Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29212922292329242925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5.0.1icin kullanabileceğim kernel var mı? Dorimanx yuklesem telefon gider mi? Gerçi vk lolipop la 4.5saat aldım periscope ta video izleyip hayvan gibi ısındığı anlarda oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Arkadaşlar telefona değişim kararı verildi de. G3 isteme hakkımız var mıdır bide kaç gün içinde değişim oluyor daha önce değişim yapan bilgilendirirse sevinirim

G3 isteseniz de vermiyorlar. Telefon Gebzedeki merkezden geliyor. Ortalama 1 hafta sürer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Merhaba arkadaşlar, ben Lg G3 Beat kullanıcısıyım. Arçelik marka klimaları kontrol etmek için aplikasyon bulamadım. Bizim telefonda yüklü gelen quick remote sadece tv'ler için işe yarıyor. Sanırım G2 için olan program herhangi bir cihazı çalıştırabiliyormuş. Bu programın ismi nedir? Buraya upload edebilir misiniz?

Teşekkürler.

• Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Yerli markalarin çoğu soyle geliyor. Build prob editor uygulamasinda target country verisini COM yerine UK yazarak liste guncellenebilinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzım açık okudum mesajınızı "8 saat" kısmı özellikle. Sakıncası yoksa bu güzel kernel in linkini alabilir miyiz? Ayrıca yaptığınız ayar vs var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 31 Temmuz 2015; 11:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Arkadaşlar telefona değişim kararı verildi de. G3 isteme hakkımız var mıdır bide kaç gün içinde değişim oluyor daha önce değişim yapan bilgilendirirse sevinirim

G3 isteseniz de vermiyorlar. Telefon Gebzedeki merkezden geliyor. Ortalama 1 hafta sürer...

Hocam bi arkadasa direk g3 verdilerde ondan sordum benim tel 16 gb ttı . Bari 32 gb gonderseler.

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Yerli markalarin çoğu soyle geliyor. Build prob editor uygulamasinda target country verisini COM yerine UK yazarak liste guncellenebilinir.

Merhaba hocam, bu dediğiniz sanırım root'lu telefonlar için. Benim telefonum root'suz ve bu işlerden hiç anlamıyorum.
  • Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Hımm ben rootsuz cihaz düşünmediğimden böyle yazmıştım ben rootsuz için bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Xceed kernel build 6 wpr sürümünü herkese tavsiye ediyorum. Stabil serin ve şarj performans oranı çok güzel. 2 senedir bu telefonu kullanıyorum aşşağı yukarı. Değişimle yeni cihazım da 3 aylık filan. İlk defa 8 saat ekran süresi aldım. Bu süreleri paylaşanlara inanmıyordum çok günahlarını aldım affetsinler beni. Bu süreyi almak için ekstra hiçbirşey yapmadım sadece sosyal medya ve Chrome ile blog okudum yarısında şarj yüzde 50 yarısında yüzde 0 di.

Link ver de nasıl kullanılacağını yaz da bu müslüman kardeşlerin de faydalansın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Hocam bi arkadasa direk g3 verdilerde ondan sordum benim tel 16 gb ttı . Bari 32 gb gonderseler.

Ayrıntılara iyi bakmak lazım. Ayrıca 16 GB'lık cihaza niye 32 GB'lık göndersinler ki?

• Chromun son guncellemesiyle chrome menusune i simgesi gelen var mi?

• Arkadaşlar özellikle msjda belirttim bu süreyi almak için ek hiçbirşey veya ayar yapmadım. Kernelin iki sürümü var biri npr diğeri wpr anladığım kadarı ile wpr bütün herşeyi hazır oc filan yapmadan kullanılan sürüm. Npr ise synapse programı ile oc yapılabilen sürüm.

Ben wpr sürümünü kullanıyorum Kernelin xda konusu ve indirme linki aşşagıda :

Ayrıca Dediğim gibi bu süreyi alırken ekstraq bir işlem yapmadım. Yüzde 50 parlaklıkta babam 2.30 saat facede takıldı Geri kalan sürede 1 saatde ben sosyal medya ve forumda takıldım. Gerisi Full yüzde 0 parlaklık Chrome de Blog okudum. Genelde böyle kullandığım zaman 6 saati geçemezdi.

