyle o yüzden yazmamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.

Haber neydi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Haber neydi hocam?

G2ye 6.o gelmesiyle ilgili bir haberdi

• Arkadaslar miui kullaniyorum ndm rom hosuma gitti rom stabil mi skintilari var mi veya sisme yapiyor mu ya da herhangi bir problem vs nelerdir.Suanda miui kullaniyorum geceyim mi bu rom a tavsiye edermisiniz

• NDM 5.5 çıkmış. İndiren kullanan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoah

NDM 5.5 çıkmış. İndiren kullanan var mı acaba?

5.4u kullaniyorum bi sorun yoktu 5.5i bi deneyelim

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/ndm-5-3-inspired-ux-lollipop-g2-t3352262

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 28 Nisan 2016; 19:06:16 >

• 
Sayfa: önceki 33763377337833793380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.