Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33263327332833293330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınız içiniçin teşekkürler. Cm kullanıcılarının bir kısmında whatsapp ses sorunu var bir kısmında yok demek ki ilginç. Olmadı vakit bulursam sıfırdan tekrar kurulum yaparım ama hiç sevmiyorum uğraşmayı yahu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Denemedim bilmiyorum maalesef.
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Bunu flashlamayi deneyin hocam

https://mega.nz/#!QRUylZAL!ZyiY_YuLhGlFuxuHP08Vld_ekmNfnKybU3k2yake3g4

• teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden root seçeneğini açın
  • 32 gb için 20c linki alabilir miyim ?
    Suan 30b yüklü. Lolipoptan kitkat'a düşerken sıkıntı olmaz değil mi direk flashlasam ?
    Garantiye gönderirken sıkıntı çıkmasın diye servisin yüklediği rom "D80220C-466-92" bu.
    Taiwan rom yüklemisler galiba ama lg-frimware sitesinde 32-16 ayrımı yapmadığı için sormadan yüklemeyeyim dedim.

Telefon ithalatçı garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 21 Mart 2016; 22:01:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cm 13 kullananlardan bir ricam olacak. Titanium ile mesajlaşma uygulamasını dondurmak isterken sildim. Birisi benim için upload yapabilir mi?

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu

Arkadaşlar cm 13 kullananlardan bir ricam olacak. Titanium ile mesajlaşma uygulamasını dondurmak isterken sildim. Birisi benim için upload yapabilir mi?

Şimdiden teşekkürler...

Hocam mesajlaşma uygulamasını yedekleyip upluad etmek yeterli mi ?

Eğer öyle ise buyrunhttps://drive.google.com/file/d/0B9bzaFxcKxTERFpIdjNhakRveGc/view
  • ayazoglu kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda kirli kurulum yapabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/os_upgrade_check.jsp?esn=

bu linkin sonuna imei nizi yazarsanız orjinal yazılımlarınızın linkine ulaşabilirsiniz...
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• @ynsemre1, gayet yeterli oldu teşekkürler

@Led Zeppelin, onu daha önce başka bir romda yapmıştım ama ayarlar falan hep sıfırlanmıştı. Onun için böyle bir ricada bulundum. Yine de teşekkürler ilgine

• Ben de biraz stok takılıyorum gayet güzel özlemişim
  • Gene fastboot mode hatasina düştüm bu hataya benim kadar düşen yoktur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Gene fastboot mode hatasina düştüm bu hataya benim kadar düşen yoktur heralde
    arkadaşlar cm13 nighly sürüm yüklü bende güncellemeler nightly olarak geliyor cm13 snapshot sürümünü yüklemek istiyorum telefonun ayarlarını ve yüklü programları silmeden nasıl yapabilirim güncelleme gibi yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

arkadaşlar cm13 nighly sürüm yüklü bende güncellemeler nightly olarak geliyor cm13 snapshot sürümünü yüklemek istiyorum telefonun ayarlarını ve yüklü programları silmeden nasıl yapabilirim güncelleme gibi yapmak istiyorum.

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum.
    Birde bilen arkadaslar cevaplarsa cok mutlu olurum gecelik surum ile snapshot surum arasinda ne fark varki?
    Ben gecelik surum kullanmaya devam etsem daha iyi degilmi guncellemeleri alirim iste ne guzel. İlla snapshotami gecmem gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: postacimulayim

quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum.
    Birde bilen arkadaslar cevaplarsa cok mutlu olurum gecelik surum ile snapshot surum arasinda ne fark varki?
    Ben gecelik surum kullanmaya devam etsem daha iyi degilmi guncellemeleri alirim iste ne guzel. İlla snapshotami gecmem gerek?

Alıntıları Göster
    twrp yi kurup açınca "tried to install loki_tool,no luck, please try manually installing loki_tool,app will exit" hatası alıyorum çözümü nedir acaba ?

http://i.hizliresim.com/9om963.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: 15mehmet15

twrp yi kurup açınca "tried to install loki_tool,no luck, please try manually installing loki_tool,app will exit" hatası alıyorum çözümü nedir acaba ?

http://i.hizliresim.com/9om963.jpg

Lollipoptasınız galipa kitkat için o uygulama
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    peki ya lolipop için hangi uygulamayı kullanacağım ?
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    root et hocam superuser kur sonra tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15mehmet15

peki ya lolipop için hangi uygulamayı kullanacağım ?

One Click Root + Recovery olacak bir tane onunla bilgisayar üzerinden root recovery yükleyebilirsiniz google a one click root + Recovery lg g2 yazın yardımcı olcak bir çok konu çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

merhaba arkadaşlar şuan cloudy g2 3.3 rom kullanıyorum ama bu ara kasma donma restart vs problemleri başladı.

önerebileceğiniz, şarj ve stabilite konusunda üzmeyecek ROM var mıdır?

up
  • 
Sayfa: önceki 33263327332833293330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.