Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Yeniden başlatınca gapps hatası alıyorum , güncellenebilir mi acaba bu gappslar ?

Bana vermiyor. .. doktora da o hatayı veriyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeniden başlatınca gapps hatası alıyorum , güncellenebilir mi acaba bu gappslar ?

Edit : Tuşlar normal oldu bende , mod yükledikten sonra....
    How Google Is Making Android Faster With ART!
    Neden art

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Sonradan ayıktım , mod yükleyince oldu, V 2 de ve v3 te freedom yükledikten sonra oluyordu , cloudy proyu ilk kurduğumda yoktu bir kaç defa başlatmıştım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:05:07 >
  • quote:

Sonradan ayıktım , mod yükleyince oldu, V 2 de ve v3 te freedom yükledikten sonra oluyordu , cloudy proyu ilk kurduğumda yoktu bir kaç defa başlatmıştım ...

Pliz den yüklerin bu modu neden olmadı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 3:06:42 >
    cache wipe yap bir daha dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Pliz den yüklerin bu modu neden olmadı,

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi twrp ile wipe (herşeyi) yapıp yeniden rom kurayım dedim flash tool ile.

"En son yazılım sürümü telefonunuzda zaten yüklü " yazıp kurulum başlatmıyor. Çözümünü bilen yada fikri olan varmı?

şu şekilde

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 14 Mart 2014; 3:11:39 >

• quote:

Yok olmadi neyse yarin ugrasiriz artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 3:12:54 >
  • Denediniz mi Art de sıkıntı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Yok olmadi

diğer yolla yapsan olmaz mı flashlamak yerine root browsera girip değiştirsen .. acemi fikri :=)
    Hadi ya :/
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sayfalarda sorunun çözümü videolu şekilde var , Acura07 paylaşmış idi.
  • quote:

Geçmiş sayfalarda sorunun çözümü videolu şekilde var , Acura07 paylaşmış idi.
    hocam ya bu besebadd ı megaya yukleme sansın varmı .. hata veriyor bir türlü sayfası hata veriyor kafyı yedirteck zaten büyük boyutlu bir dosya değil galiba..??
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Yüklüyorum şimdi.

Edit : 802 KK Baseband ;

https://mega.co.nz/#!sA4lzJIK!zcSdFIusg-UNFrwgyn0tTeucQthis6rEhdRuoGkP0IM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:32:34 >
  • quote:

Yüklüyorum şimdi.

Edit : 802 KK Baseband ;

cloudy i yükledim şimdilik bir sorun yok gibi duruyor.. geriye bir tek şarj performansı kalıyor.. onuda kallnım sonarası yorumlamak lazım..

güzel tarafı recovery olması.. yani romu yükledikten sonra philz recovery kalıyor gitmiyor
  • quote:

Yüklüyorum şimdi.

Edit : 802 Baseband ;

Eyw.. çok sağolasın
  • quote:

Denediniz mi Art de sıkıntı var mı ?

Kurduktan sonra geçtim hiç bir sorun yaşamadım ram az görülüyor ama akıcılık muazzam zaten art in çalışma prensibiyle ram az görülmesi de gayet normal anlayacağınız art olmuş

• Rica ederim ..

Uyarı : Kamera mod yükleyenler Art geçerseniz kamera uçuyor Dalvik'e geçtim geri kamera geldi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

cloudy i yükledim şimdilik bir sorun yok gibi duruyor.. geriye bir tek şarj performansı kalıyor.. onuda kallnım sonarası yorumlamak lazım..

güzel tarafı recovery olması.. yani romu yükledikten sonra philz recovery kalıyor gitmiyor

Alıntıları Göster
    yalnız birşey merak ediyorum volume boost flasladım ama seste bir fark görmedim... acaba 4.4.2 de çalışmıyor mu ?
  • Evet Kamera hariç herşeyi güzel .. Kamera da kamera modu yükledikten sonra Art geçtim kamera mod dolayısıyla uçtu . kamera hata verdi dalvike geçtim geri. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 3:37:38 >
  • quote:

Evet Kamera hariç herşeyi güzel .. Kamera da kamera modu yükledikten sonra Art geçtim kamera mod dolayısıyla uçtu . kamera hata verdi dalvike geçtim geri. :)

kamera modu yükledim.. sorun kalktı ortadan.. şimdilik sorun gözükmedi bende
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.