Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2915. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

28 Misafir (21 Mobil) - 7 Masaüstü,
21 Mobil

Giriş
-
Arkadaslae cloudy 3.3teyim artik durduk yere reset atmaya başladı. Laglar olmaya başladı hicbirsey yokken birde her zamanki gibi cok ısınıyor. Canımı sıkmaya başladı. Romdan roma atlamak istemiyorum. Herkes soruyor ama hangi roma gececegimi bilemiyorum birtürlü. Aosp a gecsem tatmin eder mi bilemiyorum. Napmaliyim sizce cok kararsız kaldım. Tatile gidecegim bi haftaya orda canımı sıksın istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=227&mobile=no
gtbluesky inkini indirin, kitkat baseband kullaniyor.
Arkadaş link vermiş önce return kk baseband yükle, sonra rom sonrada gapps yukleyeceksin kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: NexusElite
10c dene birde.Zipi şarj %50'de iken flashla işlem bitince şarjı sonuna kadar bitir bittiğinden emin ol telefon kapandıktan sonra bile 4-5 defa kapa aç tabi bunu 5'er dk arayla yap.Sonra telefonu kapalı konumda 3 saat şarj et işlem bitince şarjdan çıkar telefonu aç tekrar şarja tak 15 dk bekle.İşlem tamam.
Teşekkür ederim hocam deniycem :)
Arkadaşlar bu Europhia Caf driver dediğiniz romun Aosp den çok farkı var mı?kamera kalitesi daha mıquote:
Orijinalden alıntı: Meissnerquote:
Orijinalden alıntı: NexusElite
10c dene birde.Zipi şarj %50'de iken flashla işlem bitince şarjı sonuna kadar bitir bittiğinden emin ol telefon kapandıktan sonra bile 4-5 defa kapa aç tabi bunu 5'er dk arayla yap.Sonra telefonu kapalı konumda 3 saat şarj et işlem bitince şarjdan çıkar telefonu aç tekrar şarja tak 15 dk bekle.İşlem tamam.
Teşekkür ederim hocam deniycem :)
Alıntıları Göster
yüksek mesela ?
-
Optimus g3 romundayım smart noticedeki e/a sorununu nasıl halledebilirim cloudy de böyle degildi
http://i.hizliresim.com/Eqbqrz.png
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bahsettiğin return kk baseband ve gaps link verir misiniz. bende bu roma geçmeyi düşünüyorum da..
ayrıca sitede 3 ayrı rom linki var hangisi indirilmeli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfyrgc -- 25 Temmuz 2015; 10:27:09 >
Bence bu cihaz icin kullanilabilecek en sorunsuz ROM cloudy 2.2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: firtilli
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=227&mobile=no
gtbluesky inkini indirin, kitkat baseband kullaniyor.
bootloader farkediyor mu ? -
bilgim yok hocam daha once hep jbden geçtim :D
Return kk linki aşağıda kardeşquote:
Orijinalden alıntı: firtilli
bilgim yok hocam daha once hep jbden geçtim :D
https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952596008
Buda gapps paketi
http://www43.zippyshare.com/v/690yTL9H/file.html
Bootloader farketmiyor,önce returnk kk,sonra rom,sonra gapps kur,ok.Baştan wipe yapıyorsun tabi.
-
Ustam no choromo nun yeni sürümü cikti mi
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
En son sürüm bu hocam ayarlar> hakkında kısmından kontrol edebilirsiniz
v45.0.2420.0-2
bu sarı ekran muhabbeti bende de oldu sanırım. 60 °C üstüne çıkınca işlemci sağ üstten bi' sarı leke doğuyor. ne yapmam lazım illa servise mi göndermem gerek? -
quote:
Orijinalden alıntı: Blacktechtonix
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
En son sürüm bu hocam ayarlar> hakkında kısmından kontrol edebilirsiniz
v45.0.2420.0-2
Benim ki eskiymis varsa yenisinin linkini alabilir miyim üstad
quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
bu sarı ekran muhabbeti bende de oldu sanırım. 60 °C üstüne çıkınca işlemci sağ üstten bi' sarı leke doğuyor. ne yapmam lazım illa servise mi göndermem gerek?
Servisten başka çare yok garanti nereye ait? -
İthat garantili, nereyle anlaşmalılar bilmiyorum. Vizeler bitsin de yollayayım bakalım. Neredeyse 1.5 yıllık alet niye niye yaptı ki
quote:
Orijinalden alıntı: Khiron
İthat garantili, nereyle anlaşmalılar bilmiyorum. Vizeler bitsin de yollayayım bakalım. Neredeyse 1.5 yıllık alet niye niye yaptı ki
Hocam lg türkiye garantili cihazlarda sorun çıkarmadan anında değişim yapıyorlar ama paralel ithalat cihazlarda biraz sorun çıkarıyorlar ama siz garantiye hangi firma bakıyor öğrenin ona göre yine de servise yollayın. -
Arkadaşlar cloudy 3.3 kullanıyorum dori 4.2 telefon 4.5 gündür acayip ısınıyor batarya 4 saat zorla görüyor tekliyor kasıyor vs vs şimdi romu hiçbir şey yapmadan flaslicam neler değişir ya da başka çözümü olan???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X