Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32043205320632073208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carttman

arkadaşlar bu rom hakkında bilginiz var mı?http://lgdestek.net/romlg-g25-1-1-zen-sense-7-rom/

Romu indirebilen varmi linkte sikinti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad g2 ye 6.0 vermeleri bu kadar zor mu ya neden vermiyorlar ayıp ayıp valla lg aynı zamzung gibi yapıyor soğutuyor bizleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam arkadaşlar yazdıklarında satış stratejisi olarak yapıyorlar diyorlar hani g3 g4 un satışları artsın diye ama ben direk lg markasindan soğuyorum. Arkadaşlar da haklı ama ben telefonu lg nin yaptığı gereksizlik yüzünden değiştirmek zorunda kalırsam Kesinlikle tekrar lg almam aldırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Benide bilgilendirin eposta için lütfen. Radyo benim cihaz desteklemedigi için birşey diyemeyeceğim. Daha sağlam bir rom çıkana/bulana kadar kalırım ben bunda iyi geceler hocam.

bugün hem stock ui hem custom ui de denedim eposta çalışmıyor. bu sorunu htcmaniadaki konuya da yazdım. 2g/3g ve flashlight toogle sadece custom ui de var ama stock ui için de flash widget yapmış ana ekrana koyabilirsiniz. birde custom ui kullanacaksanız no debloat seçin yoksa thunderrom settings'in bazı bölümleri çalışmayacaktır. yoksa sadece isim değiştiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Benide bilgilendirin eposta için lütfen. Radyo benim cihaz desteklemedigi için birşey diyemeyeceğim. Daha sağlam bir rom çıkana/bulana kadar kalırım ben bunda iyi geceler hocam.

bugün hem stock ui hem custom ui de denedim eposta çalışmıyor. bu sorunu htcmaniadaki konuya da yazdım. 2g/3g ve flashlight toogle sadece custom ui de var ama stock ui için de flash widget yapmış ana ekrana koyabilirsiniz. birde custom ui kullanacaksanız no debloat seçin yoksa thunderrom settings'in bazı bölümleri çalışmayacaktır. yoksa sadece isim değiştiriliyor.

Alıntıları Göster
    bi Thunder 2.2 backupu alıp Cm13 denemesi yapıcam snap kamera ile birlikte çok kamera kullanan biri değilim ama aosp kameraları cidden rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

bi Thunder 2.2 backupu alıp Cm13 denemesi yapıcam snap kamera ile birlikte çok kamera kullanan biri değilim ama aosp kameraları cidden rezalet

Alıntıları Göster
    RESURRECTION REMIX M kullnan var mı acaba?
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Tamamdır hocam çok teşekkürler.
    Arkadaşlar vk lolipop romdayımhttp://www.htcmania.com/showthread.php?t=1111439 şurdaki roma geçmek istiyorum ama boot ekranında kalıyor jb,lp,kk bütün boot loader'ları flashladım hiç biri fayda etmedi kulanan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 10 Ocak 2016; 17:52:31 >
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Cyanogenmod 13 de hiç aksamadı hocam bende çift tıklama fonksiyonu

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bende ters çıkmıyor zaten ayarı var onun snap kamera içerisinde. Bu arada sanırım snap kamera güncellemeleri 3. Parti olarak kurunca aktif oluyor

Sözde şirket politikası hocam yeni cihazlara yöneltmek için bir çeşit taktik. böyle yaparak yeni cihaza yöneltiyorlar evet ama başka markaya yöneltiyorlar bu şekilde ancak kendilerinden soguturlar. Bak konusu açıldı yine nasıl sinirlendim Allah seni bildiği gibi yapsın LG!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hayır hocam bende ters çıkmıyor zaten ayarı var onun snap kamera içerisinde. Bu arada sanırım snap kamera güncellemeleri 3. Parti olarak kurunca aktif oluyor

Anladım hocam birde telefon uygulamasında kişiler çift olarak gözüküyor Whatsapp hesabından dolayı bunun bir çözümü var mı?Toplu olarak sms göndereceğim zaman çok sıkıntı oluşturuyor.
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Üstad bundan sonra xiaomi yada meizu gerisi boş redmi note 3 aldim bakalim elime ulaşırsa inceleyecegiz hem kaliteli hem de ucuzlar hele ki snapdragon 820 gelsin bir bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 10 Ocak 2016; 18:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    sa beyler xda da birsürü 6.0 rom var fakat sizce hangisi en stabili? cm12.1den şuan memnunum ama artık marshmallowa geçme vakti geldi sanırım :)

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam onu görüntülenecek kişiler kısmına girdikten sonra örneğin sadece gmail deki kişilerin gözükmesin istiyorsanız gmail seçin. Muhtemelen orda tüm kişiler kısmı aktif. Rehber ayarlarından yapacaksınız onuda aklınızda bulunsun

Hocam bende sırf mi5 in hatrına bekliyorum çıksın ertesi gün satın alıcam hemen

• quote:

Hocam onu görüntülenecek kişiler kısmına girdikten sonra örneğin sadece gmail deki kişilerin gözükmesin istiyorsanız gmail seçin. Muhtemelen orda tüm kişiler kısmı aktif. Rehber ayarlarından yapacaksınız onuda aklınızda bulunsun

Hocam onu yaptım zaten ayrıca sadece simi görüntüle seçeneğinin olmaması çok saçma.Şimdi rehber uygulamasında kişiler tek ama telefon uygulamasında kişler çift olarak gözüküyor.Eğer sizde whatsapp hesabı ya da herhangi bir hesabınız varsa telefon uygulamasında sizde de çift gözüküyordur büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Hocam onu yaptım zaten ayrıca sadece simi görüntüle seçeneğinin olmaması çok saçma.Şimdi rehber uygulamasında kişiler tek ama telefon uygulamasında kişler çift olarak gözüküyor.Eğer sizde whatsapp hesabı ya da herhangi bir hesabınız varsa telefon uygulamasında sizde de çift gözüküyordur büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cm 13 te es dosya yöneticisi otg yı görmüyor kendi açtığı dosya yöneticisi de çok kötü ne yapmak lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

arkadaşlar cm 13 te es dosya yöneticisi otg yı görmüyor kendi açtığı dosya yöneticisi de çok kötü ne yapmak lazım ?

Asusun dosya yöneticisini deneyin isterseniz hocam. Güzele benziyo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.filemanager

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Asusun dosya yöneticisini deneyin isterseniz hocam. Güzele benziyo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.filemanager

Alıntıları Göster
    Edit: Sorun çözüldü gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 10 Ocak 2016; 19:59:28 >

• 
Sayfa: önceki 32043205320632073208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.