Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32953296329732983299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sharpness 25 ile 30 arası yapıp contrast ve saturation değerlerini 6 yapmak gene olarak foto kalitesini artırıyor.

Birde soluk ortamlarda duruma bağlı olarak saturation değerini biraz daha yukarı çekerek daha canlı sonuçlar almak için kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Cm13 kullanan var mi? Varsa memnun mu? Rom'da hatalar varsa nelerdir?

Cm 13 kullaniyom sorunsuz benim gozumde ama kamera uygulamasi lazim cm13 un cok kotu xcam tokat manyagi yapar :)

eskiden CM sürümü kullanırken kamera fena değildi ama whatsappte kamerayı açınca çok kötü oluyordu. şu an durum nasıl peki?
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Constrat değeri rengi bastırır.Fotoğrafın Kalitesiyle alakalı bişey değildir. Kameranın stock constrat değeri 5tir. Örneğin bi renk açık bi siyahsa constrat değerini 6 yaptığınız zaman daha koyu bi siyah çıkar ortaya. Yazma gereği duymadım. Yoksa bende 6 yapıp kullanıyorum.

Saturarion ise doygunluktur. Renklerin sıcaklığı ile ilgili bi ayardır. Arttırıldıkça daha renkli daha canlı sonuç verir.Ben onu stock değerde kullanıyorum. Çektiğim Fotoğrafla sonradan ayar yaptığım için saturation değeriyle oynama yapmadım. Bu şekilde daha güzel sonuçlar alıyorum. Saturation değerini de değiştirilmesini tavsiye etmiyorum. Tabi çektiğiniz fotoğrafla sonradan düzenleme oynama yapmıyor iseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 5 Mart 2016; 2:01:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SusLanSenKöylü kullanıcısına yanıt
    Snapdragon kamera aksine cm 12 ve önceki sürümlere nazaran inanılmaz değişim gösteriyor. Ben şahsen stoktan bile daha iyi çektiği anlara şahit oldum. İçindeki ayarları ve modlari kurcalayın mutlaka

• Arkadaşlar merhaba. Titanium backup ile yedekleme yapamıyorum senelerdir sorunsuz kullandığım program şimdi toplu yedekleme basınca yetersiz depolama alanı diyor ve yedekleme yapmıyor. 15 gb boş alan var bir fikri olan varmı?
    Kaldırıp yeniden yükledim düzelmedi 7.3 sürümünü kullanıyorum netten full olanı.

Edit: Marketten ücretsiz sürümü denedim oda hata verdi. Sdmaid ile temizlik yaptım oda fayda etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 5 Mart 2016; 14:30:25 >
  • cm13 icin hangi baseband gerekli? direk miui den gecebilir miyim?

• Aynı sorun bende de oldu geçen hafta romu tekrar yükleyene kadar çözemedim.
    Romu tekrar yükleyince düzeldi.
  • kerzami K kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarin yedeğini almam lazım hocam duruma göre denerim teşekkür ederim.

• NDM 2.5 SUPER LİTE Final sürümünü yayınlamış. İndiriyorum şuan bende umarım pişman olmam. Hazır titanium backup ile sorun yaşamışken ndm deneyelim.

Ana Konu ;http://lgviet.com/forum/threads/ndm-2-5-super-lite-lollipop-ux-4-0-for-g2-all-variants-%E2%80%93-not-isai.47901/

Edit: Romu kurdum düzenlemeleri yapiyorum. Lgbackup olmadığı için titanium backup da yine çalışmadığı için baştan kurmam gerekicek. Titanium backup busefer de paket ayrıştırma hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 5 Mart 2016; 17:22:22 >
  • Hocam bu sürümde Türkçe dil yok. ingilizce ve vietnamca var.

• altta all language patch dosyası var.
  • Supersu ya gir
    Ayarlar sekmesine gel
    Aşağı in
    Oluşturulan isim uzayı ayrımı ndaki tiki kaldır
    yeniden başlat telefonu

Yeni sürüm Supersu da oluşan bir özellik/hata/bug ne dersen de, 2.46 ya da dönebilirsin, onda böyle bir sorun yok...
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o yüzden bir altta bütün dillerin olduğu bir patch yayınlamış ben onu yükledim sorunsuz türkçe kullanıyorum şuan.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bütün uygulamalarimi indirdim hocam. Ama içim içimi yiyordu çalışmıyor diye şimdi yeniden titanium backup ile yedeklerim çok teşekkür ederim doktor

• Aslında google dan aratsaydın hatayı direk çözümü geliyor hatta tibu ilk açılınca kendisi diyor supersu da şunu yapın diye :)
    Neyse temiz temiz kurmuşsundur herşeyi, daha ay başı AKK da yoktur hızlıca halletmişsindir :)
  • Neyi ayıklamış hocam lite olmuş? Smart notice mı?
    Nasıl ilk izlenim?

• Neden final yapmış acaba. Daha yayınlamıcak mı dersiniz.

Bir de hocam uygulamalar v10 uygulaması mı. Changelog bi önceki sürümün changelogu. Ne değişiklik var farkettiğiniz?

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    Video da izlediğim kadarıyla lg uygulamalarını kaldırmış. İndirilenler görevler falan.
    Bende indirecem de baglantı kopuyor sürekli.

• O zaman yükleyip deneyelim.
    Nasıl rom. Hızlı mı?

• Bağlantı kopukluğu yaşayanlar Google Playdan ADM programını indirip onunla indirsinler. Sıkıntısız iniyor.

• 
Sayfa: önceki 32953296329732983299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.