Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30333034303530363037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

İndirdim kurulumda Zip dosyası hata verdi şansıma çıldırmamak elde değil :) Tekrardan indiriyorum inşallah busefer sorun çıkarmaz. Teşekkürler hocam.

Edit: Bir süre cloudy g2 3.3 ile devam edeceğim. 1 2 ay kasilana kadar devam ondan sonra power rom deneriz artık hem oda oturmuş olur. Böylece Yeni sürüm hakkında daha detaylı bilgi alır kararımızı veririz

En iyisi bende stock 30f kullaniodum ama bi garip geldi gozume ayrica sarj bostayken cok gidiyor gectim cloudy 3.3 e bagimlilik yapti bide şişme olmasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

İndirdim kurulumda Zip dosyası hata verdi şansıma çıldırmamak elde değil :) Tekrardan indiriyorum inşallah busefer sorun çıkarmaz. Teşekkürler hocam.

Edit: Bir süre cloudy g2 3.3 ile devam edeceğim. 1 2 ay kasilana kadar devam ondan sonra power rom deneriz artık hem oda oturmuş olur. Böylece Yeni sürüm hakkında daha detaylı bilgi alır kararımızı veririz

En iyisi bende stock 30f kullaniodum ama bi garip geldi gozume ayrica sarj bostayken cok gidiyor gectim cloudy 3.3 e bagimlilik yapti bide şişme olmasa

Hocam şu lolipoptaki şişme olayının haddi hesabı yok kurduğum romların hepsinde şişme vardı neredeyse bilmiyorum power romu denediniz mi ama denemenizi tavsiye ederim bana cloudy den daha iyi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Hocam şu lolipoptaki şişme olayının haddi hesabı yok kurduğum romların hepsinde şişme vardı neredeyse bilmiyorum power romu denediniz mi ama denemenizi tavsiye ederim bana cloudy den daha iyi geldi.

Alıntıları Göster
    Beyler power 2.1 md5 var mı? Sanırım hatalı indi rom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Beyler power 2.1 md5 var mı? Sanırım hatalı indi rom.

Alıntıları Göster
    Ben şu anda ReVoLuTiOnRoM_V3.0 kullanıyorum..aslında çok memnunum romdan..yalnızca daha iyi rom olabilir mmi derdindeyim..bu romu tavsiyte ederim..dpı 420 yalnız..
  • Power rom 2.1 kurdum cloudy den seri oldugunu soyleyebilirim suanlik stock kernel ile kullaniyorum. Dorimanx kurarim bu gunlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayals

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Hocam bunun versiyonu 2.0.1 mi. çünkü mega'dan indirirken 201 olarak gözüküyor. bir de nedense sitesinde test aşamasında falan olduğu yazıyor versiyon 2'nin. kullanıyor iseniz memnun musunuz, bende geçmeyi düşünüyorum da.

2.0.1 evet, pek bir sorunla da karşılaşmadım ama 410dpi Rom.
    Ben standart DPI istiyorum..
    Şu PowerG2 'yi bir denicem bakayım.. :)

2.0.1 sürümü htc mania sitesinde görünen 2.0 versiyonundan farkli mi? Guncelleme tarihini soruyorum. Sitede 2.0 sürümü son guncelleme 6/9/2015 gorunuyor. 2.0.1 sürumü, 2.0 sürümunden bagimsiz mi farkli mi onu demek istiyorum. Sitede son guncelleme 2.0 ve 9. Ayin 6si gorunuyor cunku.

• quote:

Arkadaşlar herhangi bir uygulamadan çıkıp ana ekrana döndüğümde uygulamaların bir anlık gidip gelmesi yani ana ekranın yeniden başlaması olayı çok canımı sıkmaya başladı.Bu sorunu yaşayan var mı?Ve bu konu hakkında çözüm fikirlerinizi bekliyorum.

