Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3038. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar stock lolipopta olup Lg launcher uygulamasını yedekleyip ve bir siteye upload edip linkini paylaşabilecek olan var mı?Şu an power G2 romunu kullanıyorum.G4 launcher kullanıyor stock lolipoptaki launcher yerini tutmuyor çok yavaş kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 20 Ekim 2015; 22:38:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende aynı romun 2.0 versiyonunu kullanıyorum 2.1 yeni çıktı sanırım takip edemedim yoğunluktan dolayı 2.0a göre ne farkı var hocam kurmak gerekirmi 2.0danda memnunum aslında 2.1 daha iyiyse onu yüklerim -
quote:
Orijinalden alıntı: djvietnam
bende aynı romun 2.0 versiyonunu kullanıyorum 2.1 yeni çıktı sanırım takip edemedim yoğunluktan dolayı 2.0a göre ne farkı var hocam kurmak gerekirmi 2.0danda memnunum aslında 2.1 daha iyiyse onu yüklerim
Hocam açıkçası fark olarak gördüğüm gelen bildirimlerin çerçeve kısmını oval olarak değiştirmiş yani görünümü değiştirmiş onun dışında bir fark görmedim.Ama stabil olması kaydıyla herzaman en son versiyonu kullanmayı tercih ederim.Zaten geliştirici bu ayin 30 unda 2.2 versiyonunu çıkartacak.Tercih sizin hocam.
Bu tür durumlarda recovery e girince oradan çıkarmamak lazım işlemi tamamlamadan. Normalde sistem silinmese twrp de tmp çalışır ama sistem silinence sıkıntı çıkarabiliyor adb komutuyla da rom atabilirsiniz konuttan sonra gitmiyormus gibi gözükse de biraz bekleyince atıyor ve hatta işlem bitince otomatik kurulum yapıyor bunları araştırın. Security boot kernel Bootloader uyumsuzlugundan ama bu durumda bile download moda girebilirsiniz eğer laf.img ile Bootloader uyumluysa tabi ki. Recovery twrp ise her durumda girmesi lazım çünkü 2.8 twrp her iki Bootloader la da uyumlu iki hard reset girişini de deneyin ama hangi Bootloader da olduğunuzu net biliyorsanız cihazın tamamen kapandığından emin olup ısrarla giriş kombinasyonunu deneyin yaşadığım tecrübelerden dolayı bunu öneriyorum tabi bunun için bir şekilde recovery yada aboot partition u silmemis olmanız lazım.
Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DADAŞ2500
quote:
Orijinalden alıntı: kartalemin3456
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar kulaklik sesini nasıl artırabilirim?PowerG2 2.1 romundayım.
Eğer hala xceed kernel kullaniyorsaniz marketten synapse indirip taa mod kismindan yukseltebilirsiniz
Xceed wpr sürümünü kullanıyorum ayarlamaya izin verir mi?Ayarlar elinizde mevcut ise paylaşır mısınız?
Seste izin veriyo.
bu bolumden istediginiz yuksekligi secebilirsiniz high vs...
Şimdi o işaretlediğiniz kısma tıkladıktan sonra yapacağım işlem tam olarak nedir?Tıkladığımda done şeklinde bir uyarı çıkıyor.İşaretlediğiniz kısımda birseyi etkinleştir alttaki kısımda devre dışı bırak diyor eski haline getirmek için alttaki disable kısmına mı tıklayacam?
Evet eski hali icin disable yapicaksiniz yukseltmek icin enableye tiklayip bi ses yuksekligini secmeniz gerekiyo high extreme gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunu çözdüm
başka kablo aldım
o da olmadı
fat32 yi biçimlendirirken 64k seçince sorun çözüldü
artık otg kablo işe yarıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ehlisafa
evet berbat
tabii ki biçimlendirmiyorum diskleri
ama download mod a giremiyorum maalesef
o yüzden flash tool hayal gibi
uzun yöntemler bana gülüyor anlaşılan
forumber hocaya müracaat edeceğiz artık
Srk toolu indirin xda da konusunda videolu anlatım da var sizin sorunla ilgili
Çok teşekkürler
hani kucak dolusu sevgiler diyorlar ya öyle
ilk aşama tamam secure boot vs halloldu
şimdi recovery girmiyor
ama download mode girebiliyorum
firmware update çıkıyor
ls980 cihazda şimdi ne yapmalıyım
root yaptık bump bootstock vs dosyası yükledim rom yüklememiştim
şimdi ne flashtool ile yüklememi yapacağım ve normal 4.2.2 yi mi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: djvietnam
bende aynı romun 2.0 versiyonunu kullanıyorum 2.1 yeni çıktı sanırım takip edemedim yoğunluktan dolayı 2.0a göre ne farkı var hocam kurmak gerekirmi 2.0danda memnunum aslında 2.1 daha iyiyse onu yüklerim
Hocam açıkçası fark olarak gördüğüm gelen bildirimlerin çerçeve kısmını oval olarak değiştirmiş yani görünümü değiştirmiş onun dışında bir fark görmedim.Ama stabil olması kaydıyla herzaman en son versiyonu kullanmayı tercih ederim.Zaten geliştirici bu ayin 30 unda 2.2 versiyonunu çıkartacak.Tercih sizin hocam.
