Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Yeniden başlatınca gapps hatası alıyorum , güncellenebilir mi acaba bu gappslar ?

Bana vermiyor. .. doktora da o hatayı veriyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • How Google Is Making Android Faster With ART!
    Neden art

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Sonradan ayıktım , mod yükleyince oldu, V 2 de ve v3 te freedom yükledikten sonra oluyordu , cloudy proyu ilk kurduğumda yoktu bir kaç defa başlatmıştım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:05:07 >
  • quote:

Sonradan ayıktım , mod yükleyince oldu, V 2 de ve v3 te freedom yükledikten sonra oluyordu , cloudy proyu ilk kurduğumda yoktu bir kaç defa başlatmıştım ...

Pliz den yüklerin bu modu neden olmadı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 3:06:42 >
    cache wipe yap bir daha dene.
  • arkadaşlar şimdi twrp ile wipe (herşeyi) yapıp yeniden rom kurayım dedim flash tool ile.

"En son yazılım sürümü telefonunuzda zaten yüklü " yazıp kurulum başlatmıyor. Çözümünü bilen yada fikri olan varmı?

şu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 14 Mart 2014; 3:11:39 >
  • quote:

Yok olmadi neyse yarin ugrasiriz artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 3:12:54 >
  • Denediniz mi Art de sıkıntı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Yok olmadi

diğer yolla yapsan olmaz mı flashlamak yerine root browsera girip değiştirsen .. acemi fikri :=)
    Hadi ya :/
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sayfalarda sorunun çözümü videolu şekilde var , Acura07 paylaşmış idi.
  • hocam ya bu besebadd ı megaya yukleme sansın varmı .. hata veriyor bir türlü sayfası hata veriyor kafyı yedirteck zaten büyük boyutlu bir dosya değil galiba..??
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Yüklüyorum şimdi.

Edit : 802 KK Baseband ;

https://mega.co.nz/#!sA4lzJIK!zcSdFIusg-UNFrwgyn0tTeucQthis6rEhdRuoGkP0IM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:32:34 >
  • cloudy i yükledim şimdilik bir sorun yok gibi duruyor.. geriye bir tek şarj performansı kalıyor.. onuda kallnım sonarası yorumlamak lazım..

güzel tarafı recovery olması.. yani romu yükledikten sonra philz recovery kalıyor gitmiyor
  • quote:

Yüklüyorum şimdi.

Edit : 802 Baseband ;

https://mega.co.nz/#!sA4lzJIK!zcSdFIusg-UNFrwgyn0tTeucQthis6rEhdRuoGkP0IM

Eyw.. çok sağolasın
  • quote:

Denediniz mi Art de sıkıntı var mı ?

Kurduktan sonra geçtim hiç bir sorun yaşamadım ram az görülüyor ama akıcılık muazzam zaten art in çalışma prensibiyle ram az görülmesi de gayet normal anlayacağınız art olmuş

• Rica ederim ..

Uyarı : Kamera mod yükleyenler Art geçerseniz kamera uçuyor Dalvik'e geçtim geri kamera geldi ..
  • yalnız birşey merak ediyorum volume boost flasladım ama seste bir fark görmedim... acaba 4.4.2 de çalışmıyor mu ?
  • Evet Kamera hariç herşeyi güzel .. Kamera da kamera modu yükledikten sonra Art geçtim kamera mod dolayısıyla uçtu . kamera hata verdi dalvike geçtim geri. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:37:38 >
  • quote:

Evet Kamera hariç herşeyi güzel .. Kamera da kamera modu yükledikten sonra Art geçtim kamera mod dolayısıyla uçtu . kamera hata verdi dalvike geçtim geri. :)

kamera modu yükledim.. sorun kalktı ortadan.. şimdilik sorun gözükmedi bende
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.