Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29672968296929702971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çıkan 30f güncellemesi nedir ne değildir deneyen oldumu hiç veya bir bilgi bulabilen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Rootu kökten nasil kaldirabilirim arkadaslar.Telefon garantiye gidicek tamamen kalkmasini istiyorum. Uygulama tarzi biseyle kalkiyo mu yoksa flastoolla kdz mi atmam gerekiyo?

KDZ yükle kalkıyor download modede bile unroot görünüyor

Alıntıları Göster
    Coludy 2.2 yükleyim en azından KK şarjı iyi gitsin dedim bu sefer google haritalar güncellemiyor 489 hatası veriyor var mı çözümünü bilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar çıkan 30f güncellemesi nedir ne değildir deneyen oldumu hiç veya bir bilgi bulabilen?

30f hangi ülkenin ? türkiye değilse imei numaranla KDZ linki verir misin ?
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    O salak hata son 1 haftadır playden güncelleme yapmaya çalışsam çıkıyor. Uygulama önbelleklerini silip tel restart yapmayınca düzelmiyor bende. Romla alakalı değil bence cloudy g2 3.3 kullanıyorum.

Edit : Hangi ülkenin bakmadım konuda linki verilmişti diye hatırlıyorum link yok elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 2 Eylül 2015; 23:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

O salak hata son 1 haftadır playden güncelleme yapmaya çalışsam çıkıyor. Uygulama önbelleklerini silip tel restart yapmayınca düzelmiyor bende. Romla alakalı değil bence cloudy g2 3.3 kullanıyorum.

Edit : Hangi ülkenin bakmadım konuda linki verilmişti diye hatırlıyorum link yok elimde.

Haritalar için çıkıyorsa az önce çözdüm. root explorer ile haritalar apk sını sildim. 9.14.0 apk sını internetten yükledim (daha düşük versiyon apk kurunca olmuyor nedense) sonra güncelle dedim güncelledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

lg firmware
    Buyrun hocam. Linkte yukarda Last Added kısmında var. 30f ispanya ve italya icin var.
  • Xcam video ayarları nasıl olmalı beyler? İşim düştü bi video çekeyim dedim ne adam akıllı focus yapabildi nede düzgün sesleri kaydetti. Cidden sinirimi bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Xcam video ayarları nasıl olmalı beyler? İşim düştü bi video çekeyim dedim ne adam akıllı focus yapabildi nede düzgün sesleri kaydetti. Cidden sinirimi bozdu.
    g4 klavye varmı rootsuz arkadaşlar
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    pro sürüm kullanmıyorsan orjinali daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kız oğlan kız kullanırım, dokunmam bir yerine...
    Önceden de yazdım, Web Browser ile Müzik çalar düzgün çalışsın yeterli benim için :)
    bEYLER BEN 20H KİTKAT ROM YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA Bİ KAÇTANE YÜKLEDİM BUNLARDA LTE YANİ 4G YOK 20C TÜRKİYEDE VAR AMA BUNLARDA YOK
    ACABA HANGİ 20H ROMUNDA 4G VAR BİLEN VARMI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanyus

bEYLER BEN 20H KİTKAT ROM YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA Bİ KAÇTANE YÜKLEDİM BUNLARDA LTE YANİ 4G YOK 20C TÜRKİYEDE VAR AMA BUNLARDA YOK
    ACABA HANGİ 20H ROMUNDA 4G VAR BİLEN VARMI ?

Alıntıları Göster
    Telefondaki titreşim sesi bir değişik gelmeye başlamıştı,bugün gitti.Titreşimi bozuldu telefonun.Tamir ettirsem mi bilemedim
  • Beyler garantimin bitmesiyle bende rom işlerine başlıyorum. Biliyorsunuz kitkat şarj dusmaniydi. Bana hizli, stabil ve sarji koklayan bir rom onerebilirmisiniz?

• OTG arayan arkadaşlar a101 de 16lık usb 3.0 li 20 lira

• Yok mu 30f deneyen bilgisayar durduk yere kapandı ve bir daha açılmadı yoksa şimdiye anasını ağlatmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler garantimin bitmesiyle bende rom işlerine başlıyorum. Biliyorsunuz kitkat şarj dusmaniydi. Bana hizli, stabil ve sarji koklayan bir rom onerebilirmisiniz?

Ben Cloudy ve stock serilerinin çoğunu denedim ama kitkat şarj düşmanıysa hiç lolipop deneme
  • quote:

quote:

Beyler garantimin bitmesiyle bende rom işlerine başlıyorum. Biliyorsunuz kitkat şarj dusmaniydi. Bana hizli, stabil ve sarji koklayan bir rom onerebilirmisiniz?

Ben Cloudy ve stock serilerinin çoğunu denedim ama kitkat şarj düşmanıysa hiç lolipop deneme

Ozur dilerim lolipop sarj dusmaniydi karistirdim

Hangi rom onerirsiniz? Kitkattan daha tasarruflu bir rom var mi? Bir de kitkatta kotu olan kamera ve video performansi lolipop ile bir nebze duzelmisti. Rom kurup modlarla lolipoptaki kamera performansini yakalayabilir miyim? Ozellikle gece video cekimi performansi duzelmisti lolipopta

• quote:

quote:

quote:

Ozur dilerim lolipop sarj dusmaniydi karistirdim

Hangi rom onerirsiniz? Kitkattan daha tasarruflu bir rom var mi? Bir de kitkatta kotu olan kamera ve video performansi lolipop ile bir nebze duzelmisti. Rom kurup modlarla lolipoptaki kamera performansini yakalayabilir miyim? Ozellikle gece video cekimi performansi duzelmisti lolipopta

Alıntıları Göster
    Cloudy + xcam kombosu ihtiyacınızı görür. Bir de kernel olayları var ben de daha yeni gireceğim o olaylara.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Sen bi denede bilgilendir müdür bizi bende merak ediyorum nedir ne değildir

• Ahhh bilgisayar bir açılsa hemen yapistiracam da açılmıyor

• s_black kullanıcısına yanıt
    Pro sürüm derken?

Xcam in kendisi yüklü birde xcam settings işte.

Bende xcam settings den önerilen video ayarlarını istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 29672968296929702971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.