Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3068. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30663067306830693070
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardesim bn 5 6 ay once yapmistim fastbot ekkrannda kalmisti arastrip yapmistim interneeten ama hatirlamiyorum.
    Recovery yuklemistim tekrar rom atmistim arastir sende var onun cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemto

Arkadaşlar 3 aydır cloudy g2 3.3 romunu kullanıyordum gayet memnunken bir g2 thema flashladım öncesinde backup aldım sonra thema flashladım ve cihazı açıldığında soft brick oldu yani fastboot hatası alıyorum.

internetteki tüm araştırmalarıma rağmen yapamadım benzer sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl halleti iki üç servise gösterdim adamların bilgisi bizim gibi download moda almak yada recovery açmak bir adım fazlası yok önerileriniz var mı yetkili servis yapar mı ne kadar tutar teşekkürler

https://yadi.sk/i/W6cI1TkMitkZE

Hocam bu dosyaya girin icinde fastboot sorunu çözümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 5 Kasım 2015; 22:07:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler sizden ricam xposed yükleyeceğimde, şimdi lgcover kaldırdım dosyalarınıda sildim twrpden xposedinstaller i flashlayacağım, Bundan sonrasını tam bilemediğim için size danışayım dedim yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: UniqueLiFe

Beyler sizden ricam xposed yükleyeceğimde, şimdi lgcover kaldırdım dosyalarınıda sildim twrpden xposedinstaller i flashlayacağım, Bundan sonrasını tam bilemediğim için size danışayım dedim yardımcı olurmusunuz

Onu flashla ardından xposed apk sini kuracaksın olay tamamlanacak

• xperius kullanıcısına yanıt
    eline sağlık hocam. mobilden indirmeye çalıştım megayı bir yerde hata verdi şimdi bilgisayardan baktım sorun yok zippyshare içinde teşekkürler
  • ARkadaslar gunaydın.
    muı7 ye guncelleme geldi indirdim kendi twrp den kurdu. telefon acılmıyor. Lg logosunda kalıyor. Twrp ye giremıyorum hiç bi şekilde. Mıu da farklımı twrp ye girmek yardımcı olurmusunuz.

Ses kısma + power ile tel acıp lg logosu gelince ses kısma + ses acma tuslarına basarak trwp ye gecis yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 6 Kasım 2015; 11:16:03 >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz, sizinle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da sorunu çözebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarababa

beyler cloudyg2 3.3 den irondroid e geçtim. cloudy de 2.5-3 saat ekran süresi alıyordum. Irondroid de ise şuan şarjım %55 ve 1saat 14 dk ekran süresi (kullanım 14 saat) aldım. İki romda xceed buid8 npr ile kullanıldı. Ancak diğer arkadaşlar 4-5 saat ekran süreleri aldığını söylüyorlar. Battery calibration programıyla kalibrasyon yaptım ancak değişen birşey olmadı. İki romda full wipe yapılarak kuruldu. Sorun ne olabilir acaba ya da bana şarjı uzun dayanan ama çift tıklama da kullanabileceğim stabil bir rom önerebilirmisiniz ?

Aynı sorun bende de var ya. Diğer çoğu kişi Cloudy'de 4-5 saat alırken. Ben 2 zorla 3 alıyorum. Bizim cihazlara uymuyor galiba. Diğer ROM'larda 4.30 saat falan alıyorum. Ama stock tabanlı romlarda 3 saati geçemiyorum.
  • Mrb. arkadaşlar cloudy 3.3 romundayim ve ilk ciktigindan beri sorunsuz kullaniyordum. Ama dun birden bire otg yi gormemeye ve sarjida cok uzun surede yapmaya başladı.bilgisayara bagladigimdada gorunmuyor.once reset attim sonrada romu yeniden yukledim ama sonuc degismedi.sizce bunu nadil duzeltirim?

• irondroid 1.0 romunda telefon görüşmesi yaparken karşı taraf sesimin kesik kesin gittiğini söylüyor telefon full çekiyor bu sorunu yaşayan varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay86

irondroid 1.0 romunda telefon görüşmesi yaparken karşı taraf sesimin kesik kesin gittiğini söylüyor telefon full çekiyor bu sorunu yaşayan varmı acaba.

Şu an dediginiz romu kullanıyorum ama bir sorun yaşamadım.

• Arkadaslar g2 cihazi towelroot diye bi programla rootladim iki buton basarak cihaz rootlandi fakat supersu programini kendim indirdim bu yontem geçici root mu anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

Arkadaslar g2 cihazi towelroot diye bi programla rootladim iki buton basarak cihaz rootlandi fakat supersu programini kendim indirdim bu yontem geçici root mu anlamadım?

Hayir değil.supersu sorunsuz calisiyorsa,root olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

Arkadaslar g2 cihazi towelroot diye bi programla rootladim iki buton basarak cihaz rootlandi fakat supersu programini kendim indirdim bu yontem geçici root mu anlamadım?

Hayir değil.supersu sorunsuz calisiyorsa,root olmustur

Valla supersu programini playdan indirdim sorunsuz çalıştı bukadar kolay olsu sasirdim.

• IronDroid v1.1 gelecekmiş bi' kaç güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: actioncobra

Mrb. arkadaşlar cloudy 3.3 romundayim ve ilk ciktigindan beri sorunsuz kullaniyordum. Ama dun birden bire otg yi gormemeye ve sarjida cok uzun surede yapmaya başladı.bilgisayara bagladigimdada gorunmuyor.once reset attim sonrada romu yeniden yukledim ama sonuc degismedi.sizce bunu nadil duzeltirim?

Fikri olan yok mu?

• Arkadaş şu romu niye stock dpi çıkarmıyor bu adam anlamıyorum sırf bu yüzden kullanamıyorum.

Link yok videoyu facebook da gördüm.

https://youtu.be/BbmBPKGabqg

• Beyler IronDroid ROM'u direk mi kuruyoruz? Stock L'den geçicem. Birde yanına hangi kerneli önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaş şu romu niye stock dpi çıkarmıyor bu adam anlamıyorum sırf bu yüzden kullanamıyorum.

Link yok videoyu facebook da gördüm.

https://youtu.be/BbmBPKGabqg

Build prop tan dpi ile oynayabilirsin çok zor değil hocam dpi değiştirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkant Ayhan Karabudak

Beyler IronDroid ROM'u direk mi kuruyoruz? Stock L'den geçicem. Birde yanına hangi kerneli önerirsiniz?

Direk geçebilirsin xceed build 11 ile kullan

• 
Sayfa: önceki 30663067306830693070
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.