Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28852886288728882889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winchester88

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Hayırdır ustad ne alıyorsun degistiriyor musun teli ustam cek satista saglam elemanlar var ama yine de dikkat et 200/75 e 40tl 150/50 20 tl 75/15 e 5 tl satiyorlar genelde

Telefon için 1+2 bekliyorum hocam bu onun için değil televizyon almayı düşünüyorum ondan sordum bilgi için teşekkürler

Hocam sizin 10c nizi flaslamayı düşünüyorum ama benim cihaz paralel ithalat sıkıntı çıkarır mı

Sıkıntı olmaz ama ota güncelleme almaz cihaz support tool dan güncelleme yapabilirsiniz

Hocam peki cloudy 3.3ten 10cye gecerken flaslamamiz gereken dosyalari soylermisiniz

Bu dosya ve telefondaki herşey silinir yedek almayı unutmayın. İşlem 8-10 dakika sürüyor

https://www.androidfilehost.com/?fid=95864024717071062

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 11 Temmuz 2015; 0:12:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırdır ustad ne alıyorsun degistiriyor musun teli ustam cek satista saglam elemanlar var ama yine de dikkat et 200/75 e 40tl 150/50 20 tl 75/15 e 5 tl satiyorlar genelde

Telefon için 1+2 bekliyorum hocam bu onun için değil televizyon almayı düşünüyorum ondan sordum bilgi için teşekkürler

Hocam sizin 10c nizi flaslamayı düşünüyorum ama benim cihaz paralel ithalat sıkıntı çıkarır mı

Sıkıntı olmaz ama ota güncelleme almaz cihaz support tool dan güncelleme yapabilirsiniz

Hocam peki cloudy 3.3ten 10cye gecerken flaslamamiz gereken dosyalari soylermisiniz

Bu dosya

Hocam bunu flaslamadan once veya sonra bootloader vs bisey flaslamak gerekmiyor degilmi

• bienvenue B kullanıcısına yanıt
    1- Bellek Fat32 olmalı

2- TWRP açılınca Mount kısmı var, OTG ile Flash Diski bağlayıp USB-OTG kutucuğunu işaretleyin değilse. Yoksa görmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu dosya

Hocam bunu flaslamadan once veya sonra bootloader vs bisey flaslamak gerekmiyor degilmi

Tek dosya doğrudan flashlayin

telefondaki herşey silinir yedek almayı unutmayın. İşlem 8-10 dakika sürüyor

• Xposed-LG Apps Theme Engine

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-xposed-lg-apps-theme-enginefree-t3143485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 11 Temmuz 2015; 1:53:54 >
  • Jinjin hocam bu dorimanx neden sürekli kernel yayınlıyor yeni sürüm yuklerken wipe yapmamıza gerek yok degil mi kernelde

• Arkadaşlar cloudy g3 3.3 stock kerneli çok fazla ısınıyor. Dorimanx da kasılmalar laglar oluyor. Önerebileceğiniz fazla ısınmayan ve dorimanx daki laglarin olmadığı bir kernel varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar cloudy g3 3.3 stock kerneli çok fazla ısınıyor. Dorimanx da kasılmalar laglar oluyor. Önerebileceğiniz fazla ısınmayan ve dorimanx daki laglarin olmadığı bir kernel varmı?

hocam bu konuda var Xceed kerneli

http://forum.donanimhaber.com/m_105772451/mpage_10/f_//tm.htm#107874988
  • Dorimanx kernel telefon ısinmasin diye yapıla bilcek bise varmi

• Akadaşlar cloudy 3.3 kurdum fakat yavaş şarj sorunu yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  • GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Wipesiz yukleniyor, surekli yeni cikan guncellemeleri hata duzeltmelerini ekliyor

• Yeni tasarimim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit: Vurun eksiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 11 Temmuz 2015; 10:17:11 >

• arkadaş bu nasıl bi düşüş insanı hayattan soğutur yahuuu
    Dorimanx 3.9.1 cloudy 3.3 dünden beri iyiydi sabah intihar etti resmen batarya...

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 11 Temmuz 2015; 9:38:54 >

• yersen33 kullanıcısına yanıt
    aynısı az önce bende de oldu hocam. %20'den bir anda %6'ya düştü. bende buraya yazmayı düşünüyordum siz önce davranmışsınız
    O dusus gercekci olmaya bilir, Tasker cumartesi sabah saat 6'da bataryayi kalibre et diye ayarli, otomatik islemi yapmis deger dusmus, telefonu bos birakin o muhtemelen yukselecek yavas yavas :)

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Bir senedir ilk defa oldu youtube açıkken üst bara çift tıklayıp ekranı kapattım güya şarjı içmesin diye xposed yüklü ondan mı acaba

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Yıl olmuş 2015 sabahtan beri 10 defa kesildi elektrik sonra batarya nanayy vay arkadaş
    .... Bilgiler için teşekkürler üstad

Hatta bakin yerini de gostermis olayim

• Dorimanx ve cloudy mix in den bir tek ben mi memnun kaldım ya normalde 1 gün gitmeyen şarj akşama %20 felan kalıyor ekran süresi de %40'lar civarında
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Sabah altıda yapmamış ama düşüşü hocam?

• 
Sayfa: önceki 28852886288728882889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.