Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33433344334533463347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekaniktr

teşekkür ederim :)
    Optimus rom Final sürümünü yayınlamış. Kitkatda niye kaldı bu arkadaş anlaamdım güzel bir lollipop yapsaydıda kullansaydık.
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Dün AICP 11 in yeni sürümü yayınlandı. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ama sanki Wifi çekmesi biraz azalmış gibi geldi. (Bu sorun benim modemden de kaynaklı olabilir.) Bir önceki sürümde pil performansı müthişti. Şimdi bunu deniyorum, bakalım ne kadar gidecek. Ayrıca özelleştirmelerin hepsi standart olarak var.
  • Ndm 5.2ye geçmeyi düşünüyorum şarj durumu nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halikjk H kullanıcısına yanıt
    ndm 5.2deyim direk geçiş olmaz heralde. o gerekli olan flaşlanacak dosya elinizde var mı?

bir de yedekleri nasıl geri yüklüyorsunuz

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Hocam şurda çok güzel bir rehber var.http://forum.donanimhaber.com/m_108940814/tm.htm
    Kitkat bootloader yüklemek yeterli sanırım. Şuradan uygun modeli indirip seçersin.
    https://mega.nz/#F!DV0zWbDL!SEUVQmzA-JPxmpZKrdCpUQ!PcNzHDrZ
    LP deki uygulama yedeklerinin MM de çalışması bir biraz zor hocam. FC verebilirlen en güzeli sıfır kurulum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Optimus rom Final sürümünü yayınlamış. Kitkatda niye kaldı bu arkadaş anlaamdım güzel bir lollipop yapsaydıda kullansaydık.

Hocam sırf kamera dan dolayı kitkat rom deneyeceğim slow motion da çok karanlık video çekiyor cloudy 3.3 deyim kitkat baseband falan filan flashlamam lazım mı kurulumda yazmıyor ama bir sorayım dedim.
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam uzun zamandır kitkat rom yüklemedim cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Valla bilmiyorum hocam uzun zamandır kitkat rom yüklemedim cihaza.
    Arkadaşlar bugün cihazıma Ressurraction remix cm13 ü kurdum.Sırasıyla söylenilenleri yaptım fakat sürekli uygulamalar optimize ediliyor diyor bitiyor biraz bekledikten sonra tekrar aynı işlemi yapıyor cihaz telefon açılmıyor.Nerde bir hata yaptık acaba o.O ?

Edit:TWRP sürümünü güncelleştirdikten sonra sorun halloldu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darklaw34 -- 2 Nisan 2016; 17:01:50 >
  • Cloudy G2 3.3 + Dorimanx 9.7
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Arkadaşlar daha önce hiç rom falan yüklemedim link deki g5 temasını telefona yükleyip kullanabilirmiyim ?

http://lgdestek.net/modthemelg-g2-lg-g5-inspired-ux/

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Arkadaşlar daha önce hiç rom falan yüklemedim link deki g5 temasını telefona yükleyip kullanabilirmiyim ?

http://lgdestek.net/modthemelg-g2-lg-g5-inspired-ux/
    cm 13 te titanium backup ile uygulama yedeği alabilen varmı ? ben yarım saattir %0 gösteriyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Cloudy G2 3.3 + Dorimanx 9.7

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Yalnız bu veriler çok yanıltıcı oluyor sanki. Toplam kullanılan şarjın %67 sini ekran kullanmışsa siz işlemci gerektiren hiçbir şey yapmamışsınız demek olmuyor mu? Zaten kalan kısmı da telefon işletim sistemi arayüz wifi falan için kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikjk -- 2 Nisan 2016; 19:01:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halikjk

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Cloudy G2 3.3 + Dorimanx 9.7

Yalnız bu veriler çok yanıltıcı oluyor sanki. Toplam kullanılan şarjın %67 sini ekran kullanmışsa siz işlemci gerektiren hiçbir şey yapmamışsınız demek olmuyor mu? Zaten kalan kısmı da telefon işletim sistemi arayüz wifi falan için kullanılıyor.

Alıntıları Göster
    Benim bugüne kadar aldıgım en iyi ekran süresi bu mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikjk -- 2 Nisan 2016; 19:12:26 >

• Darklaw34 D kullanıcısına yanıt
    SuperSU da isim uzami ayrımı gibi birşey var onu kapatıp cihazı reboot edip deneyin birde.

• Ben halen modlamış stock lpdeyim. Batarya ve hız performansı ilk günkü gibi çok hızlı. Gerek 4g de gerek wifi ile kullaniyorum , %10 a kadar geldigimde 4 saatin uzerinde ekran suresi aliyorum. Cihazim iki yıllık. 3 aydir yaklaşık rom degistirmedim. Bazen telefonu hic reboot yapmıyorum, 10 gun acik kaldığı oluyor. Ama o kadar güzel bir stabilite yakaladim ki hiçbir şekilde lag ve yavaşlama olmuyor . 2 gune bir arka plandaki uygulamalari temizliyorum. Inanir mısınız ram hiç şişmiyor. Her temizledigimde 900 mb civari bosta ram oluyor. Zaten sureklide temizlemiyorum.

Stock rom candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

Ben halen modlamış stock lpdeyim. Batarya ve hız performansı ilk günkü gibi çok hızlı. Gerek 4g de gerek wifi ile kullaniyorum , %10 a kadar geldigimde 4 saatin uzerinde ekran suresi aliyorum. Cihazim iki yıllık. 3 aydir yaklaşık rom degistirmedim. Bazen telefonu hic reboot yapmıyorum, 10 gun acik kaldığı oluyor. Ama o kadar güzel bir stabilite yakaladim ki hiçbir şekilde lag ve yavaşlama olmuyor . 2 gune bir arka plandaki uygulamalari temizliyorum. Inanir mısınız ram hiç şişmiyor. Her temizledigimde 900 mb civari bosta ram oluyor. Zaten sureklide temizlemiyorum.

Stock rom candır.
    Arkadaşalr AİCP Veya 6.0 Aosp rom kullanan arkadaşlar varsa. Nova Laucnher veya greenify root yetkisi verince Yukarıda SuperSu işareti sürekli olarak kalıyor Bu işareti kaybetmenin (Xposed) kullanmadan bir yolu varmıdır ?

Ayrıca Bu Aosp Romlara SUPERSU da olduğu gibi Root yetkisi verdiğimiz uygulamaları görebileceğimiz yetkiyi kaldırabileceğimiz biryer yokmu supersu yüklemiştim birkere cm13e Logoda kalmıştı cihaz birdaha denemedim.

• Ben hiç böyle bir sorunla karşılasmadim. Ayarlardan uygulamalara girip hangi uygulama bildirim veriyorsa onun bildirim izinlerini komple kapatabiliyorsunuz sanirim. Bir deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

SuperSU da isim uzami ayrımı gibi birşey var onu kapatıp cihazı reboot edip deneyin birde.

yok hocam ne yaptıysam olmuyor :S sanırım yine lolipop a geri dönücem
  • Hangi rom hocam ?

• Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum bu rom işlerine cloudy 3.3 ile başladım lollipop sürümü ve üstü romlar yükledim şuan cloudy 3.3 teyim ve kamera lolipop romlarda video çekerken karanlık çekiyor bu yüzden bir de kitkat rom deneyeyim dedim OptimusG3 Final (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788077 ) kurmaya karar verdim yükleme bölümünde full wipe yapıp yükleme yapmak yeterli diyor ama ben emin olmak için soruyorum stock tabanlı kk ve lp romlarda kk bootloader mı kullanılıyor bu hep böylemi.
  • 
Sayfa: önceki 33433344334533463347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.