Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28762877287828792880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G2'ye ilk çıkan Kerneller JDI panellerle sorun çıkarıyor ekranda beyaz çizgiler vs. oluşuyordu. Sonradan bir geliştirici yama yaptı Kerneller artık bunu otomatik keşfedip o şekilde yüklüyor kendini.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı bir video olmuş teşekkürler. Şimdilik kabataslak izledim ama daha sonra adım adım izleyerek kernel ayarlarını ve diğer birkaç şeyi kendi telefonuma uygulayacağım. Ayrıca 30 dk kayıt boyunca şarjın sadece %9 azalması bence iyi bir performans olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

G2'lerde 2 tip panel kullandılar piyasaya sürerken JDI: Japan Display ve LGE: LG Electronics bu sararma sorunu bu yüzden var sanıyorum.

peki hangi panel kullanıldığını nasıl anlarız.dahası hangisinde sarı leke problemi var.lg g2 mi 4 kez servise verdim yeni telefon verdiler.önceki telefonda her custom rom yüklememde sarı leke oluştu.şimdi buna yüklemeye çekiniyorum doğrusu

Check Type deyince "Ekranda beyaz çizgiler var mı yok mu?" diye soruyor. Varsa yes yoksa no deyin. Paneli belirlemede kullanıyor.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358542186

bende beyaz çizgi yok bu ne demek oluyor :) iyi mi kötü mü

• quote:

G2'ye ilk çıkan Kerneller JDI panellerle sorun çıkarıyor ekranda beyaz çizgiler vs. oluşuyordu. Sonradan bir geliştirici yama yaptı Kerneller artık bunu otomatik keşfedip o şekilde yüklüyor kendini.

Hocam iki panelden biri parlak renkler biride daha gercekci renkler sunuyodu yanılmiyosam. Hanhisi parlak hangisi gervekci renk veren paneldi biliyomusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGD daha iyi olarak tanımlanmış baktığım yabancı forumlarda.

Uygulama diyor ki ekranın beyaz çizgiler var mı yok mu, cevabını ver bu ekran panel tipini belirlememde yardımcı olacak bana, daha doğru tahmin yapacağım :) Doğru hesaplamıyor belki de ama bildiğim tek yöntem bu varsa başka bilen buyursun paylaşsın :) @luckyesref
    gercekten cok sagolun hocam

• firtilli kullanıcısına yanıt
    Ne demek hazirlarken keyif aldim Okul baslayinca bu serbest zamanlari cok ozluycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 7 Temmuz 2015; 23:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

G2'lerde 2 tip panel kullandılar piyasaya sürerken JDI: Japan Display ve LGE: LG Electronics bu sararma sorunu bu yüzden var sanıyorum.

peki hangi panel kullanıldığını nasıl anlarız.dahası hangisinde sarı leke problemi var.lg g2 mi 4 kez servise verdim yeni telefon verdiler.önceki telefonda her custom rom yüklememde sarı leke oluştu.şimdi buna yüklemeye çekiniyorum doğrusu

Check Type deyince "Ekranda beyaz çizgiler var mı yok mu?" diye soruyor. Varsa yes yoksa no deyin. Paneli belirlemede kullanıyor.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358542186

Benimki jdi panelmiş

Şimdi fakettim yese basınca jdi noya basınca lg panel yazıyor ekranda çizgi göremedim

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hayır Turkcell.

Hocam duygulandım dorimanx de kulaklıkl ses ayarında benden bahsetmişsiniz
  • Güzel bir anlatım video olmuş hocam

• Ne demek hocam sabirla izlediginiz icin tesekkurler

Tesekkurler begenmenize sevindim, faydali olduysa ne mutlu :) @Ümit5858

• Cloudy 3.3 kurulu. Sloe motion video cekebiliyor muyuz? Ben ayarlardan bulamadim

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    Buyrun :)

• REKOR BENDEE

şaka şaka yarisinda şarj ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 8 Temmuz 2015; 9:34:09 >
  • Arkadaşlar romu ilk kurduğumda ekrana gelen pil disk vs durumlarını gösteren ikonlari sildim geri getirmenin bi yolu varmi

• yersen33 kullanıcısına yanıt
    Bu romun en gizli tarafi bu bi turlu cozemedim Ama uygulamalardan Ana Ekran verisini temizleyip sifirlayinca, bide yeniden baslatinca geliyor tabi her sey gidiyo bu sefer de

Buldum sonunda widget olarak ayarlar seçince yeni menü açılıyor oradan seçebilirsin

• Lollipop stock tabanlı romlar için

Installation

1. Download the fonts you like
    Then copy to SDCARD
    2. Reboot to Recovery
    3. Flash Fonts Package
    4. In TWRP wipe dalvik/cache (optional)
    5. Reboot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 8 Temmuz 2015; 14:45:23 >

• Hocam cloudy 2.2 ye olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 28762877287828792880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.