Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam senin indirdiğin de aynı, sıralama falan da doğru...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Acura07 yede söyledim bu romu Acer ( rayglobe ) cloudy yada Pendorz yapsaydı Paypalın gözüne vururdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Recovery mod a girmek için bir program vardıya onun adı neydi,bilen var mı?

Eksik yazmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 12 Mart 2014; 22:05:07 >
  • Bir benimki mi hatasiz su ana kadar bir saattir ekran acik .internet gorusme yuzde 10 gitti. Kumanda calisiyor sadece kulaklikla konusunca biraz cuzirti geliyor .bi kulakliktan oda..isinma da iyi ram iyi. Bakalim bozulacak mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bir benimki mi hatasiz su ana kadar bir saattir ekran acik .internet gorusme yuzde 10 gitti. Kumanda calisiyor sadece kulaklikla konusunca biraz cuzirti geliyor .bi kulakliktan oda..isinma da iyi ram iyi. Bakalim bozulacak mi :)

Ilk sarj muazzamdi 6 saat oyunla aldigim ekran suresi inmek bilmiyordu suan sonuruyor sarji

• V3 de LGcamera.odex var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 12 Mart 2014; 22:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

V3 de LGcamera.odex var mı ?

Odex??

Kamerada v2 dekiler yok cok kirpilmis v2 yi deneyecem yarin...

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Bir benimki mi hatasiz su ana kadar bir saattir ekran acik .internet gorusme yuzde 10 gitti. Kumanda calisiyor sadece kulaklikla konusunca biraz cuzirti geliyor .bi kulakliktan oda..isinma da iyi ram iyi. Bakalim bozulacak mi :)

Ilk sarj muazzamdi 6 saat oyunla aldigim ekran suresi inmek bilmiyordu suan sonuruyor sarji

Benimki de oyle olacak o zaman.. yuzde 90 dan sonra daha hizli inmeye basladi:)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam.Programdan recovery olarak başlatmayı seçiyorduk öyle başlıyorduya telefon onu sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

@Pendroz hocamız şöyle güzel bir G2 Rom Yapımı diye bir konu açıp güzelce anlatsa kendi romlarımızı kendi keyfimize göre düzenlesek çok daha iyi olur en azından sürekli rom indir kur bir daha indir bir daha kur derdinden kurtuluruz hemde kafa dengimiz bir rom oluştururuz :)

Hayata CGI ile başladım PHP ile tanıştım ASP ile geçiriyorum ama bir türlü rom nasıl editlenir hiç öğrenemedim :) ASP ile şunu yap desinler yapayım ama bir klavuz hocamız olmadan öğrenmemiz zor olacak rom yapmak için...

@Pendroz hoca bize rom yapma klavuzu oluştur LÜTFEN

twrp vb çıkacak başka yolu yok yoksa geri al yükle uğraşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Anlamadım hocam.Programdan recovery olarak başlatmayı seçiyorduk öyle başlıyorduya telefon onu sormuştum.

Telefonun acizligi yanlis alinti oldu

Silmesiyse legend ilk sayfada vardi

• Yaa boşverin şu sorunlu g pro 2 romunu gelin kitkat te root ta var xposed da çalışıyor, tıkır tıkır çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

V3 de LGcamera.odex var mı ?

4.4 xsoped gelmiş diye yazmışınya indirdim denedim yuklendi vs diyor ama sorunlu uygulamaları etkinlestirse bile ayarları uygulamiyor.
    "de.robv.android.xposed.installer_v25_36cbbc"

Lastapk dosya ismi bu sekilde indi, senin uygun oldugunu okudugun linki musait olgunda gonderir misin deneyeyim.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    ya hocam lgmobileax neredeydi... c nin içinde doğrudan program data yok... c nin içinde lg mobil uggradein içinde var lgmobileax var... o mu...
  • vay arkadaş nerden girdik bu g pro 2 işine... şu flaş toolu bir yükleyeyim dönecem 10gye bakacam keyfime... root recovery çıkana kadar da girmeyecek bu rom işlerine kitkatta...
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Anladığım şu.

4.4 kullanıyorsun.
    Telefonun rootlu.
    Xposed yükledin ve '' de.robv.android.xposed.installer_v25_36cbbc '' bu hatayı aldın ?

Hangi dosyayı yükledin ?
  • KARAR VERDİM GELİŞTİRİCİ OLACAĞIM İYİ TAKİP EDİN BENİ
  • Arkadaşlar stock rom kullanan biri varsa lgbackup uygulamasını upload edebilir mi bana
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    hocam klasör seçeneklerinde görünüm sekmesin gizli dosyaları göster deyin Allah aşkına
    olmadı
    C:\ProgramData
    yazın adres çubuğuna :)
  • Ben de yok hocam silinmiş :)
    https://drive.google.com/folderview?id=0B32H6sdaxXfJVXItcldVdlp3M1U&usp=sharing
    ama buradan bir bak istersen belki çalışır
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.