Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30023003300430053006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3.3te es dosya ile uygulamaları kaldırmaya çalıştığımda işlem başarısız diyor çözümü bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa hocam oldu mu bu şimdi aniden. Gözüm xda da hep iko11 nickini arayacak
  • Note 5'e henuz root rom atmayacagim, Knox sayacini tetikliyor root garanti disi kaliyor. Knox'u tetiklemeyen yontem cikarsa zaten affetmem, rom oldukca stabil stockla bile devam edilir. Cihaz gercekten cok iyi

G2'den ve dorimanx Kernel konusundan ayrilmak gercekten cok uzdu bu ortam baska yerde yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Revoloution rom v3 çıktı arkadaşlar htcmania bulabilirsiniz gayet seri bir rom, sıkıntı yok.

Hocam her rom çıktığında buraya yazıp bilgilendiriyorsunuz teşekkür ederiz ama bir de link verseniz çok iyi olacak.

Buyrun hocam revo v3 linki henüz denemedim ama iyi bir roma benziyor ;)

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=913654

Teşekkür ederim hocam eğer yüklerseniz yorumlarınızı buraya yazar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Masadan yavas yavas ayrılıyor dostlar ha ben de bir iki haftaya kadar redmi note 2 ye gecmeyi düşünüyorum hayırlısıyla g2 yi elden çıkaracağım iyi hos telefondu ama rn 2 yle bas edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Masadan yavas yavas ayrılıyor dostlar ha ben de bir iki haftaya kadar redmi note 2 ye gecmeyi düşünüyorum hayırlısıyla g2 yi elden çıkaracağım iyi hos telefondu ama rn 2 yle bas edemez

Hocam redmi note 2 yi nereden almayı düşünüyorsunuz ? Yaklaşık kaç tl ye mal oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester88

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Sagol hocam sen neye gececeksin :D

Edit: Senin paralel zipiyle cihazi telefoncuda stock JBye cevirdim adam diyor sen bunu nasil yaptin biz yazilimciya para veriyoruz bi dahakine beni ara dedim :D

egeboys hocam ben faydali olmaya calistim sadece bunu basardiysam ne mutlu bana :)

İphone 6 plus muhtemelen hocam o olmazsa note 5 ama edge ler cezbediyor.

Telefoncular bu şeylerden pek anlamıyor zaten hocam

Hocam benim cihaz ame kodlu sizin su paralel zipiyle ota alabilirmiyim kurarsam

Malesef ota almıyor daha önce denemişlerdi türkiye d802 olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Morpheause

Kardes telefonu kapatip bir kenara koy. Yarim saat sonra acmadan sarja tak bir de oyle bak doluyor mu diye. Basima hic gelmedi ama boyle bir sey denerdim ben olsam

valla denedim ama olmadi.. romu yenide kurayim bari

• Aklı olan ip6 plus almaz heleki 6s çıkmışken :) bende yakın zamanda aranızda LG V10 ile ayrılabilirim

• Bütün forum cihazı elden çıkarıyor. Nerelere gidelim siz yanımızda olmayinca

• Ya bu lanet lolipopta sonmeyen bildirim isigini nasil duzeltebilirim

• Hocam xceed kernelda ses arttirtma bulamadim son surum wpr 9 kullaniyorum. Faux sound yukledim destek yok diyor. Xceed kernelda ses arttirma var denmisti sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Masadan yavas yavas ayrılıyor dostlar ha ben de bir iki haftaya kadar redmi note 2 ye gecmeyi düşünüyorum hayırlısıyla g2 yi elden çıkaracağım iyi hos telefondu ama rn 2 yle bas edemez

Hocam redmi note 2 yi nereden almayı düşünüyorsunuz ? Yaklaşık kaç tl ye mal oluyor ?

hocam getirip satan satıcılar var ikinci el bölümünde onlardan alacağım insAllah

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Var hocam kulaklık ve hoparlör sesi yükseltiliyor. Synapse uygulamasını indirin. TA mod kısmına gelin ordan önce enable seçin ardından high medium gibi seçenekleri var ses için birini seçin. İşlem bukadar.

• Recovery dan flaşlanabilir lg backup uygulamasını paylaşabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Note 5'e henuz root rom atmayacagim, Knox sayacini tetikliyor root garanti disi kaliyor. Knox'u tetiklemeyen yontem cikarsa zaten affetmem, rom oldukca stabil stockla bile devam edilir. Cihaz gercekten cok iyi

G2'den ve dorimanx Kernel konusundan ayrilmak gercekten cok uzdu bu ortam baska yerde yok :)

Hayırlı olsun üstad ama yanık ekran zamzuglar üzer seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Ya bu lanet lolipopta sonmeyen bildirim isigini nasil duzeltebilirim

Vatsap kaynaklı bence üst bildirim çubuğunu indir sonra çık sönüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Ben de redmi note 2 düşünüyorum ama kamera performansı nasıl acaba g2 den iyi ise hemen geçmeyi düşünüyorum birde letv s1 var pek kullanan ve yorum inceleme yok türkçe
    Saygılar...

• İkidir Lg v10 dan bahsediyorum ilgilenen bakan yada fikir sahibi olan arkadaşlar var mı?

• Cihazın en çok tr fiyatını merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 30023003300430053006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.