Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30903091309230933094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Ben defalarca formatladim. Hic sorun cikmadi. Orayi ornek alarak yaptim hem de. Su ana kadar kullandigim en iyi rom diyebilirim. Bazen yamuk yapiyor. Ancak gormezden gelinebilir

Ne yağmuğu yapıyor boş yere yüklemeyim şimdi çok memnunum irondroidden bütün ayarlarım tepe taklak olmasın
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Tak otgyi usbye komple yedekle. O dursun bi kenarda. Sonra kur. İslem tamamdir. Bir keresinde telefonu kapali sarj ettim. Bootlop zimbirtisina dustu acilmadi. Ben de kapali sekilde biraktim telefonu kenara. Bir zaman sonra geldim actim. Acildi Bir keresinde de yeni surumu flasladim. Uste gappsi. Ama ona ragmen acilmadi. Recoveryde uctu gitti. Ama kullanim suresi boyunca goze gelmeyecek seyler diyebilirim. Dene bi dene. Ucuz bulursam not4 alacagim ben. Degisene kadar bu romla devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tak otgyi usbye komple yedekle. O dursun bi kenarda. Sonra kur. İslem tamamdir. Bir keresinde telefonu kapali sarj ettim. Bootlop zimbirtisina dustu acilmadi. Ben de kapali sekilde biraktim telefonu kenara. Bir zaman sonra geldim actim. Acildi Bir keresinde de yeni surumu flasladim. Uste gappsi. Ama ona ragmen acilmadi. Recoveryde uctu gitti. Ama kullanim suresi boyunca goze gelmeyecek seyler diyebilirim. Dene bi dene. Ucuz bulursam not4 alacagim ben. Degisene kadar bu romla devam

Dün twrpden yedek almıştım, şimdi bir daha alıyorum dünkini telefondan pc ye attım bunu telefonda bırakıcam, baktım sarmıyor hemen go lp flashlayıp mesaiden önce şuan aldığım backup ımı yüklicem Sırf sizin gazınızla yüklüyorum hayırlısı Valla ben g4'e geçicem de kıyamıyorum g2 ye bütün ihtiyacımı karşılıyor, aç gözlülük yapmamak için geçmiyorum...

2 sene oldu g2ile. Guzel cihazdi. Ancak batarya birden sak diye gidip is acmadan degiseyim diyorum. Ha hafiza karti olmadigindan bi ara ne var ne yok silmistim telefondan. Hafiza karti onemli. G4 guzel. Ancak lg bence tek telefon yapti o da g2. İnanir misin digerleri hic dikkatimi cekmedi

• quote:

2 sene oldu g2ile. Guzel cihazdi. Ancak batarya birden sak diye gidip is acmadan degiseyim diyorum. Ha hafiza karti olmadigindan bi ara ne var ne yok silmistim telefondan. Hafiza karti onemli. G4 guzel. Ancak lg bence tek telefon yapti o da g2. İnanir misin digerleri hic dikkatimi cekmedi

katılıyorum kesinlikle.. E:Error executing updater binary in zip ... hatası devam ediyor, wipe işlemlerini yapmama rağmen yine de bu hatayı verdi bana sürekli, vazgeçtim istemiyorum rom değiştirmek

xposed kurcalayıp kendimi tatmin edeyim bari

Twrp kullaniyorum ben. Belki recoveryle alakali olabilir. Neyse artik. Bos zamaninda durter yine. O zaman bakarsin

Cevap su: Komple wipe yapmadigindan oluyor.

Aha link

https://bilenlerkabilesi.com/twrp-recovery-error-executing-updater-binary-in-zip-error-flashing-zip-failed-hatasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 19 Kasım 2015; 15:34:36 >
  • quote:

Twrp kullaniyorum ben. Belki recoveryle alakali olabilir. Neyse artik. Bos zamaninda durter yine. O zaman bakarsin

Aynen bende twrp kullanıyorum.. Daha geniş bir zamanda kk dönmeyi planlıyorum zaten, navbar filan görsel olarak LP benzetsem yeter bana.. Yoksa bu gidişle ios yolu görünüyor
    Boyle kurcalamayi seven adama ios gelmez. Telefonlari ucuz bile olsa sagini solunu degistiremedikten sonra bence is gormez. Neyse bakalim.