Kernelin ana konusu :http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/kernel-xceed-t3066637

Benim kullandığım Build 6 Wpr sürümü indirme linki :https://github.com/zeroblade1984/Galbi/releases/

Buda Aldığım sürenin Ekran resmi İmgur bozulmuş herelde fitil etti beni :

http://hizliresimyukle.com/image/0i8
    http://hizliresimyukle.com/image/0iR
    http://hizliresimyukle.com/image/0ie
    http://hizliresimyukle.com/image/0iB
    http://hizliresimyukle.com/image/0iJ
    http://hizliresimyukle.com/image/0iZ

• Daha önce hiç Değişim yapmadınız sanırım. Yanlış bilgi veriyorsunuz.

@kartalemin3456 Ben 2 3 ay önce 16 gb g2 mi 32 gb ile değiştirdim hocam. Süreç şöyle isliyor Değişim onaylandıktan sonra 4 5 gün içinde cihaz mecidiyeköy vintek servise gelmişti ordan teslim aldım ben.

Şimdi Ellerinde 16 gb g2 kalmadı ise 32 gb g2 veriyorlar. İkiside Yoksa Bir üst model olan g3 verirler hocam. Bana 32 gb g2 verecekleri zaman g3 için çok direttim fakat vermediler. Sanırım Dediğim gibi oda ellerinde g2 kalmayınca gerçekleşen bir durum.
  • quote:

Daha önce hiç Değişim yapmadınız sanırım. Yanlış bilgi veriyorsunuz.

@kartalemin3456 Ben 2 3 ay önce 16 gb g2 mi 32 gb ile değiştirdim hocam. Süreç şöyle isliyor Değişim onaylandıktan sonra 4 5 gün içinde cihaz mecidiyeköy vintek servise gelmişti ordan teslim aldım ben.

Şimdi Ellerinde 16 gb g2 kalmadı ise 32 gb g2 veriyorlar. İkiside Yoksa Bir üst model olan g3 verirler hocam. Bana 32 gb g2 verecekleri zaman g3 için çok direttim fakat vermediler. Sanırım Dediğim gibi oda ellerinde g2 kalmayınca gerçekleşen bir durum.

İzmir servisi Yaslı Elektronikte 57. gün sonuna değişim aldım ben. Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın bilmeden...

Vintek'in olumlu müşteri memnuniyeti her servisin aynı şekilde davranacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca dediğiniz gibi ellerinde kalmadıysa elbette diğer yollara yönelecekler yoksa varsa niye bir üstünü ya da 16 ya 32 versinler...

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Çok pis bir uslubunuz ve tutumunuz olduğu için size daha fazla cevap vermeyeceğim iyi günler.
  • Ustam bu kerneli twrp kuruyoruz sonra wipe/cache yapiyor muyuz yoksa direk reboot mu

• Cbromeun menusunde i simgesi cikan varmi sitelerin sertifikalari soyluyor

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dorimanx ota uygulaması wipe cache yapmıyor kernel yüklerken o günden beri kernel yüklerken wipe cache yapmadım hiç. Sizde direk twrp den Flashlayin isterseniz. İçime sinmiyor dersen yap wipe cache den zarar gelmez sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha önce hiç Değişim yapmadınız sanırım. Yanlış bilgi veriyorsunuz.

Hocam benimki daha onaylanmadi degisim bekliyor diyo acaba lg yi arasam onlara diretsem g3 filan vermezler mi en kotu 32 gb . bu arada bana degisim olacagini facebopk uzerinden ozelden mesaj atarak soylediler musteri memnuniyetinde son nokta 😀😀

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam lg genel merkez de bitiyor iş. Orayı arayınca bir bayana bağlıyorlar yetkili o her defasında o çıkıyor artık onu kafalayabilirsen hiç zannetmiyorum ama bir deneyin şansınızı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29212922292329242925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.