Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar elinde stock rom için alt daki tuşları 28 veya 32 dpi yapabileceğim bir zip olan varmı acaba?

Cloudy deki boyutlarda istiyosaniz bu ikisini peş peşe flashlayin hocam hem statusbar hemde navbar küçülür.

http://www.mediafire.com/download/8aw6vk3pwgzatp9/Restore_LGSystemUI_Cloudy.zip

http://www.mediafire.com/download/89w2er2bu5x9cx9/Restore_Framework.zip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Romu yükleyip devamlı kullanacaksanız sorun olmaz hocam. Evet çok meşgulum ama g3 5.0 portu yapabilirim demiş optimus bunu söylediyse muhtemelen başlamıştır çalışmaya hocam

Zaten arayuzler ayni lolipopta g3 le g2 nin. Ux4 portu yapsa daha iyi olur sanki hocam. Iletirseniz sevinirim :)

Arayüz değil hocam önemli olan performans ux 4 te kullanabilir ama G3 tabanı daha uygun G2 ye güzel bir İş çıkarabilir bekliyoruz bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya için hocam. Uygulama izinlerine dokunmaya gerek yok çalışıyor bu şekilde
    Hocam bu arada hangi romdasınız. 1 2 aya cihazı değiştireceğim için rom işini noktalamayı düşünüyorum. Son olarak siz hangi cihaza geçiş yapacaksınız. Gönlünüzde hangi cihaz var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 10 Ocak 2016; 22:08:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Bu işleme gerek yok es dosya yöneticisi kullanıyorsanız böyle yapmanız yeterli ;

Eyvallah hocam yaptım anlaşılan o ki aosp de en iyisi bu kamera diğerlerinde problemler çıkıyor birde bu aosp kameralarda ıso ayarları yok nedendir acaba yoksa ben mi görmedim ıso ayarı olan m9 kamera port var onda da çalışmıyor iso.

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Snapdragon kamerada çalışıyor hocam ISO ayarı

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama dağda etmedi hala büyükler malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Dosya için hocam. Uygulama izinlerine dokunmaya gerek yok çalışıyor bu şekilde
    Hocam bu arada hangi romdasınız. 1 2 aya cihazı değiştireceğim için rom işini noktalamayı düşünüyorum. Son olarak siz hangi cihaza geçiş yapacaksınız. Gönlünüzde hangi cihaz var?

Hocam system/app altında bu şekilde olması gerekmiyor mu çalışıyor mu o izinlerle? Klasör izinleri normalde 755 sizinki 775 bir değişiklik var

• Merhaba arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum,Benim G2 nin üstüne 350 lira verip 20ay Lg Türkiye
    garantili cihazla takas yaptım.Şu an için herşey iyi.Güncelleme yapmadım henüz ilerleyen günlerde
    yaparım.Forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim,Sağlıcakla kalın.inş G2 de güncelleme alır,takip
    edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Teşekkür ederim hocam ama dağda etmedi hala büyükler malesef.

Önemli degil bunu deneyin isterseniz bide hocam

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/36dpi-nav-bar-mod-stock-lg-g2-5-0-2-t3075928

• Bu arada telefonunuz kusursuz derecede ise 700 lira bile ediyor,etmiyor demeyin,Bazı şeyler nasıl
    sattığınzla ilgili.Get ilanı aç hemen alacağım diyenler oldu.O arkadaşlara satamadım,şehrimden bir
    arkadaşla takas ettik.
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Bu oldu hocam çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Merhaba arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum,Benim G2 nin üstüne 350 lira verip 20ay Lg Türkiye
    garantili cihazla takas yaptım.Şu an için herşey iyi.Güncelleme yapmadım henüz ilerleyen günlerde
    yaparım.Forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim,Sağlıcakla kalın.inş G2 de güncelleme alır,takip
    edeceğim.

Güle güle kullanın hocam.

• Tıkır tıkır çalışıyor hocam bende

• quote:

Bu arada telefonunuz kusursuz derecede ise 700 lira bile ediyor,etmiyor demeyin,Bazı şeyler nasıl
    sattığınzla ilgili.Get ilanı aç hemen alacağım diyenler oldu.O arkadaşlara satamadım,şehrimden bir
    arkadaşla takas ettik.

Hayırlı olsun arada buralara da bakın yardımcı olursunuz bize.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar aranızdan üzülerek ayrılıyorum,Benim G2 nin üstüne 350 lira verip 20ay Lg Türkiye
    edeceğim.

hayırlı olsun hocam

• Teşekkür ederim arkadaşlar inş sorun yaşamam, bakarım tabiki foruma lg g2 başkadır efsanedir, akıllı telefonların kralıdır bence. Birazda bende sıkıldım onun etkisi de var, saygılar herkese.

• RR 5.1.1 romundayim,camera çok kotu.Varmi iyi bir camera modu ? Aosp

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Önce dosyayı flashladiniz mi hocam

• Uygulama açılış hızında en iyi stock tabanlı rom hangisi cloudy 3.3 sıkmaya başladı kamera yüzünden aosp de kuramıyorum

• Hocam siz harikasiniz. Tam size mesaj aticaktim bu muhabbetle ilgili. Tesekkur ediyorum tum forum adina.

• 
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.