Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28752876287728782879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

CloudyG2 3.3'te dorimanx Kernel Nasıl Ayarlanır ? Batarya Ömrü Nasıl Uzatılır, Dorimanx App Üzerinden Ses Nasıl Yükseltilir ve bazı tüyolar.

Video youtubeye şu an yükleniyor, bitince paylaşacağım. Umarım beğeneceğiniz ve faydalı bir paylaşım olur. Teşekkürler :)

Bekliyorum hocam zaten karnel yükleyecektim bu çok iyi oldu.

Hocam hatanızı açığa çıkarmak gibi değil yanlış anlamayın da "Karnel" yazıyorsunuz dikkatimi çekti düzelteyim dedim " Kernel " olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    350MB dosya upload ettim, %100 oldu, video 15dk'dan uzun diye Youtube reddetti sinirim bozuldu akşam akşam

22:30 gibi hazır olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 7 Temmuz 2015; 21:53:00 >
  • Biraz piyasaya baktimda 700-800 tl araliginda 2.el olarak alinacak tek telefon lg g2 baska alinacak bisey yok valla

• DLNA lütfen deneyin, tv ye görüntü aktarmada sorun var cloudy 3.3 yüklü...
  • Primarch P kullanıcısına yanıt
    Söyliyceğim talimatları harfiyen yerine getirirsen gözle görülür fark olucak.

1- Telefonun şarjını tamamen bitir.
    2- Bittiğinden emin olmak için 10 dakika boyunca 2 dakikada bir telefonu açıp kapatın.
    3- Telefonu şarja takıp açın.
    4- Şarj 100 olunca 30 dakika bekleyin
    5- 30 dakika dolduktan sonra şarj aletini telefondan çıkartın ve telefonu kapatın.
    6- Kapalı haldeyken şarja takıp maximum 10 dakika kadar daha şarj edin.
    7- 10 dakika geçtikten sonra kablo takılı halde telefonu açın ve aşağıdaki programı indirin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration

8- Uygulamayı açıp root yetkisi verin ve Calibrate tuşuna basın.
    9- Uygulama telefonunuzu yeniden başlatmanızı söyliycek.Telefonunuzu yeniden başlatmadan önce kabloyu çekin ve ardından reboot yapın.
    10- İşlemler bu kadar.

Bu işlemlerde işe yaramaz ise kernelden ince ayarlar yapın.Eğer ki yine düzelmezse 10c'ye dönün KitKat'a güncelleyin Root işlemini yapın.Atıcağınız rom içinde Full Wipe yapın.

• Yok hocam sıkıntı değil düzeltmeniz iyi olmuş. Nedense aklımda öyle kalmış. Kernel le hiç işim olmamıştı belki ondandır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Söyliyceğim talimatları harfiyen yerine getirirsen gözle görülür fark olucak.

1- Telefonun şarjını tamamen bitir.
    2- Bittiğinden emin olmak için 10 dakika boyunca 2 dakikada bir telefonu açıp kapatın.
    3- Telefonu şarja takıp açın.
    4- Şarj 100 olunca 30 dakika bekleyin
    5- 30 dakika dolduktan sonra şarj aletini telefondan çıkartın ve telefonu kapatın.
    6- Kapalı haldeyken şarja takıp maximum 10 dakika kadar daha şarj edin.
    7- 10 dakika geçtikten sonra kablo takılı halde telefonu açın ve aşağıdaki programı indirin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration

8- Uygulamayı açıp root yetkisi verin ve Calibrate tuşuna basın.
    9- Uygulama telefonunuzu yeniden başlatmanızı söyliycek.Telefonunuzu yeniden başlatmadan önce kabloyu çekin ve ardından reboot yapın.
    10- İşlemler bu kadar.

Bu işlemlerde işe yaramaz ise kernelden ince ayarlar yapın.Eğer ki yine düzelmezse 10c'ye dönün KitKat'a güncelleyin Root işlemini yapın.Atıcağınız rom içinde Full Wipe yapın.

Cloudy'den once internal dahil wipe yapmistim zaten, JB'den baslayip Cloudy'ye kadar sistemi bastan asagi tekrardan kurmustum sirf belki sarj durumu duzelir diye.

Kalibrasyonu da daha once birkac kere denemistim ama bu sekilde harfiyen de uygulayayim hocam, bir fark olursa sarj durumunda mutlaka bilgilendiririm.

Tesekkurler

• quote:

350MB dosya upload ettim, %100 oldu, video 15dk'dan uzun diye Youtube reddetti sinirim bozuldu akşam akşam

22:30 gibi hazır olacak.

O tür kısıtlamalar olduğunu bilmiyordum. Saçma sapan 3-5 saatlik videolar var. 15 dk ya nasıl izin vermemiş tuhaf.

• quote:

G2'lerde 2 tip panel kullandılar piyasaya sürerken JDI: Japan Display ve LGE: LG Electronics bu sararma sorunu bu yüzden var sanıyorum.

peki hangi panel kullanıldığını nasıl anlarız.dahası hangisinde sarı leke problemi var.lg g2 mi 4 kez servise verdim yeni telefon verdiler.önceki telefonda her custom rom yüklememde sarı leke oluştu.şimdi buna yüklemeye çekiniyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

G2'lerde 2 tip panel kullandılar piyasaya sürerken JDI: Japan Display ve LGE: LG Electronics bu sararma sorunu bu yüzden var sanıyorum.

peki hangi panel kullanıldığını nasıl anlarız.dahası hangisinde sarı leke problemi var.lg g2 mi 4 kez servise verdim yeni telefon verdiler.önceki telefonda her custom rom yüklememde sarı leke oluştu.şimdi buna yüklemeye çekiniyorum doğrusu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2770769

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    sorunsuz olan panel hangisi?

• CloudyG2 3.3'te dorimanx Kernel Nasıl Ayarlanır ? Batarya Ömrü Nasıl Uzatılır, Dorimanx App Üzerinden Ses Nasıl Yükseltilir ve bazı tüyolar.

Bu video bildiğim veya bildiğimi sandığım içeriklerin size aktarımından ibarettir, amacı bilgi paylaşımı yapmaktır, tavsiyeleri uygulamak ya da uygulamamak sizin sorumluluğunuzdadır. Hatam varsa lütfen düzeltmekten çekinmeyin, sandığımdan biraz uzun oldu, 30dk, umarım sıkılmadan izlersiniz Keyifle izlemeniz dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 7 Temmuz 2015; 22:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

sorunsuz olan panel hangisi?

hiçbir fikrim yok o konuda.
  • quote:

quote:

Check Type deyince "Ekranda beyaz çizgiler var mı yok mu?" diye soruyor. Varsa yes yoksa no deyin. Paneli belirlemede kullanıyor.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358542186

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 7 Temmuz 2015; 22:47:22 >

• quote:

quote:

quote:

Check Type deyince "Ekranda beyaz çizgiler var mı yok mu?" diye soruyor. Varsa yes yoksa no deyin. Paneli belirlemede kullanıyor.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358542186

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Benimki jdi panelmiş

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Sebep hesabımı Cep Tlf. Numaramla onaylamamış olmam. Onu hallettim tekrar yükledim
  • Panel uygulaması kesinlik belitmiyor. Panelde beyaz çizgileri görebiliyorsanız kapalı iken açık havada JDI oldugunu belirtiyor uygulama ve lge olarak algılasada hemen değiştiriyor jdi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

bu hava durumu widgeti cloudy 3.3 e uygun mu . uygunsa nerden indirebilirim :)
  • Hocam lg nin iki paneli arasındaki fark nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Siz soruya evet mi dediniz hayır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 28752876287728782879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.