Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31773178317931803181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öylede denedim hocam değişen bişey olmadı. eğer ki bir önceki rom'dan kullandığım kernel'in sonradan kurduğum romda da neden kurulu şekilde geldiğini çözebilirsem bunu da çözerim gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

öylede denedim hocam değişen bişey olmadı. eğer ki bir önceki rom'dan kullandığım kernel'in sonradan kurduğum romda da neden kurulu şekilde geldiğini çözebilirsem bunu da çözerim gibi geliyor bana.

Hocam siz en iyisi stock rom kurun bahsettiğiniz sorunlar büyük ihtimal çözükecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Hocam siz en iyisi stock rom kurun bahsettiğiniz sorunlar büyük ihtimal çözükecektir

ah hocam kurabilsem kuracağım da, telefon pc'ye hiçbir şekilde bağlanmıyor. sadece şarj ediyor o da yavaş şarj ediyor. yoksa dediğinizi düşündüm. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

ah hocam kurabilsem kuracağım da, telefon pc'ye hiçbir şekilde bağlanmıyor. sadece şarj ediyor o da yavaş şarj ediyor. yoksa dediğinizi düşündüm. :)

Hiçbir şekilde bağlantı olmuyor mu? Uyarı filan da mı çıkmıyor bilgisayarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    arkadaşlar merhaba sıfır-32gb-klon imei atılmış G2 buldum fiyatı 465 tl sizce alayımmı klon imei olan cihazlara güncelleme geliyormu ve rom atarsam imei gidermi bilgi verirseniz çok sevinirim

• Bryler kasa çatlağından vinteke telefonu veren oldumu? Ayrıca ekranda bazen hafif noktadan büyük beyaz bir leke beliriyor bunuda söylesem acaba görürlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

evet arkadaşlar garantisinin bitmesine 3 gün kala kronik sarı ekran hatası bendede oluştu :)
    Merak ettiğim konu farzedelim ki bu sarı ekran hatası garanti bittikten sonra ortaya çıksaydı teknik destek nasıl bir yol izleyecekti?
    Sonuçta bizim cihazlarda sarı ekran hatası bariz bir şekilde kronik bir problem.Serviste ne kadar cihaz varsa sarı ekrandan dolayı değişimde.
    Garanti bittiğinde LG müşterilerini yarı yolda koyacak mıydı? Yarın servise cihazı teslim ederken ilgili kişilerle görüşeceğim.

Alıntıları Göster
    Garanti bittiğinde 400-500 lira isterler hocam taibikide.Yeni ekranı taktırdığında hemen telefonu fazla
    kullanmadan sat dostum,burda arkadaşım yeni ekran taktırdı bir hafta olmadan Sarı ekran oldu,
    taktikları ekranlar çok kötü,hemen okut derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: parazite

quote:

Orijinalden alıntı: parazite

kaç aydır cloudy 3.3 kullanıyorum sd maidle temizliyordum sürekli iyi dayandı. ama son zamanlarda kasma donma ve bildirim gelmemeye başladı. uygulamalarım gitmeden romu nasıl sıfırlayabilirim? teşekkürler

Yardım edecek birisi?

Eğer aynı romu kullanacaksan yada stock lp tabanlı rom kullanıcaksan ayarlar>yedekle ve sıfırla>lg backup hizmeti>yedekle ve geri yükleden otg yardımıyla usb ye yedek alabilirsiniz.
    Yada uygulamaları yedek almak için titanium backup da olabilir ama eğer aynı romu kullanacaksan ilk dediğimi kullanman daha rahat olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsemre1 -- 29 Aralık 2015; 14:46:10 >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    hep usb 2.0 bağlantı noktasından denemiştim ve hiçbir uyarı çıkmamıştı. birde usb 3.0 a takayım dedim ve usb aygıtı tanınmadı diyor hocam. başka bilgisayarlar, başka kablolar ile denenmiştir.
  • quote:

Farklı kablolar, farklı şarj aletleri ile denedim fakat maalesef değişen bişey olmadı hocam.

Bendede yavas sarj sorunu olmustu hocam. Ne yaptiysam olmadi servise verdim. Cihaz değişimi yaptılar mecidiyeköy vintek oneririm

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    paralel garantili hocam benimkisi.
  • quote:

paralel garantili hocam benimkisi.

Tek çare servis gibi gorunuyo hocam ana kartta sıkıntı vardi galiba benim

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    servise göndermem için orjinal yazılım kurmam lazım. onun içinde pc'ye bağlamalıyım. böyle göndersem olur mu acaba?
  • quote:

servise göndermem için orjinal yazılım kurmam lazım. onun içinde pc'ye bağlamalıyım. böyle göndersem olur mu acaba?
    hocam benim de 11 gün kala başıma geldi ve vintekte 10 dakikada değiştirdiler. size tavsiyem rom değiştirirken ekranın üst tarafına metal soğuk bir cisim koyun. bu şekilde aşırı ısınmayı önlüyor olursunuz. ben değiştiğinden beri bu şekilde yapıyorum. artık CM13 kullanıyorum, ısınma derdim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

evet arkadaşlar garantisinin bitmesine 3 gün kala kronik sarı ekran hatası bendede oluştu :)
    Merak ettiğim konu farzedelim ki bu sarı ekran hatası garanti bittikten sonra ortaya çıksaydı teknik destek nasıl bir yol izleyecekti?
    Sonuçta bizim cihazlarda sarı ekran hatası bariz bir şekilde kronik bir problem.Serviste ne kadar cihaz varsa sarı ekrandan dolayı değişimde.
    Garanti bittiğinde LG müşterilerini yarı yolda koyacak mıydı? Yarın servise cihazı teslim ederken ilgili kişilerle görüşeceğim.

Garanti süresi bitiminde hiç bir firma destek sağlamaz. LG de öyle yapacaktı doğal olarak. Apple, samsung , arçelik, adidas, sunny , sony fark etmez hocam hiç kimse taauhhut ettigi sureden sonra o maldan mesul değildir sizinde bildiğiniz gibi

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Son seçenek olarak kablosuz bağlantı ile forumber hocanın zipini deneyebilirsiniz
  • Rom atarsan imei gitmez, fakat o imei ne zaman gider, hiç belli olmaz. Yada evde kullanmadığın bir telefonun imeisini kopyalatirsin, bu işlem nasıl oluyor bilmiyorum, fiyatı uygun ama.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bağlamadan orjinale dönebilirsiniz 10c dosyası ile wi-fi ile indirip flashlayabilirsiniz. 10c ile gönderin kimse neden güncelleme yapmadınız diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1983

arkadaşlar merhaba sıfır-32gb-klon imei atılmış G2 buldum fiyatı 465 tl sizce alayımmı klon imei olan cihazlara güncelleme geliyormu ve rom atarsam imei gidermi bilgi verirseniz çok sevinirim

Hocam imei yi yedekleyebilirsiniz ama cihaz d802 mi ona dikkat edin fiyatı uygun ama garanti koşulları da önemli sıkıntı yaşamayın

• 99$ lik cihaz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 31773178317931803181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.