Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33423343334433453346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -forumber- kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ettiğiniz rom var mı yoksa cloudyg2 ye devam mı edeyim? Şuan full wipe yaptım.

@-forumber- hocamın verdiği hayat kurtarma zipini flaşlıyorum hata veriyor. tekrar bir link verecek var mı rica etsem?

edit: hatalı indirmiş olabilirim zipi yeniden indiriyorum.
    link: https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download
    edit: hayat kurtarma zipi bir kez daha başardı, flaşladım sorunsuz jb yüklü şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 2 Nisan 2016; 1:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    cm 13 durum çubuğunu değiştirmek ve menü simgesinin yerini değiştirmek mümkünmü ve xposed kuruluyormu

• postacimulayim P kullanıcısına yanıt
    hayır hiçbir sıkıntı yok sorunsuz bağlanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gizli menüde 4g ayarı yaptığımız yerde volte radyo diye birşey var bu hd ses için olan olaymi yoksa başka birşey mi? Ordaki seçeneği açtım fakat bir fark göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Tavsiye ettiğiniz rom var mı yoksa cloudyg2 ye devam mı edeyim? Şuan full wipe yaptım.

@-forumber- hocamın verdiği hayat kurtarma zipini flaşlıyorum hata veriyor. tekrar bir link verecek var mı rica etsem?

edit: hatalı indirmiş olabilirim zipi yeniden indiriyorum.
    link: https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

Sizin telefon d802tr ise indirdiginiz dogru ama flashlamadan once ne olur ne olmaz jb bootloader yukleyin. Twrp 2.8.7.3 yuklu olsun 3.0 varsa 2.8.7.3 u yukleyin.

Ben bu aralar romlari deniyorum. Cok uzun sure kalacaksaniz cloudy 3.3 iyidir. Yada stock uzerine modlar kurup kullanabilirsiniz. Bir arkadas boyle bir konu acmisti. Hafif ve batarya dostu rom isterseniz google edition 1.5 vardi. G5 gorunumlu isterseniz ndm 5.2 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

cloudyg2 3.3 romunda boyle bir sorunla karsilasiyorum. Telefonu her yeniden baslattigimda bu pencere cikiyor. I'm feeling lucky... dokununca kayboluyor. Son zamanlarda cihaz cok yavasladi asiri batarya tuketimi oluyor. Uzman arkadaslar el atabilir mi? LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

6 ay clod 3.3 kullandım daha böyle bir şeyi ilk defa görüyorum mücaat Blacktechtonix

@Blacktechtonix

edit:@luckyesref benden önce yazmışın postu aynı anda göndermişiz demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    arkadaşlar cm13 için qremote ve smartshare varmı veya internetsiz remote ve g2deki videoları lg tvye aktarmak için alternatif uygulamalar

• quote:

Orijinalden alıntı: oduncudexter

arkadaşlar cm13 için qremote ve smartshare varmı veya internetsiz remote ve g2deki videoları lg tvye aktarmak için alternatif uygulamalar

Qremote icin bir arkadas konu acmisti linki vardi bir iki sayfa once hatirlayamadim.bi bakarsiniz. Tvye aktarmak icin lg tv plus kullaniyrm ayni wifi agda olmak gerekiyr.

• luckyesref kullanıcısına yanıt
    eyv remoteyle uğraşayım lg tv plusda aynı ağa bağlı olmama rağmen tv gözükmüyor
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim hocam. dosyayı indirdim full wipe yapıp dosyayı flaşladım bootloader'a gerek kalmadan sorunsuz yüklendi. Açıkçası hocam cloudyg2 tema yönünden bayılıyorum. Cloudyg2 marshmallow'u bekliyorum.
  • quote:

