Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
26 Misafir (18 Mobil) - 8 Masaüstü18 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zıplerız trwp uzerınden yuklerız? olmaz mı ???
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Akk girmiyor bende , indirmicem hem root yok. Recovery ve root gelsin indiririz .
  • @acura07 Bekliyoruz eur mu yazıyor teyit etmiş oluruz :)
    @Legend. Ben root suz kullanacağım demiştim hocam zaten kk ı, ilerde mod vs. bolluğu olursa belki root larım...
    Başkan şimdi bende 10f + root + twrp 2.6.3.3 + StockMod kernel 3.0 var. KitKat a güncelleyince twrp,kernel gidecek ama root kalıntısı kalacak.Ben fabrika ayarlarına dönerek halledeceğim.Ama download moda alınca yine rooted gözükecek herhalde değil mi? Vodafone KitKat ta öyle olmuştu çünkü.Hatta o zaman root falan da yoktu yükselttiğimde.Bunu nasıl halledebileceğimiz hususunda fikrin var mı?
  • Ne adamsınız yahu kahin gibisiniz kitkat en geç yarın gelir dediniz akşamı olmadan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 13 Mart 2014; 17:53:22 >
  • Ben vazgeçtim indirmekten yok yere 1.5 GB gitmesin zaten 600MB indi ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

burda yok

@suhatuna sağol

Gerçekten öyle hocam ...

Cihaz cok cok hosuma gıtmeye basladı ...

@Led Zeppelin hocam da eksık olmasın dun gece 02:00 lere kadar başının etini yedım cok destek oldu :D
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    kk attıktan sonra hard reset atmayı düşünüyorum ama daha öncesinde logo döngüsü ile uğraşmamak herşeyi wipe larım :)
    data
    system
    internal storage falan...

sonra yükler ve üzerine bir hard reset çekerim :)

Bakalım yine rooted yazacak mı bende bilemiyorum, çünkü rootsuz telefonuna yükleyen arkadaşlarda bile rooted yazıyordu operatör kk larında...
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    VAlla ben sırf maven player ı sorunsuz kullanacağım direk çekiyorum :)
    rootsuz recovery siz kernelsiz kullanacağım umarım stabil bir romdur, şarj vs. de o kadar elzem değil benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

quote:

burda yok

@suhatuna sağol

Gerçekten öyle hocam ...

@Led Zeppelin hocam da eksık olmasın dun gece 02:00 lere kadar başının etini yedım cok destek oldu :D

Yapar yapar led iyi bir kardeşimiz, en sevdiğim öğrencim doktor olcak kendisi

@Led Zeppelin @suhatuna

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

quote:

burda yok

@suhatuna sağol

Gerçekten öyle hocam ...

Yapar yapar led iyi bir kardeşimiz, en sevdiğim öğrencim doktor olcak kendisi

@Led Zeppelin @suhatuna

Wallahi yakışır , Beyin Süper :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Direk kk yı verseler pazartesi daha iyi olur, rootsuz stok halde kullanırım valla :)

DPİ ayarı yapmadan, sanal tuşları küçültmeden kullanırım diyorsun yani. Bence en fazla 2 gün kullanır sıkılırsın
    Telefonu formatladıktan sonra orijinal DPİ gözüme öyle büyük geldi ki anlatamam hele sanal tuşlar başka bir alem zaten.
  • Abartmayın o kadar bence :)
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç farketmez ben 2 ay full stok kullandım :) hatta geri stok rom yüklediğimde gayet hoşuma gidiyor büyük beyaz tuşlar :) hatta şuan pardus romunda küçük olduğu için gravity box ile büyüttüm :) öyle kullanıyordum ... Bakalım stabil olsun yeter benim için, yarından önce verdi adamlar.en çok ona sevindim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 13 Mart 2014; 18:09:10 >
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bu arada Skorlarda yer almak ıstıyorum :)

Bu kernelll coşturdu aletiiiiiiii :)

Resımler yeterlı sanırım ...

http://i.hizliresim.com/wj7VLn.png

http://i.hizliresim.com/eNQr5O.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhatuna -- 13 Mart 2014; 18:14:03 >

• suhatuna S kullanıcısına yanıt
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

soğuk bir zeminde yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

soğuk bir zeminde yap :)

Üstadım buzdolabında yapar gelırım sımdı bak

Yaa o değil de senden bır ıstegım daha olacak , şu alt tarafı nasıl yaptın , hele bir de onu anlat bana sana zahemet :)

• Biri yüklemiş ; Software Version: D80220b-EUR-xx
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.