Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam onu görüntülenecek kişiler kısmına girdikten sonra örneğin sadece gmail deki kişilerin gözükmesin istiyorsanız gmail seçin. Muhtemelen orda tüm kişiler kısmı aktif. Rehber ayarlarından yapacaksınız onuda aklınızda bulunsun

Hocam onu yaptım zaten ayrıca sadece simi görüntüle seçeneğinin olmaması çok saçma.Şimdi rehber uygulamasında kişiler tek ama telefon uygulamasında kişler çift olarak gözüküyor.Eğer sizde whatsapp hesabı ya da herhangi bir hesabınız varsa telefon uygulamasında sizde de çift gözüküyordur büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    Beyler snapdragon camera da "drwxr-xr-x" permissions olayını nasıl yapacağım benim permission da "d" harfi çıkmıyor mesela ve bu harf nasıl çıkarıcağım yada bu olay nasıl oluyor.

Zip i flashladım olmadı maalesef 5.1.1 rr rom kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

arkadaşlar cm 13 te es dosya yöneticisi otg yı görmüyor kendi açtığı dosya yöneticisi de çok kötü ne yapmak lazım ?

Hocam dosya yöneticisi uygulamasından maalesef usb bellek görülmüyor .Ayarlar depolama-usb kısmından görüntüleme işlemi yapabilirsiniz ya da bildirim panelinde usb bellek keşfet kısmından da dosyaları görüntüleme imkanınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 10 Ocak 2016; 20:09:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. ama paneldeki keşfetten girince usb deki apklar kurulamıyor size de denk geldi ?
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    yok hocam burada da otg göründü ama içeriğe erişemedik.
  • quote:

Şöyle bi fix yapmis droith bi deneyin isterseniz

https://www.androidfilehost.com/?fid=24345424848486422

• quote:

cevap için teşekkürler. ama paneldeki keşfetten girince usb deki apklar kurulamıyor size de denk geldi ?

Bende sıkıntı olmadı ama apk yi de ordan kurup kurmadığımı hatırlamıyorum. İkinci seçeneği deneyebilirsiniz ayarlar-usb kısmından

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Bende sıkıntı olmadı ama apk yi de ordan kurup kurmadığımı hatırlamıyorum. İkinci seçeneği deneyebilirsiniz ayarlar-usb kısmından

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. navbar boyutu ve ses için zip var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Şöyle bi fix yapmis droith bi deneyin isterseniz

https://www.androidfilehost.com/?fid=24345424848486422

hata verdi üstad

• Hocam bunu denediniz mi tavsiye eder misiniz

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/lgg2-benchmark-file-performance-f2fs-vs-t3283018

Bu şekilde rom kurarsanız tüm modları da aynı şekilde düzenlemeniz gerekir ve dorimanx kullanmalısınız diğer kerneller desteklemiyor test edilebilir ki zaten konuyu açan eleman test etmiş arada fark olduğu görülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam numaraları gmail üzerinde yedeklediğim için sadece gmail seçeneğini seçiyorum. WhatsApp ve exchange ve birçok hesapta kayıtlı numara olmasına rağmen sadece gmail görüntüleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Bu şekilde rom kurarsanız tüm modları da aynı şekilde düzenlemeniz gerekir ve dorimanx kullanmalısınız diğer kerneller desteklemiyor test edilebilir ki zaten konuyu açan eleman test etmiş arada fark olduğu görülüyor

Her mod yukledigimizde updater script dosyasini duzenlememiz gerekiyo dimi hocam

Bide hocam Optimus port mu yapacakmis lolipop için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 10 Ocak 2016; 21:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam numaraları gmail üzerinde yedeklediğim için sadece gmail seçeneğini seçiyorum. WhatsApp ve exchange ve birçok hesapta kayıtlı numara olmasına rağmen sadece gmail görüntüleniyor

Hocam telefon uygulamasında da kişiler uygulamasında da tek gözüküyor öyle mi?

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Bu işleme gerek yok es dosya yöneticisi kullanıyorsanız böyle yapmanız yeterli ;
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Kişiler uygulamasında sadece seçtiğim gözüküyor. Dialer kısmında ise 2li gözüküyor oda sorun teşkil etmiyor zaten önemli olan kişiler kısmında tek gözükmesi benim için

• V10 Klavye ve Temalar

Cheloz team tarafından portlandi flashlayinca hata veriyordu dosyayı tekrar düzenledim bir kac tane tema ekledim arkadaşlar. Biraz daha gelişmiş klavye.

Link:https://www.androidfilehost.com/?fid=24367857647222990

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 10 Ocak 2016; 21:54:24 >

Romu yükleyip devamlı kullanacaksanız sorun olmaz hocam. Evet çok meşgulum ama g3 5.0 portu yapabilirim demiş optimus bunu söylediyse muhtemelen başlamıştır çalışmaya hocam

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Bu izinler dosya için mi uygulama için mi hocam

• Arkadaşlar elinde stock rom için alt daki tuşları 28 veya 32 dpi yapabileceğim bir zip olan varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Romu yükleyip devamlı kullanacaksanız sorun olmaz hocam. Evet çok meşgulum ama g3 5.0 portu yapabilirim demiş optimus bunu söylediyse muhtemelen başlamıştır çalışmaya hocam

Zaten arayuzler ayni lolipopta g3 le g2 nin. Ux4 portu yapsa daha iyi olur sanki hocam. Iletirseniz sevinirim :)

• 
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.