Ana ekrana geç gelme sorunu bende de vardı. İlk başta yorumlarda kernel kaynaklı olabilir denmiş ama başka kernel değişiminde de aynı sorun tekrarladı. Daha sonra clean master kullanmaya başlamıştım bazı uygulamaları uyutması için, onu kaldırdığım anda telefon rahat bi nefes aldı. Sende bu tür uygulamalar (Greenfy, clean master vb.) varsa bi kontrol et kaldırırsan büyük ihtimal düzelir.
    düzeltme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safeline -- 19 Ekim 2015; 16:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safeline

quote:

Arkadaşlar herhangi bir uygulamadan çıkıp ana ekrana döndüğümde uygulamaların bir anlık gidip gelmesi yani ana ekranın yeniden başlaması olayı çok canımı sıkmaya başladı.Bu sorunu yaşayan var mı?Ve bu konu hakkında çözüm fikirlerinizi bekliyorum.

Ana ekrana geç gelme sorunu bende de vardı. İlk başta yorumlarda kernel kaynaklı olabilir denmiş ama başka kernel değişiminde de aynı sorun tekrarladı. Daha sonra clean master kullanmaya başlamıştım bazı uygulamaları uyutması için onu sildiğim anda telefon rahat bi nefes aldı. Sende bu tür uygulamalar (Greenfy, clean master vb.) varsa bi kontrol et büyük ihtimal düzelir.

Hocam o tur uygulamalar kullanmıyorum.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile kdz olarak başka ülke romu yüklersin ancak güncelleme gelirse alamazsın. Ayrıca diğer ülkelerin romlarında da pek bir fark yok
  • Bu Dorimanx yapımcısını 2011 den beri (galaxy s2) takip ediyorum. S2 de en güzel kernelini bu yapıyordu g2 ye geçti hala işini güzel yapıyor g2 aldığımda hemen kernel değiştirmiştim, kernelini keyifle kullanıyorsanız bağış yapmanızı öneririm arkadaş gerçekten çok yetenekli bir yazılımcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Bu Dorimanx yapımcısını 2011 den beri (galaxy s2) takip ediyorum. S2 de en güzel kernelini bu yapıyordu g2 ye geçti hala işini güzel yapıyor g2 aldığımda hemen kernel değiştirmiştim, kernelini keyifle kullanıyorsanız bağış yapmanızı öneririm arkadaş gerçekten çok yetenekli bir yazılımcı.
    Power G2 romuna bu ayın 30 unda güncelleme gelecekmiş. Power G2 2.2 sürümü çıkacakmış. https://plus.google.com/110427337934518439879/posts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 19 Ekim 2015; 19:13:30 >
  • Lg g2 v10 port çıktımı

• Arkadaşlar power G2 2.1 sürümünü kullanan varsa ve eğer romla birlikte gelen kerneli kullanıyorsa kernel yedeğini alıp paylaşabilir mi?

• Slimsaber adlı romu kullamış arkadaşlar var mı?

• Power 2.1 romunu beğendim gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Power Rom paylaşımları buradan takip edebilirsiniz. Ekran görüntüleri de var.
    https://plus.google.com/110427337934518439879/posts
    arkadaşlar şarjı iyi giden rom var mıdır?

stock lp kullanıyorum hiç dayanmıyor. kitkat lollipop farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

arkadaşlar şarjı iyi giden rom var mıdır?

stock lp kullanıyorum hiç dayanmıyor. kitkat lollipop farketmez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu resimde anladım ki,aosp romların kamera gerçekten çok kötüymüş.
    Gömleğe bakarsanız,biri stock kamera diğeri temasek cm12 ile çekildi.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    iç mekanda bu kadar güzel fotoğraf nasıl çekebildiniz benim kamera bulanık ve flu fotolar çekiyor içeride ve dışarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

iç mekanda bu kadar güzel fotoğraf nasıl çekebildiniz benim kamera bulanık ve flu fotolar çekiyor içeride ve dışarıda
    Hemde çok düşük ışıkta çektim,büyük ihtmalle kameranda kılcal çizikler oluşmuştur.Çok kuvettli bir ışıkta
    bakmanı tavsiye ederim,bir sıvı vardı onunla bu çizikler temizleniyor,gidiyor.Ben çok titiz kullanırım bende
    bile bir iki tane var ama etkilemiyor şu an.
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Renkler bile farklı sanki bana mı öyle geldi

• 
Sayfa: önceki 30333034303530363037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.