Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sorunun nasıl aşıldığını ilk mesaja eklerseniz , aynı sorunla karşılan yada muhtemel karşılaşacak olan arkadaşlara yardımcı olacaktır , tabi eklemek isterseniz , Emeğinize sağlık , kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 1 Ocak 2014; 4:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Hocam sorunun nasıl aşıldığını ilk mesaja eklerseniz , aynı sorunla karşılan yada muhtemel karşılaşacak olan arkadaşlara yardımcı olacaktır , tabi eklemek isterseniz , Emeğinize sağlık , kolay gelsin.
    fleks romların hangisini yüklerseniz yükleyin arka power led çalışmadı bende hiç bir şekilde legend seninde dikkatni çektimi dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://tny.cz/a2ad1383
    adf li bir link oluşacak aşağıda onu kopyala ve git. İnecek otomatikman.

Burdan indir. LG nin sitesi.

Mutlaka yanlış bir şeyler yapıyorsun bu kadar uğraşa olması lazım. Telefona FULL WİPE yap. Sonra download mod a al ve bilgisayara bağla flashtool ile bu inen i yükle. Nasıl yükleneceği detaylarına teknik konudan bak.

Hocam bu Türkiye Rom'unun linki mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

http://tny.cz/a2ad1383
    adf li bir link oluşacak aşağıda onu kopyala ve git. İnecek otomatikman.

Burdan indir. LG nin sitesi.

Mutlaka yanlış bir şeyler yapıyorsun bu kadar uğraşa olması lazım. Telefona FULL WİPE yap. Sonra download mod a al ve bilgisayara bağla flashtool ile bu inen i yükle. Nasıl yükleneceği detaylarına teknik konudan bak.

Hocam bu Türkiye Rom'unun linki mi?

Aynen dostum Türkiye rom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona hiçbi rom atamadık 10e 10b vs vs. % 49 sorununu ancak otg kabloya bi custom rom atıp telefonun yazılımını cwm/twrp sayesinde değiştirmiş olduk ardından flashtool ile yazılım yüklediğimizde % 49 sıkıntısı kalmıyor ve yazılımımız güzelce yükleniyor.. Bu sorunu kimseninde yaşamasını istemem Legend ile sağlam 4 saat uğraştık bu çözümü bulana dek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Telefona hiçbi rom atamadık 10e 10b vs vs. % 49 sorununu ancak otg kabloya bi custom rom atıp telefonun yazılımını cwm/twrp sayesinde değiştirmiş olduk ardından flashtool ile yazılım yüklediğimizde % 49 sıkıntısı kalmıyor ve yazılımımız güzelce yükleniyor.. Bu sorunu kimseninde yaşamasını istemem Legend ile sağlam 4 saat uğraştık bu çözümü bulana dek
    Rayglobe 3.2 kullanıyorum.Çok memnunum.2 günü çok rahat çıkarıyor şarzı.Tek sıkıntım kamera konusunda.Kalite ve netlik konusunda beni çok tatmin etmedi.Odaklanma konusunda tam stabil değil gibi geldi bana.Legend üstad ilk sayfada kamera ile ilgili modlar var.Onların farkı ne.
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Evet ben de fark ettim. Port romlarda bu aksaklıklar olabiliyor. Gene led çalışmaması iyi. Bazı Port romlarda kamera bluetooth Wifi falan çalışmıyor veya çalışması zaman alıyor, sadece led çalışmaması iyi. Geri kalan herşey çok iyi çalışıyor.

• teacher1977 T kullanıcısına yanıt
    Kamera Mod ları ekli ama önermiyorum. Bazı aksaklıklar olabiliyor. Çalışmayabiliyor. Çok stabil değiller ve üzerindekinden de pek bir farkı yok bence.

• [yeni] Mod bölümü yeniden düzenlendi ve yeni Mod/Tweaks eklendi. Bakmanızı tavsiye ederim.
    G Flex Rom 1.4 çıktı ve indirme linki eklendi. Radikal değişiklikler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 1 Ocak 2014; 22:18:03 >
  • Orijinalden alıntı: Legend.