mıu gibi otadan direk update verse güzel olurdu açıkçası üşeniyorum indir bi daha yükle ayın 30unda 2.2 vericekse daha iyi bi şeyler çıkabilir onu beklim o zaman
-
quote:
quote:
quote:
evet berbat
tabii ki biçimlendirmiyorum diskleri
ama download mod a giremiyorum maalesef
o yüzden flash tool hayal gibi
uzun yöntemler bana gülüyor anlaşılan
forumber hocaya müracaat edeceğiz artık
Srk toolu indirin xda da konusunda videolu anlatım da var sizin sorunla ilgili
Çok teşekkürler
hani kucak dolusu sevgiler diyorlar ya öyle
ilk aşama tamam secure boot vs halloldu
şimdi recovery girmiyor
ama download mode girebiliyorum
firmware update çıkıyor
ls980 cihazda şimdi ne yapmalıyım
root yaptık bump bootstock vs dosyası yükledim rom yüklememiştim
şimdi ne flashtool ile yüklememi yapacağım ve normal 4.2.2 yi mi
Aynen flash toolla kdz yi yukleyin.
Eger kdz olmazsa cihaz ls980 ise burdan bakarak tot yukleyebilirsiniz dosyalarin linki videonun aciklama kısmında var
http://m.youtube.com/watch?v=NRwlxeUprZE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 21 Ekim 2015; 0:45:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamam dostum
forumda vardır nasılsa konusu
arar buluruz
onu yükleyeyim sonra sıkıntısız bir root rom yükleme işine girişeceğim -
Arkadaşlar selam,quote:
tamam dostum
forumda vardır nasılsa konusu
arar buluruz
onu yükleyeyim sonra sıkıntısız bir root rom yükleme işine girişeceğim
G2 yi kurcalarken sanal tuşlardan bir tanesini değiştirdim ancak nasıl yaptım bilmiyorum şimdi geri de alamıyorum
SS atacağım mobilden..
su en sagda ki tus boyle degildi.. basinca direk multitasking menusu cikiyordu.
[simage]http://i.hizliresim.com/o93RDq.png [/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 21 Ekim 2015; 12:15:31 >
-
Ayarlardan ekran bolumunden ana ekran dokunmatık tuslarından tus kombılasyonundan duzelt
quote:
Orijinalden alıntı: crazy199717
Ayarlardan ekran bolumunden ana ekran dokunmatık tuslarından tus kombılasyonundan duzelt
Ona basıyorum tuş kombinasyonlarına tıkladığım anda hata durduruldu:ayarlar diyor -
Xposed tan g3 tweakbox i deactivate edip restart yapın tuş kombinasyonundan yeniden ayarlayın
Garanti ekran sararmasını degısıyomu
quote:
Orijinalden alıntı: Blacktechtonix
Xposed tan g3 tweakbox i deactivate edip restart yapın tuş kombinasyonundan yeniden ayarlayın
Çok teşekkür ederim dostum, bu çakışmanın sebebi nedir? Bilgin var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy199717
Garanti ekran sararmasını degısıyomu
Evet ücretsiz değişim yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ultrasn0w
quote:
Orijinalden alıntı: Blacktechtonix
Çok teşekkür ederim dostum, bu çakışmanın sebebi nedir? Bilgin var mı acaba?
Tweakbox ta Navbarda tuş ayarlarını sıfırlayın orada yaptığınız değişiklik sistem le çakışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X