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim hocam. dosyayı indirdim full wipe yapıp dosyayı flaşladım bootloader'a gerek kalmadan sorunsuz yüklendi. Açıkçası hocam cloudyg2 tema yönünden bayılıyorum. Cloudyg2 marshmallow'u bekliyorum.
    Arkadaşlar merhaba, malum LOlliipop şarj ve ram konusunda biraz kötü geldi bana
    cihazımı Lollipop'dan Kit-Kat'a nasıl downgrade yaparım
    nette bununla ilgili düzgün kaynak bulamadım.
    bilen gören varsa yardımcı olursa sevinirim
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

hayır hiçbir sıkıntı yok sorunsuz bağlanıyor

Cevabiniz icin sagolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Şimdiden teşekkürler

Kdz olarak flashlamadan bahsediyorsan aynı adımları izleyeceksin ama downgrade yaptığın için uygulamalar destek vermeyecek bu yüzden cse flash yapman gerekli.Bana kalırsa lollipop şarj konusunda yükseltmeden sonra hard reset atarsanız daha iyi sonuç verir kitkata göre ram olayına gelirsek ram daha fazla kullanılıyor ama bu performansı düşürdüğü söylenemez darboğaz olduğunu görmedim aksine lollipop ta tepki süreleri daha iyi benim düşüncelerim bunlar tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

Şimdiden teşekkürler

Kdz olarak flashlamadan bahsediyorsan aynı adımları izleyeceksin ama downgrade yaptığın için uygulamalar destek vermeyecek bu yüzden cse flash yapman gerekli.Bana kalırsa lollipop şarj konusunda yükseltmeden sonra hard reset atarsanız daha iyi sonuç verir kitkata göre ram olayına gelirsek ram daha fazla kullanılıyor ama bu performansı düşürdüğü söylenemez darboğaz olduğunu görmedim aksine lollipop ta tepki süreleri daha iyi benim düşüncelerim bunlar tabi.

Hocam bu konuyu bende ciddi sekilde dusunuyorum.Kitkata gecmeyi hatta jb ye gecmeyi..
    Acaba siz gectikten sonra sarj konusunda bizi bilgilendirit misiniz? Iyiki kitkata gecmisim diyecek misiniz acaba???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

Şimdiden teşekkürler

hocam sürüm düşürmek dursun bir kenarda :)
    dün KingoRoot ile Lollipop'a root attım fakat bir türlü uygun TWRP ya da Philz Recovery bulamadım.
    Cloudy kurmak istiyorum Root tamam ama recovery yok.
    uygun recovery i nasıl flashlarım.

bu işler samsung da çok basit, açıyorsun odini tek dosya ile hop oluyor

• Chill Out kullanıcısına yanıt
    Bende denedim o root uygulamaları ile adam gibi bişey yapamıyorum sıkıtı çıkarıyor root izinlerinde o yüzden o uygulamalrı kaldırdım lg one click root ile rootladım sonrada gerekli autorec apk sını buldum flashladım sıkıntısız oldu.

http://lgdestek.net/lg-g2-root-ve-recovery-yuklemek/

Hocam burada aşağıda bu uygulamanın anlatımı var root recovery bir kere yaptıktan sonra çok basit olduğunu anlıyorsunuz.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

Buradan da root+recovery her 2 sini tek bir uygulama ile halledebilirsiniz.

• Arkadaşlar AOSP rom denemek istiyorum. Vakti geldi kanaatindeyim. 2 senedir sadece 10 dakikalık bi AOSP maceram oldu. O yüzden AOSP romlarla ilgili bilgim hiç yok. Tavsiye edebilceğiniz AOSP AICP rom var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Arkadaşlar AOSP rom denemek istiyorum. Vakti geldi kanaatindeyim. 2 senedir sadece 10 dakikalık bi AOSP maceram oldu. O yüzden AOSP romlarla ilgili bilgim hiç yok. Tavsiye edebilceğiniz AOSP AICP rom var mı ?

Resurrection Remix rom 5.1.1 son versiyonu bolca özelleştirmeye sahip birde kuracağınız aosp de kamera için snapdragon camera ses için viper4android kurmanızı öneririm.
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Marsmallow arıyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 33423343334433453346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.