Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31873188318931903191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertank07

Öyle kardeş te stock rom daki resmi görmedin galiba,bence çok iyi çıkmış,çiçekler gözüküyor.
    Cyoagenmod romda bu detaylar hiç yok,bütün detaylar kaybolmuş.Biraz suluboya olayına sarıyor.
    Aosp kameralar sadece yakın ve aydınlık çekimlerde başarılı,düşük ışıkta Lg G2 zaten zayıf aosp
    de çok daha kötü oluyor.Bu bilinen bişey tabi,bu nedenle arada stock roma geri dönüyorum.
    Aslında netlik vs. detayları yakalama iki kamera da aynı,bazı durumlarda farklı ışık alıyorlar .
    Oppo kamera bir tık daha iyi gündüz de herhalde,tam da emin değilim bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Oppo camera uzak detaylı çekim de baya vasat kaldı,snapdragon daha çok ışık aldı,fakat fazla noise
    yaptı.Ağaçların dibindeki çiçekleri iki aosp kamerada gösteremedi.

Sırasıyla

Oppo-Snapdragon2.1- Xcam (Stock)

http://i.hizliresim.com/3YP0Gr.jpg

http://i.hizliresim.com/or9vMq.jpg

http://i.hizliresim.com/jVjZog.jpg

Oppo da sanki el titremiş bu yüzden bir bulanıklılık var ışık oranı az ama bence kumlanma olmasından çok daha iyidir o yüzden oppo güzel diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Uzun zamandır böyle SOT almamıştım full oto parlaklık %90 WIFI işlemci profili dengeli
    CM 12.1 SNAPSHOT + Oppo camera 2.66 kullanıyorum XCam dan bile güzel çektiği söyleniyor gerçekten de harika bi kamera google plus da XCam ve oppo kamera örneğini yanyana koymuşlar oppo daha çok ışık almış bunu net gördüğümü de ifade edebilirim. Hocam özellikle sizin için söylüyorum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit: Bahsettiğim kanıt, buyrun

http://i.hizliresim.com/7MPVLa.png

hocam şu oppo kameranın linkini verbilirmisin bi deniyelim

Tema ve Oppo nun linki verebilir misin hocam ?

Olsa tukan senin bende arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Titremis olabilir tabi de bu resimlerde stock rom ile arada dağlar kadar fark ortaya çıkıyor, iki zoom yaptım aosp kamera çamur oluyor belki biri driverlari sizdirir yada Lg sen 6.0cikarmasini bekleyeceğiz arkadaşlar.

• Xda hesabı olan birisi xceed sayfasına build 15 de restart sorunu olduğunu yazabilirimi arkadaşlar. Xceed son sürüm thunder rom ve cloudy romda günde 3 kere restart atıyor anlamadım nasıl iş dori deniyorum şimdi olmadı xceed build 14 döneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: candzh

APN ayarı tamam mı? apn ye internet yazılacak.

Onu da düzeltmiştim ama sorun düzelmemişti.. Başka ne yapabilirim?

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    Farklı tarayıcı denediniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Evet hocam nochromo ile denedim yine girememiştim ama instagrama girebiliyordum mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Xda hesabı olan birisi xceed sayfasına build 15 de restart sorunu olduğunu yazabilirimi arkadaşlar. Xceed son sürüm thunder rom ve cloudy romda günde 3 kere restart atıyor anlamadım nasıl iş dori deniyorum şimdi olmadı xceed build 14 döneceğim.

Aynen 15 te restart sorunu vardı. 14 sıkıntısız. Dorinin son sürümüde bi kere reset atti bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xcam lg settings de önerilen ayarların ayarlarin ss ini paylasicak olan var mı ?

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Bakalım biraz dori deniyim olmadı 14 döneceğim mecbur hocam.

• Buyrun hocam
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Evet hocam nochromo ile denedim yine girememiştim ama instagrama girebiliyordum mesela

Alıntıları Göster
    cm'nin sitesinde g2 d802 için en son cm-13.0-20160102-NIGHTLY-d802.zip bu var bunu mu yükleyeceğim? Türkçesi falan bi sıkıntısı var mı?
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kactir ugrasina saygılar yazacam denk gelmedi, cok sabir var isin icinde. Gerçekten çok teşekkürler.
    Lakin net yorum yapmama sanki şu etmen izin vermiyor.
    Bilen, sen veya baska arkadaş, lütfen bizi aydınlatsın.
    cmler 2560x1440 ,,,
    stock 1095x615
    Simdi bu rakamlar esit degil bize neyi anlatiyor.
    Daha genis alani kapsadigi icinmi netlikte geride kalıyor mesala. ¯\_(ツ)_/¯

• quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

Kardeşim kactir ugrasina saygılar yazacam denk gelmedi, cok sabir var isin icinde. Gerçekten çok teşekkürler.
    Lakin net yorum yapmama sanki şu etmen izin vermiyor.
    Bilen, sen veya baska arkadaş, lütfen bizi aydınlatsın.
    cmler 2560x1440 ,,,
    stock 1095x615
    Simdi bu rakamlar esit degil bize neyi anlatiyor.
    Daha genis alani kapsadigi icinmi netlikte geride kalıyor mesala. ¯\_(ツ)_/¯
    Selamlar beyler nasıl gidiyor? Android 6 gelecek mi g2ye?

• Önemli değil kardeş, stock yani xcam olanın çözünürlüğü düşük web e eklerken ekrandan çektim onu. Yani düşün diğer resimlerin orjinalini koyuyorum diğerinin screen shotini yine de aosp kameralar çok geride kalıyor. Aosp kameralara gerçek görüntüyü yansıtmıyor arkadaşlar olur da iphone cu bir arkadaş ile resim çekilme olayına girmeyin :) geride kalın senin makina ile çekelim diyin, önemli resimler cm12-13ile pek çekmeyin derim, burda netligin dışında, ışık, detaylar, renkler bunlarda ciddi anlamda yanlışlıklar fark, fake resim gibi bişiy oluyor cm nin kameraları.

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Arkadaşlar bu cm13 te herhangi bir dosya uygulama indirirken kb lar ile indiriyor. Aynı dosyayı pc den indirsem gayet yüksek hızda indiriyor.Bu soruna çözüm bulma imkanımız var mı?

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Xda hesabı olan birisi xceed sayfasına build 15 de restart sorunu olduğunu yazabilirimi arkadaşlar. Xceed son sürüm thunder rom ve cloudy romda günde 3 kere restart atıyor anlamadım nasıl iş dori deniyorum şimdi olmadı xceed build 14 döneceğim.

Xceed den dorimanx a geçtim bir türlü yüzüm gülmedi. Profillerden default seçtiğimde kasılmalar oluyor, performans seçtiğimde ise sarj su gibi gidiyor.

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    2 senedir dori den bende performans alamadım hocam malesef. Şuan için iyi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Uzun zamandır böyle SOT almamıştım full oto parlaklık %90 WIFI işlemci profili dengeli
    CM 12.1 SNAPSHOT + Oppo camera 2.66 kullanıyorum XCam dan bile güzel çektiği söyleniyor gerçekten de harika bi kamera google plus da XCam ve oppo kamera örneğini yanyana koymuşlar oppo daha çok ışık almış bunu net gördüğümü de ifade edebilirim. Hocam özellikle sizin için söylüyorum

Edit: Bahsettiğim kanıt, buyrun

http://i.hizliresim.com/7MPVLa.png

hocam şu oppo kameranın linkini verbilirmisin bi deniyelim

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/port-coloros-camera-cm11s-t3030369 buyur hocam

• 
Sayfa: önceki 31873188318931903191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.