Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28902891289228932894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xceed kernelde otg den gamepad bağlanmama sorunu sizde de var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 13 Temmuz 2015; 14:02:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir tek ben kaldım sanırım vk5 de çokta memnunum şişme falan da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Ya bir tek ben kaldım sanırım vk5 de çokta memnunum şişme falan da yok

Rom için link verirmisin?

• ertank07 kullanıcısına yanıt
    https://mega.nz/#!ZspyGZYD!TD_IAWCaT9uOzfXQwLNH8YyzUz31mDr_OD9cb3S7kmw

• Beyler cloudy 3.3teyim 10c flaslamayi dusnuyorum ama bootloader farki oldugu icin direk flaslasam sorun olurmu

• Arkadaşlar CloudyG2 3.3 iyi hoş ama LG arayüzü sıktı. AOSP ya da OS bir roma geçmek istiyorum boş bi zamanımda. Önerebileceğiniz romlar neler olabilir ? AOSP tercihimdir. Sadelik istiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester88

Beyler cloudy 3.3teyim 10c flaslamayi dusnuyorum ama bootloader farki oldugu icin direk flaslasam sorun olurmu

Sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar CloudyG2 3.3 iyi hoş ama LG arayüzü sıktı. AOSP ya da OS bir roma geçmek istiyorum boş bi zamanımda. Önerebileceğiniz romlar neler olabilir ? AOSP tercihimdir. Sadelik istiyorum artık

Ben resurrection remix kurdum bir gün dayanabildim, rom kendini bozdu twitterda bazı resimleri göstermemeye başladı,şarj durumu Cloudy ile nerdeyse aynı. Fotoğraf kalitesi kötü yanı aosp rom çektiği resim 4mb ken stock roman, 7.5mb düşün artık. Bana epey zayıf geldi. Düşük özellikli telefonlar için daha ideal gibi cm yada aosp.

• Quickreboot içerisinde recovery bastıktan sonra telefon reset yiyor bu ekranda kalıyor arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

http://i.hizliresim.com/ZVgM9g.jpg

tmmdır sıkıntı twrp yi düzgün yüklüyememişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_nurlu -- 13 Temmuz 2015; 20:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Quickreboot içerisinde recovery bastıktan sonra telefon reset yiyor bu ekranda kalıyor arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

http://i.hizliresim.com/ZVgM9g.jpg

Cihazınızda TWRP yüklü değil ki hocam
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    İşte hocam bunu servise anlatan bir not bırakıp vereyim diyorum. Çok can sıkıcı gerçekten. Ankara'ya yakınım ama sizce hangisine göndereyim? Ankaradaki mi yoksa İstanbuldaki servise mi yollamalıyım?
  • hocam auto rec içerisinde Flash TWRP diyorum Every thing seems fine, you can flash twrp now yazıyor bu tamam değil midir?

Tamamdır şükür oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_nurlu -- 13 Temmuz 2015; 20:20:52 >
  • Arkadaşlar bende bir 12000 lik bir tane 5600 mAh lik powerbank var.Telefonumu şarj ederken ampereden ölçtüğümde 500-600 mA değer görüyorum.Normal prizden ölçtümde 1600 mA değer aliyorum.Bu powerbanklerin hepsimi böyle yavaş sarj eder.Cloudy 3.3 kullaniyorum.Kitkata dönsem değerde artış olur mu ?

• Vintek ya da Senguller Teknik servisi tercih edebilirsiniz, Senguller'le isim olmustu eski telefonda sorunsuz cozmuslerdi ekran degisimi yaparak

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Arkadaşlar CloudyG2 3.3 iyi hoş ama LG arayüzü sıktı. AOSP ya da OS bir roma geçmek istiyorum boş bi zamanımda. Önerebileceğiniz romlar neler olabilir ? AOSP tercihimdir. Sadelik istiyorum artık

AOSP

5.1.1 - R6 / RESURRECTIONREMIX 5.5.0

5.1.1 - R4 / Euphoria-OS 1.1

OS

MIUI v6

FlymeOS

AOSP'lerin ikiside şuanda gerçekten ideal durumda tatminkar romlardır.Fikrimi sorucak olursan 10c derim
  • hkn_nurlu H kullanıcısına yanıt
    Saniyorum ki siz Autorec'i yukleyip oyle biraktiniz halbuki acip Flash TWRP yapmak lazimdi Sorun cozulmus sevindim

• Meissner kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyle, urun 1A sarji vaad etmiyorsa ancak o degerleri alirsimiz, benimki de 700mA veriyor max.

• jinjin kullanıcısına yanıt
    hocam bu degerler saatte max doldurabilecegi kapasiteyi mi belirtiyor? mesela 1 amper sarj aleti 3 saatte mi doldurur bizim teli?

• firtilli kullanıcısına yanıt
    O isin elektrikteki hesabi cok cok karmasik uc bes yarim bilgimle aciklayamam gercekten hakim degilim

Ama mantik dediginize benzer 3000mAh/1000mA=3 Saatte dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 13 Temmuz 2015; 21:30:20 >
  • 
Sayfa: önceki 28902891289228932894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.