Evet ben de fark ettim. Port romlarda bu aksaklıklar olabiliyor. Gene led çalışmaması iyi. Bazı Port romlarda kamera bluetooth Wifi falan çalışmıyor veya çalışması zaman alıyor, sadece led çalışmaması iyi. Geri kalan herşey çok iyi çalışıyor.
    [/quote

Flex romları bende çok sevmeye başladım rayglobe nin yeni sunduğu pek hoşuma gitmedi diğerini kullanıyorum. flex romlar dahada gelişirse tadından yenmez. Dostum bu arada fastboot konusunda bi sonuca ulaşabildinizmii.
    VDT 7 dene. Flex üzerine kurulu bayağı iyi. Ben şuan kullanıyorum ..

O işi hallettik Recovery üzerinden OTG ile rom yükledikten sonra tekrar cihazı bağladık hata vermeden 49 u geçti.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    arka led çalışıyormuş söylediğine göre sence denemeye değer mi yoksa vdt v7 yi yükleyip konuyu kapatsam mı hocam??
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Valla ben merake ettim aslında bu akşam bir çılgınlık yapıp deneyebilirim. İstersen dene Beğenmez isen VDT a geçersin
    şuan indiriyorum zaten :D bakalım nasıl bişeymiş ;) vdt şarj konusunda nasıl peki bi kaç gündür kullanıyorsun?
  • quote:

O işi hallettik Recovery üzerinden OTG ile rom yükledikten sonra tekrar cihazı bağladık hata vermeden 49 u geçti.

recovery otg görüyormu birde hangi romu yüklediniz otg ile costum rommu yüklediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

recovery otg görüyormu birde hangi romu yüklediniz otg ile costum rommu yüklediniz

Alıntıları Göster
    【ROM-Yılbaşı Sürpriz】 【Flex Rom v1.4】 G2 için LG G Flex Rom! (D802/D801/D800/F320)

1.4 sürümünü yükledim tavsiye ederim testlerimden sorunsuz geçti arka led faal konuşma kaydetme fm radyo üzerinde ve sorunsuz

Other Optional Patch:
    Quote:
    1.GAPPS:Here

2.Some LG Stock App(FileManager,QTranslator and TaskManager etc.):Here

3.Nav Bar Height:Here

4.Add a power button to Notification Bar(on clock):Here

5.Swing lock screen with no vibration:Here

hocam hazır yüklemişken bu patch lerden hangisini indirdin ek olarak??
    4 ve 5 ten bişey anlamadım işin aslı ne işe yararlar bu 4 ve 5??
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Other Optional Patch:
    Quote:
    1.GAPPS:Here

2.Some LG Stock App(FileManager,QTranslator and TaskManager etc.):Here

3.Nav Bar Height:Here

4.Add a power button to Notification Bar(on clock):Here

5.Swing lock screen with no vibration:Here

hocam hazır yüklemişken bu patch lerden hangisini indirdin ek olarak??
    4 ve 5 ten bişey anlamadım işin aslı ne işe yararlar bu 4 ve 5??

flex 1.4 ardından
    GAPPS ardından
    Call.zip Fix

bunları yükledim sadece yukarda saydıklarınla pek işim olmaz özellik yükleyecem diye rom berbat hale geliyo
    hocam şimdi flex v1.4 yüklüyorum ama garip olan bişey var ki benim wipe işlemi 1 dakika sürdü :/ twrp v2.6.3.4 sürüm neden acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

hocam şimdi flex v1.4 yüklüyorum ama garip olan bişey var ki benim wipe işlemi 1 dakika sürdü :/ twrp v2.6.3.4 sürüm neden acaba??

ben twrp kullanmam cwm recovery kullanırım wipe işlemininde o kadar uzun sürmesini anlamadım pek
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.