Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    interactive, ondemand dan dahamı iyi batarya perf. veriyor dedğiniz üzere interactive ayarladım gözlemleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Çok önemli değil ya küçük zaten farkedilmiyor bile nerdeyse sağol dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dori3i 3.6 stabil değil çok kez reboot oldu bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

Dori3i 3.6 stabil değil çok kez reboot oldu bende

Bu zamana kadar çok farklı rumlarla kullandım dori karnellerde hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdi 3.6 kullanıyorum tık yok galiba telefon modelleriyle ilgili olsa gerek yaşanan sıkıntılar

• Eger bu dogruysa G2 ile bir sene daha yola devam edilir
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Kaynak:https://www.androidpit.de/lg-g2-android-update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 3 Temmuz 2015; 10:19:02 >

• Çok iyi haber dostum :) Bu arada Exceed kerneli denedim NBR olanda animasyonlarda takılma titreme hissettim,fakat wbr
    miydi onda sıkıntı yok aynı Cloudy kernel gibi,şarj olayı için daha kullanmam gerek.
    Eğer gerçekse mükemmel haber ama build.prop değiştirilerek yapılmış da olabilir güvenemiyorum internete

• Erickmod G3 diye bir rom çıkmış Cm12 bizim telefonda hiç cm11-12 kullanmadım,ne gibi sıkıntıları var
    arkadaşlar,kuran vardır illaki ?

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-cm-erickmodg3-features-stock-t3014938
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    WBR olani ben de bir deneyeyim sarji olcme sansi bulamadim su an dolduruyorum pili :)

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    Haberi yapan site bilgi bize dogrudan LG yazilim gelistirme departmanindaki bir calisandan geldi yazmis

• Croesus kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler..Kamera şahane çalışıyor.Özellikle Manuel modu tam aradığım şeydi..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Eger bu dogruysa G2 ile bir sene daha yola devam edilir
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Kaynak:https://www.androidpit.de/lg-g2-android-update

Haber tırt o degil avrupa icin guncelleme geliyor v30c

• Htc kamerası sanırım hocam? V2 yükledim cloudy g3 3.2 Roma fakat çözünürlük sorunu yaşadım resimler yatay dikey bir garip çıkıyor. Çözünürlük için olan zipini yuklememe rağmen düzelmedi. Siz nasıl kurulum yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 3 Temmuz 2015; 11:41:16 >
  • 5.1.1 bizim için son durak olur herhalde. Android M G3 ile G4'e gelir. Custom rom'lar bir süre daha götürür gerçi bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 3 Temmuz 2015; 12:07:55 >
  • Evet Htc kamerası.Hiçbirşey yapmadım twpr recovery'den kurdum sadece o kadar..
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Çok garip valla hocam teşekkürler.

Haklısınız hocam hatta haberde yazdığına göre sitenin LG deki kaynağı 2 ay içinde güncelleme yayınlanacak demiş o vakit daha sağlam bir G4 portu gelebilir cloudyfa'dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    LG gecmis hatalarindan ders almak istiyorsa G2'ye Android M'i de vermeli cunku bizim telefon gercekten hala guclu ve piyasadaki rakiplerine kafa tutuyor donanim olarak

• Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Kaynak var mi 30c Avrupa icin

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

LG gecmis hatalarindan ders almak istiyorsa G2'ye Android M'i de vermeli cunku bizim telefon gercekten hala guclu ve piyasadaki rakiplerine kafa tutuyor donanim olarak

Aynen hocam, mesela benim bu telefonda hoşlanmadığım 2 şey var biri biraz sıkıntılı olan kamerası ve hiç haz etmediğim sanal tuşları yoksa her yönüyle F/P kralı diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.