• quote:

Boyle kurcalamayi seven adama ios gelmez. Telefonlari ucuz bile olsa sagini solunu degistiremedikten sonra bence is gormez. Neyse bakalim.

Nasıl ios gelmez bi JB yap bakalım neler neler oluyor
    Yardımların için çok teşekkür ederim, iyi forumlar
    Hic gormedim jb cihaz. Normalini bile kullanmayi beceremedim. Tek tus olmasi kullanisli gelmiyor bana. Ha belkide rootlayinca guzel olur gormek lazim. Rica ederim

• quote:

Hic gormedim jb cihaz. Normalini bile kullanmayi beceremedim. Tek tus olmasi kullanisli gelmiyor bana. Ha belkide rootlayinca guzel olur gormek lazim. Rica ederim

aaa bu olmadı işte, g2 de tuş yok
    Şaka bir yana, jb'li cihaz efsanedir, iPhone bana göre en kaliteli cihazdır stabilite olarak. Ama insan 5-6 yıldan sonra sıkılıyor işte, geri döneceğim yer yine apple olacaktır benim..

Tercih meselesi tabi. İnsan yapmam dedigi seyleri yapabiliyor. Belki ileride ioscu olurus belli mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Sıkıntısız bir şekilde çalışıyorsa hayır başka birseye gerek yok

hocam cloudy 3.3 yukledım sorunsuzdu sabah erkenden arama yapayım dedım rehbere gırdım arayamadım kımseyı sonra cıhaz coktu tekrar actım alt gezınme cubugundan baska bırsey yoktu tekrar denedım cıhaz coktu logoda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noo.Pasaran -- 19 Kasım 2015; 17:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Sıkıntısız bir şekilde çalışıyorsa hayır başka birseye gerek yok

hocam cloudy 3.3 yukledım sorunsuzdu sabah erkenden arama yapayım dedım rehbere gırdım arayamadım kımseyı sonra cıhaz coktu tekrar actım alt gezınme cubugundan baska bırsey yoktu tekrar denedım cıhaz coktu logoda kaldı

Hocam 5-6 yıldır akıllı telefon kullanıyorum böyle bir çökme şekli görmedim. İlk cokme olabilir ama tekrar açılırken bootloop ta kalması garip sistem dosyası değişmeden hiç bir cihaz logo da kalmaz. Cihazda nasıl bir sıkıntı var anlamadım siz öncesinde birşey yapmadığınıza emin misiniz? Bu durumda nasıl yardımcı olmamızı istiyorsunuz tam olarak

• hocam cıhaza bırsey yapmıyorum sımdı ıs yerıne geldım tot dosyasıyla fabrıka ayarlarına doneyım dıyorum tot dosyasıda hata verıyor suan guncellemeye calısıyorum cıhazı flash tool uzerınden.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noo.Pasaran -- 19 Kasım 2015; 18:04:20 >
  • quote:

hocam cıhaza bırsey yapmıyorum sımdı ıs yerıne geldım tot dosyasıyla fabrıka ayarlarına doneyım dıyorum tot dosyasıda hata verıyor suan guncellemeye calısıyorum cıhazı flash tool uzerınden.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    iron droid bugündemi yok

• quote:

hocam cıhaza bırsey yapmıyorum sımdı ıs yerıne geldım tot dosyasıyla fabrıka ayarlarına doneyım dıyorum tot dosyasıda hata verıyor suan guncellemeye calısıyorum cıhazı flash tool uzerınden.

Dostum doğru tot dosyası ile denediğine emin misin? Resimde ki uyarıda Cihaz modeli farklı diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

iron droid bugündemi yok

hala bende bekliyoruum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko.ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

iron droid bugündemi yok

hala bende bekliyoruum

Alıntıları Göster
    irondroid yeni versiyonunda ne gibi yenilikler yapacak bilgisi olan var mı?

• Temasek rom yapimcisinin pac romunu o kadar alıştım ki başka Roma geçemiyorum, tesla romu denedim, sesi çok az.yukselmiyor da. Pili ekstra uzun gitmiyor bu pac romun ama günü çıkarıyor, tesla romda birde tema olayı yok. Forto tema cm12 de efsane o fontu hiçbiryerde yok arkadaşlar tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 30903091309230933094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.